Kärlekstårtan inför Nyårskvällen!



Felicia och jag har bakat tillsammans, och hon ville ha maränger på sidan också hihi.. Min lilla tjej..:D Fyllningen vi gjorde var bla vit choklad mousse! SÅÅ GOTT!!:D *slickar skålen* hhaha..:D

GOTT NYTT ÅR !!!

Fattar inte själv att det gått 2 år mellan mig och Jhonnie redan.. Ikväll firar vi 2 år.. Det är 2.5 år sedan jag lärde känna och 2 år sedan vi vart tillsammans.. Kommer ALDRIG glömma den nyårsaftonen.. Den firade vi i Saltsjöbaden med Nidal, Jimmy, Zacke, Johan Agge, Natalie Benitez, Miriam, Ashour,Sami och Boban! Fan vad mysigt det var..:D hihi.. " Rosie, Jhonnie sa till mig ikväll, att han har så starka känslor för dig och kan inte låta ngn annan få dig" hahahahah.. han hade anförtrott sig åt ngn kompis där under tiden vi var på G.. hahahah.:D




Nu ska vi fortsätta med vårat lilla mys, får se vilka som dyker upp här eller om vi bara tar det lugnt själva.;) DU vet..;) Glass, middag, tårta, hattar! Allt är framplockat! Så IN med det nya året!:D

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA om jag inte bloggar ngt mera, ta hand om er ikväll ok!! Pussar till er.

Kortet samma år då vi vart tillsammans! Min själ, bästa vän och mannen i mitt liv. Jhonnie Hodén!


Countdown!


Godmorgon!



Ett Förlåt

Viktigaste är att man säger förlåt


Fighter


Näst sista kvällen av 2011.:)

Ja då var det näst sista kvällen av året 2011.. Jag hoppas och tror att 2012 har massor att ge.. På dom goda ting iaf.. För jag har börjat redan NU att förbereda som sagt.;)) Och nästa år ska bli super bra. Åren går, varför ska man må dåligt när man kan må bra?

Vi vart bjudna till underbara Jenny med familj på nyår med massa god mat och övernattning.. Jenny håller ju på att utbilda sig till konditor, och den tjejen KAN! men kände att vi tackar nog nej och stannar hemma med våra små förkyldisar.. Inte så roligt att åka så långt med twinsen då dom är lite hängiga.. Så för våran del blir det nog en lugn hemma kväll, sen om några kommer hit är en annan femma.. Just nu ser det lite ut som så..=)) Men tack så mkt gumman för eran inbjudan, du är så underbar!

Nu ska jag förbereda maten, det blir stekt potatis med skinka, feta ost och gräslök..MMM mumsigt som bara den!
Hoppas ni får en trevlig Fredags kväll var och en av er.. Massa pussar..

Och till min lilja, hoppas ni får den bästa nyårsafton! Och att det nya året bara medför sig massa kärlek och lycka!! Älskar dig Ramona!






10 years ago..


I wanna love you forever!


Äntligen ny design!

Min lillasyster kommer hjälpa mig så fort hon får tid över, så snart blir det ny design och lite fräscht till bloggen ;) Nice va:)

AMEN to that!


Keep the trust...


Did You?


Nattens cupcakes..

kl 23.30 inatt ringde jag mamma, jag kunde inte sova så jag bad henne komma över.. Så hon kom, sen messade Emma för hon ville låna en väska.. Som jag inte ens hittade sen haha.. Jag ska leta den idag ok?Så jag testade cupcake makern.. Och den är faktiskt BRA.. Det enda är att jag vill ha STORA cupcakes, Så med makern blir dom rätt små, men ska testa mig fram.. Hade ju inte ens ngn riktigt spritspåse eller tillbehör så det vart ju lite kladd osv men äsch, det var mest för cupcake makerns skulle jag skulle testa. Jag ska ta och göra seriöst ngn dag, ska köpa lite tillbehör nu då det är REA och köra ett race. GODA vart dom, ska köra vit choklad nästa gång tror jag..:D
Som Felicia säger, muff cape mocker hahahahaha.
Här skulle man duscha imorse, Tvillingarna bankade på dörren, " mammaaaaa" Melvin bankade, " jag vill kisssaaaa" ( fast han nyss gjort det) Sen Felicia, MAMMAAAAA jag vill ocksåååå duscha med diiiig" .. haha, så var det för den 10 min ensamtiden.. Den får man ta på natten!;) På dagen då är det bara att ha öppet och ha tvillingarna där inne haha.. Ena i knä och den andra sitter nedanför och pillar på mina tår..:D ahahah..

Vad roligt eg, dom är verkligen på olika stadier.. Jennifer hon säger mest hej hej mamma och pappa.. Men hon kryper upp överallt, vagnen sängen osv.. Klättrar överallt! Sen närsomhelst så går hon, hon ställer sig upp vart hon än är utan ngt stöd och sen ser man hur det rycker i benen haha så söt..

Emilia hon vågar inte sätta sig ner då hon står och håller sig vid ngt haha.." Mammaaaa" ropar hon och sen låtsasgråter hon.. Då ska man sätta henne ner.. Hon är en liten fegis men pratar galet mkt..
Mamma, pappa, hej, hejdå, Memi= melvin, Omma= mormor, Vivi hahaha.. Ah hon säger VIVI.. sa det första ggn igår och svärmor dog av garv.. Då vivi skulle gå så ropade hon hejdåå. Och sen VIVIII VIVI VIVI hahahah.. FARMOR sa vivi, " VIVIII" hahah.. så jäkla söta !


Jhonnie gästbloggar!

Då blir kvällens sista inlägg skrivet av min sambo Jhonnie haha..:D Godnatt från mig till alla fina, och HEJ ifrån Jhonnie :D

" Tjooohooo alla där ute hoppas ni har haft en underbar jul... det har i allfall jag haft.  Gott nytt år för nu ska jag ha datorn peaceeeessssssss/Jhonnidinho




Kvällens tanke..

Nothing lasts forever, so live it up, drink it down, avoid the bullshit, take chances, and never regret because at one point it was what you wanted!


Last minute New Years Eve Dress ?!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers


Har ni inte skaffat ngt ännu att bära på nyår? Ute i sista minuten.. kolla in dessa snygga klänningar..:D Dessa kommer ifrån: Asos, DKNY, TopShop, Nelly, Romwe, Axparis.. Och sen vissa ger ju ett tips om VAD man ska ha på sig, sätta ihop med vad för skor osv.. älskar såna tips..


Själv ÄLSKAR jag min klänning som jag köpte till Jennis bröllop! Den ska jag korta ner lite, så den blir typ knälång.. Och använda vid fina tillfällen..:D Den är GALET fin..



Kakfat upp till tak! Lagerhaus är en butik från gud.

Så snygga och jag hoppas dom sätter ner detta kakfat! För detta är ett MÅSTE i mitt hem.. 499:- så 250:-? Då är det mitt hundra %.


Älskar Lagerhaus och alla saker dom har! Gör inte ni?

Dessa har jag och dom lyser så FINT!
Want this for all my cookies..

Jag väntar på att dom ska sätta ner ngt av detta haha..

Till 30 års festen? Jag vill ha allt i guld, alltså metallic guld och sen silver... Ska ha ballonger och allt i liknande färger.. så FINT kommer det bli..



Bort-med-alla-huvud-monster

Var till Sickla snabbt idag.. Hittade ganska mkt på REAN bland makeup osv. 10-30 Kr. Foundationen brukar jag få kvisslor och finnar av men äsch 30 spänn, bra att ha som extra då tex den andra är slut! Men jag köpte bara lite armband, en mascara o lösfransar.. Tänkte ha köpt lite bodylotion också m.m. men hade såklart inte med mig kortet utan tog med mig endast 200 spänn.. Smart man är ibland! Brukar aldrig ha löst på mig nästan,ok mynt har jag väskan full haha men hittade inte kortet , inte Jhonnies HELLER.och hade bråttom så då roffade jag åt mig det lösa jag hade! men men.. Sen tycker jag inte att det är så mkt SNYGGT på rean eg.. Sen bästa bästa rean kommer i slutet på Januari, början feb tkr JAG.. för då sätter dom ju ner rean tom.. Plockar fram allt det dom MÅSTE bli av med för vårens nyheter osv..;) Men funderar på att åka in igen imorgon och köpa lotion och allt det där smått och gott som fanns.. Bra presenter osv. Med tanke på att man har massor som fyller år ;) sen alltid nice att ha själv ju!
Satt nyss och kikade på min blomma som varit halft DÖD, sen då jag gav den julmust innan jul så har den vuxit, så den är nog en meter lång nu! haha.. Ska fortsätta vattna dom med must hihi..



Dessa nattlampor fick tvillingarna av mamma i Julklapp, Finns på IKEA och kostar 129:-
Jätte bra.. skiftar i olika färger, och sedan laddar man dom under dagen så lyser dom hela natten i princip.. Mjuka och JÄTTE mysiga!







Dagens Wantie- Gianmarco Lorenzi

GIANMARCO LORENZI, Listan kan göras långt på galet snygga skor! Check this out, vad tkr ni ;) ? Jag SKA beställa härifrån ngn gång, Garanterat!










Hantera andra..


Mitt-i-allt-städande

SÅ fick jag H&M´s katalog!! Vad betyder det? P A U S! Nu ska jag glutta lite, och faaaaan vad mkt snyggt!!


DAGENS CITAT


Härliga Barn!

Jag ska bli polis när jag blir stor. Då ska jag slå alla i huvudet med min batong, särskilt sura gamla tanter som skäller på fotboll.
Källa: Henning, 7 år


Kvinnodjur är duktigare än männen. De gör mjölk och ungar. Och så kan de både värpa och ryta.
Källa: Katja, 6 år

Att vara ängel är ett typiskt kvinnoyrke.
Källa: Louise, 7 år

När man gifter sig får man inte skratta. Och så får man inte säga nej.
Källa: Cathrine 5år

Man måste inte gifta sig i kyrkan. Man kan gifta sig på socialkontoret. Eller man kan flytta ihop utan att tala om det för någon. Det viktigaste är att man vet det själv.
Källa: Nina, 6 år

Kejsarsnitt betyder att man skär ut babyn genom nödutgången.
Källa: Martina 6 år

Stories..


Kaatach

Vart ingen stan idag.. Nej utan istället tog jag och mamma bussen med alla barnen.. Sen efter halva resan berättar jag att vi ska till ett LEKLAAAAND! Wohoo! haha.. Först i början sa jag bara att vi skulle åka lite buss.."åååh det är ju skit tråkiiiiigt mammaaa" sa stora damen haha.. Men sen vart det smile band på även den ladyn!
Jag har nog nästan varit på vartendaste lekland i hela Sthlm. Arlanda är den jag inte varit på nu.. Tyresö åkte vi till idag och det vart min FAVORIT nummer 1 på listan kan jag säga! Elbilar som dom fick köra omkring som på små gator,  ( även jag trängde ner mig i en bil och skjutsade bebisarna haaha ) hur länge dom ville! Cyklar, stoora legobitar, stor matta med massa grejer att klättra på, klättervägg, pingisbord och massa annat! 10 av 10 får dom av mig! SKIT nice var det. Nära till bussen och allt! Kom hem vid 19 tiden! hihi.. Så nu alla gurkstavar, tänkte jag ta och bege mig upp till min kära mor för ett natt kaffe! ;) GLÖM  INTE ATT RÖSTA PÅ THE TWINS i föregående inlägg!! Kom igen nu folket!




Here for you


RÖSTA RÖSTA RÖSTA PÅ VÅRA TVILLINGAR!

RÖSTA PÅ VÅRA TJEJER SÅ HAR DOM CHANSEN ATT VINNA OMSLAGSTÄVLINGEN! klicka nedan på länken och sedan på rösta knappen!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-1168



Godmorgon alla fina!

Godmorgon!! Idag är jag super PIGG! Båda bebisarna har ju varit så förkylda men är nu på bättringsvägen, dock så håller Jennifer på att få framtänderna, och 4e nedre tanden sprack upp igår. Emilia har ju fått framtänderna men hörntänderna ska fram, så dom kmr närsomhelst! Ont ont.. Hennes 4e tand sprack också fram igår.. Så det är lite gnälligt på nätterna. Jhonnie tog dom hela natten så jag fick sova ut. SÅ SKÖNT! Så idag ska han få vila hela dagen om han så vill.. Vi ska åka med mormor och Sandra in till stan och strosa lite! Skönt att komma ifrån Fiskis lite också! UTÅT. Inte forum, Sickla där man ser ALLA ändå..;)

Igår efter att Jhonnie kom hem, så tog jag en promenad med Sandra till macken.. Så skönt att få ta luft.. Har ätit så mkt skit att jag höll på att spy!  Har lust att slå mig själv då jag äter haha.. Man bara fläskar i sig fast man är mätt, smaskar och äter som en gris! SMACK på munnen.. Nej usch! haha.. Men det var skönt att promenera.. Och prata om både det ena och det andra.. Man behöver faktiskt prata om saker och ting. Det kan man aldrig göra för mkt..

Nej hörrni, måste ta och tvätta Jennifer.. luktar jordgubb i brallan på henne haha..:) Sen har vi två st syskon som håller på att bråka galet!


Vårjacka..

Jag har iaf beställt min vårjacka.. Även om jag kommer ha min skinnjacka vill jag ha ngt med längd.. och tkr den här var snygg! Nedsatt till 300 kr bara! Får vi se om jag ändrar mig då den kommer och inte vill ha den haha. Nej men det beror på då man får se dom i verkligheten, hur dom sitter på osv.. Men tkr den var nice! sen den andra för 90 kr BARA!



Someone like you


Recept ris a la malta

Tänkte slänga upp receptet på Ris a la malta.. Den är så GOD.. Vi gör den varje jul. Väldigt enkelt men väldigt väldigt gott! Och det är valfritt om man vill slänga i clementiner osv. Smaksak!;)

2 små "korvar" risgrynsgröt, dvs 500 gr st.
Sen 1/2 liter vispgrädde. Du vispar alltså grädden FÖRST, sen blandar du grädden med risgrynsgröten.. Låt stå lite kallt.. Mmmm SÅ GOTT! smaksätt med vaniljsocker också. Sen som sagt lite clementiner om du så önskar!
Smaskigt!


klickade hem!

Hann ju inte kolla så mkt innan mamma kom hem efter forum, då skulle det fikas haha. Men beställde bla den här till mig, fin va? Tänkte kanske ev då jag fyller år..:D ska försöka kolla lite mera på nellys sida, för dom har ju så sjukt bra priser nu! Det får bli kvälls surfingen nr 1 ! ;) Passa på passa på!


Ville ha den här också, men den fanns bara i XS..:(  Men så snygg!


Och den här fick Sandra!:D Det var ju en av hennes favoriter, så då passar det ju bra. Snart är det ju dags för 18 års galaj!:D


A real lady..


Ta det lugnt 5 minuter

Potatisen är på G och barnen leker så nu passar jag på att ta det lugnt ett slag! Köpte mig en blaska och ska läsa lite faktiskt!
Träffade Sandra i centrum.. Och hon hade köpt lite grejs, riktigt snyggt var det. Funderar själv på att köpa löshår! Jaa jag har långt hår men ta tex då man ska göra ngt , det är riktigt snyggt då om man fyller ut lite ju! Så det blir mera volym för det är just det om man har långt hår och inte jätte tjockt att det blir lite hängigt och " dött". SÅ man måste fixa och trixa med det för att det ska bli livat. Nu har ju jag klippt etapper i somras, det är snyggt då jag fixar till det men ska nog faktiskt köpa lite längder med clips och testa!:D


Värt priset?

Jag ska kolla ute efter en ny jacka men hittade även den här idag på nätet, är den snygg och värd ett pris på 450:-
Vad tycker ni?



Förslag inför nyår!

Nyårsförslag:

Till din fiende, FÖRLÅTELSE ,
till en motståndare, TOLERANS
till en vän, ditt HJÄRTA
till en kund, SERVICE
till alla, VÄLGÖRENHET
för varje barn ETT BRA EXEMPEL
till dig själv, RESPEKT" ♥


Wifey tipsar!

Ang dessa krämer det finns en SJÖ utav som är bra mot rynkor hit och dit. Jag är lite skeptisk men har ändå kört en kräm i ETT år snart faktiskt.. För man ska ju inte börja med detta då man FÅTT rynkor, utan man ska ju förebygga några år innan sägs det. Iaf, det värsta jag vet det är i "vecket" på urringningen på bröstet för ladys.. Ni vet på vissa som börjar komma upp i åldern ser man att det är galet rynkigt.. Kanske jag åker dit, kanske inte? Men jag har iaf kört en nattkräm. För ansikte och hals ifrån Yves Rocher! Den doftar underbart och man känner verkligen att huden blir bra.. Så den är ett tips. =)) Sen peppar peppar, så har jag bra gener.. Både min farmor och mormor har inte rynkor som är värda att nämna. Båda ser otroligt unga ut! Mamma och pappa är också fräscha för att vara i 50 års åldern! Så Hoppas :D


Frid kommer inifrån, du hittar den endast i ditt hjärta.



Dag 7: Åtta bekännelser.

1*  Jag har blivit fastagen i H&M för stöld av kläder då jag var ca 16.
2*  Höjdrädd så jag kan inte ens stå på en stege utan att jag får ONT i fötterna av svindeln
3*  För godtrogen och tror alltid det BÄSTA om människor för fort
4*  Har ofta SPA dag med Jhonnie minst en gång i veckan, då vi badar, masserar varandra, ansiktsmask osv. Sen gör jag en fotmassage på honom
5*  Smetade snorkråkor hela tiden då jag var liten på mammas säng haha
6*  Har varit död i 2.54 minuter
7*  älskar att städa och tvätta. HELST på natten!
8*  Inrednings, smink och klädes GALNING.





Bara- vara- dag

Vad det BLÅSER ute.. Shit det är hemskt. Såg ni vad Dagmar ( stormen ) gjort tex i Hanine,huddinge och i Centrala Sthlm? Träd hade fällts över bilar, garage hade slitits bort ifrån marken.. HEMSKT ju!
Huddinge!

Centrala Sthlm?! Förstår ni att en blåst har gjort detta? GALET KNAS!

Jag skulle ha träffat Agapi inne i stan igår.. Men jag var så trött..och mitt morgonhumör om jag inte får sova eller vaknar på fel sätt är INTE gulligt haha.. tvillingarna var ju vakna till 05 tiden. Alltså jag sov inget fram till 05 på morgonen.. Bebis 2 vaknade vid 22 och var vaken fram tills dess och bebis 1 vaknde 02 pga sitt snor.. Idag är dom lite bättre, "bara" snorig nu.. Iförrgår var det lite öron också, men det verkar gått över nu. så trött med mensvärk igår. = stanna hemma! Senare på kvällen tog jag tvättis.. Skönt att få bort alla handdukar m.m.. Så det vart tvättstuga med bebis 1.. båda var vakna så vi löste av varandra så.. IDAG blir det -bara-vara-dag.. Så skönt.. Strosa omkring i mys kläder, håret i en toffs, inget smink.. Alltså såklart man har såna dagar ofta  haha men jag känner inte ens för att gå ut idag.. Så mamma ska ta ut lille herrn idag. HAN måste ut varje dag däremot.. Men just nu sitter han m bebisarna och leker i morgonrocken haha..:D

Ngt jag tänkt på är ang att man sminkar sig som mamma osv osv.. Jag menar JAG som person älskar smink, kläder och höga klackar! Dock har jag fått höra ofta - hur orkar du sminka dig, varför gör du si eller så då du är mamma- Men saken är ju den, jag ska väl inte tappa mig själv bara för jag är mamma? Barnen behöver ju sin mamma som hon ÄR.. Annars är jag ju inte mig. Och det gör mig ju verkligen inte sämre till mamma? Nej.. Barnen går före allt, det vet ju dom flesta mammor som läser här.. Ser man ngt till sig själv så tänker man äsch tar det nästa gång, måste köpa det här till barnen nu.. Så om man unnar sig ngt, eller TAR HAND OM SIG sj som mamma är det jätte bra tycker jag! Bara för man är mamma behöver man inte gräva ner sig och bli en " rutig byx morsa-...-Inte JAG iaf.. Diamonds and pearls, makeup and high heels. That´s ME.

Igår kväll lagade vi mat tillsammans och sedan laddade vi ner two and a half men, nyaste säsongerna.. Tycker dom är jätte bra med Kutcher.. Såkalrt man saknar Charlie men det funkar klockrent med Ashton också tycker jag.. Så vi hade lite mys väl då barnen sov. Everybody needs it. Ikväll blir det mys med barnen, lite kex ost osv..=) Då blir det små knoddar i sofforna och massa gottigt.


Whistle


Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa ditt liv stående på ett ben.

Jag har fått olika kommentarer, muntligt, mail och via kommentarer ang min blogg.. Att jag insprirerar och vissa tar in vad jag skriver.. Jag måste säga att jag blir såå GLAD! Ni är verkligen super fina ni som säger vad ni tkr! Det är ju så man ska göra! " vad fin du är idag" kan göra ngns dag helt underbar från att kanske varit deppig JUST DEN DAGEN.. Men jag blir super glad.. För man bloggar ju inte BARA för att alla ska kunna hålla reda på vad man gör och inte gör? Inte jag iaf.. Jag bloggar även för att tipsa, för att ge inspiration till saker och ting.. Om man når ut till människor då känner jag mig nöjd.. Jag älskar att skriva! Jag älskar att visa, berätta saker och ting.. Men som jag har nämnt tidigare så är ju min blogg eg ett litet nyckelhål vad som sker, jag berättar ju inte sånt som är jätte privat.. Jag har den också för att jag vet vissa som läser träffar jag inte ofta och vi kan nå varandra på detta sätt..Så då ni nämner detta, jag känner mig sååå GLAD! Jag vill nå ut om det är ngt, jag vill beröra era hjärtan på ett bra sätt! Tänk om man kanske räddar ngns liv? Man vet inte vad som rör sig i ngns huvud, ngns känslor osv.. sen läser dom och känner sig kanske starkare just för dom läst ngns blogg? Kanske dom inte känner sig ensam för dom har min, din eller ngn annans blogg att läsa om kvällarna? Det är ju underbart! Jag kommer finnas på min blogg iaf så länge som det går! Min passion för saker och ting blir ju även eran, jag delar ju det mesta med er varje dag, ellerhur? Och om det är ngt mera ni vill jag ska ta upp, skriva om.. säg det så ska jag göra mitt bästa för att ta upp det!


Dag 6: En låt som betyder mycket.



Har ju mina med Jhonnie men dom hade jag redan visat och tyckte det var lite boring att göra det IGEN.. Så det får bli denna. Ramonas och mina minnen.<3

Diamonds and pearls

I just love it! Visst är det fint mitt halsband jag fick av Jhonnie?



Allt skådespeleri syns oftast igenom

Omg vad det BLÅSER.. Jag och Jhonnie satt inatt, diskuterade lite om hur" världen ska gå under"..Vi tror inte på att det kmr gå under på det sättet som alla gubbar som läser bibeln säger.. Nej utan snarare naturkatastrofer kmr börja att komma hit. Typ till slut kmr vi inte få NGN snö.. Kolla nu, DECEMBER och ingen snö !? STORMAR som skapar kaos här och där.. Vad säger det er? För mig, säger det att det börjar gå galet med allt i atmosfären.. Det kommer säkert bli orkaner osv som i USA här också.. Det här är nog bara början! Läskigt men just the truth tror jag! Vi satt vakna till kl 5 imorse med twinsen, konstigt med tanke på att det lät som ena fönstret skulle komma in i sovrummet? Hemskt..:/ Sen är dom snoriga och tänder på G ;)

Idag blir det ingen REA dag för mig.. min rygg dödar mig. Jag vet inte om jag nämnde i den här nya bloggen el min gamla? att dr trodde det var diskbråck på G.. Iaf nu har den jävla smärtan tillkommit igen! Kan inte ens lyfta upp bebisarna ur sängen. ( men man gör det ju iaf ) Gör så ONT! Så det blir en lugn dag med lite bak och tvättstuga tror jag nog.. Måste tvätta undan lite. Spara lite elpengar hihi.
Tänkte nog åka in imorgon istället.;) Jag tkr det är det bästa då man ser alla röda lappar och verkligen hittar ngt som man dör för! Men den man SKA gå med då det är REA, det är min lillasyster! Jag lovar, den där tjejen hon hittar REA. Då snackar jag inte 70 kr,nej hon hittar typ plagg som kostat 300 nedsatt till 50.. GALNA rea grejjer haha..

Ses sen!

Livet


Film gotta med älsklingen

Gick snabbt upp till macken i STORMEN! God damn it vad det blåser! Emma fick följa, vågade inte gå själv haha. Sen fick vi med oss en skön dam som pratade om kaninbollar hahahah.;)) Stötte på Sandra på vägen med sin älskling också, dom hade varit och hoppat studsmatta kl 22 på kvällen hahahah. Vad gör man inte för att bli av med sin energi man har? :D

SEN då jag var på G hemåt så gick jag förbi grannen och från balkongen ropade då först en väninna på mig.. Sen därefter en annan bekant.. ( säger inga namn..inte viktigt) Vi pratade och därefter kom hans kusin ut för att reda ut saker och ting med mig.. Nu är det klart och det är skönt att vi har pratat ut. För vi var BRA vänner jag och dom innan all skit hände.. Nu har vi pratat och jag behöver inte vara RÄDD längre för att dom vill mig ngt ont eller så.. Förklarade även det här med att det faktiskt är Jhonnie som är pappan för barnen nu osv. JAG lever ett lyckligt liv och vill inte att ngn ska trampa in på vårat revir eller ställa till med ngt.. Dom höll med mig och sa att dom saknat mig massor.. även barnen.. Bad om ursäkt för att dom inte hört av sig men det var för dom ville inte ställa till med problem för mitt nya liv.. Vi var så bra vänner innan. Vi gjorde ju allt tillsammans.. dom var hos mig hela tiden.. Hjälpte till under graviditeten med lille herrn osv..sen vart mkt förstört.. Mkt minnen kommer åter, såklart jag saknat deras vänskap men jag får "hemska" minnen också.. Men försöker lägga det bakom mig och faktiskt ta till mig att DOM vill mig väl och har inte ngn kontakt med den andra på det sättet. Jag var faktiskt den FÖRSTA som träffade den ena då han kom ny till Sverige.. Därefter fick vi en fin vänskap.. Den andra har jag också fina minnen med.. Galna roliga minnen. Och dom kommer alltid vara 2 fina vänner, och nu då detta är utrett känns det BRA. Jag har pratat med Jhonnie, och han känner inte ngt är konstigt heller.. För barnen är HANS oavsett vad ngn säger.. Det behöver inte alltid vara blod för att vara pappa eller mamma. Det handlar om den som faktiskt FINNS DÄR och ger dig den kärlek och trygghet som man behöver då man är liten. Och JA jag har redan nu börjat ge min själ näring.. Detta är bla det ena.. Att lyssna och förstå varför dom inte haft kontakt m mig osv.. förlåtit osv. 2 personer som faktiskt är fina vänner.. Ni kanske tycker det låter konstigt, och ngt andligt. Men det handlar inte om det, det hela handlar om att allt hat, allt det jobbiga ska ut ur bröstet. Alla människor som inte ska vara i huvud och själ ska BORT. Dom som är bra ska vara kvar, men också ta till sig om ngn vill be om ursäkt..

Give a smile!


Nyårslöfte 2012

Tycker faktiskt det är lite löjligt med alla dessa löften som alla ger om jag ska vara ärlig! För det är ju samma samma varje ÅR! Jag ska sluta röka, jag ska sluta äta godis, jag ska sluta dricka, jag ska börja springa mera, jag ska sluta göra det och det och det och det.. Kom igen nu, det kan ni väl göra närsom EG?! För det brukar ju aldrig hållas ändå.. ngt som faktiskt är viktigare är tycker JAG, att man tar och säger till sig själv, INGET löfte utan att man säger tex att under 2012 ska man börja leva med mera respekt, vara snäll mot sin själ och behandla andra människor på ett BRA sätt. Jag menar älskar du ngn, säg det! Ogillar du ngn, LÅT DEN VARA! För min del kommer det bli ett 2012 där jag verkligen går in för att inte bry mig om folk som pratar om mig, att inte bry mig ( försöka iaf ) om då ngn alltid ska lägga näsan i blöt osv osv. Jag ska försöka få min själ att må bättre än vad den gjorde 2011 pga människor som inte var så snälla mot den. Och om vissa fortsätter maila så kommer jag inte ens läsa utan bara radera.. Och tex du som bor här i Fisksätra som mailar mig fortf? Du kan maila på för jag raderar bara nu. Som jag sagt förut, jag stör inte dig. Jag lever MITT egna liv och vill inte ha ngt med ditt att göra heller, så då kan väl du låta mig vara också? Nämn inte mitt namn och låtsas som om du inte ens känner mig. Det skulle vara super BRA! För hur man än försöker så måste det också bli bättring hos andra människor. Snackar ngn skit, stäng öronen! Tänk såhär, om du känner en person BRA, och ngn annan kommer och säger" den här har sagt det och det om dig eller den här personen har gjort si och så" Känner du den personen bra så vet DU sanningen om den och behöver inte ens bli arg, eller intresserad av vad den andra har att säga eg.:)

Nej, skärpning 2012 ska bli ett happy year, iaf för mig. Eller vad säger ni?



Jag och Nenniser.

Vill inte och kommer inte lägga upp direkt på deras ansikte så mkt men en liten bild med mig bjuder jag på, dom är ju så satans söta!


Julklappar!!

Tänkte lägga in det jag fick igår.:) Wohoo så glad och nöjd faktiskt! Tänkte testa min cupcake baker ikväll men orkar inte..:/ skulle ju ha gjort till julafton också men nix var fööör mkt så jag pallade inte haha. Gjorde mina brownies, det räckte! Sen hade vi massa annat såklart också. Men en fin jul var det.. Tror nog att alla var nöjda faktiskt.. Bebis 1 ( J ) hon var ju inte alls rädd för tomten haha, hon knep den i näsan och drog i skägget! hahaha.. Galen liten boll det där.:D Men mkt mat, mkt skratt och framför allt att det var mkt kärlek så barnen kände sig ju såå glada och lyckliga!!  TACK så mkt till alla som gav oss julklappar och till barnen! Så fina saker. TACK!



Idag så gick jag, tvillingarna, Lille herrn och mamma förbi farmor lite snabbt och önskade god fortsättning.. Han vrålade utanför balkongen" FARMOOOOOOOOOOOOOOR" sen då hon inte hörde, gick han in och vrålade istället...:D

Weell här kommer iaf julklapparna som jag fick =)

Från Mormor och Morfar ( Jhonnies alltså ) en kvist med lampor på



Av Jhonnie: receptböcker, cupcakemaker, halsband och strössel



Av Emma: Cupcake ställ



Av Jhonnies pappa och farmor till oss båda: En hel låda med MASSA godis.



Av Svärmor, Svärfar och Sandra: Duschset och två comviq



Av min lillasyster Linn till oss båda: Memory spel



Av Mamma: Tröja, receptbok, choklad och en väska



och även den här supersöta julburken!



Såå himla nöjd med allt. Hoppas alla andra också vart det med sitt :)) Vi kommer nog alltid oavsett om det är barnens jul så kommer vi alltid byta ngn julklapp med varandra.. Vi vuxna alltså.. Jag menar jag Jhonnie mamma och min lillasyster har alltid gjort det och kmr nog alltid göra.. Det är liksom mysigt tkr jag..:) Behöver inte vara så mkt mera än en tanke. Och det är en fin tanke man ger varandra!:))








Failure

Big Big failure är då ngn sitter i samma rum som andra och "pratar" med ögonen till den ena eller andra. Och tror inte att ngn annan ser, BIG FAILURE.

Tog foto på alla julklappar igår men orkade inte lägga upp då.. Jag och älsklingen satte oss ner, alla barnen sov, så vi kollade på film, åt massa gott och bara myste! Så jävla underbart var det! Sen mitt i allt säger han, " Snart är det nyår och blinkar till med ögat" JAAAAAAAAAAAAA jag vet hihi.. Längtar som en tok!!

Jag tänkte lägga upp lite av julklapparna jag fick senare, just nu håller jag på att fixa lite frukost.. Alla sov tills 8.15 ca idag, SOVMORGON hihi. Men det var en bra julafton igår.. Jag är sjukt nöjd, och sjukt nöjd med alla julklappar. Fick så mkt FINT! Jhonnie är också super nöjd med det han fick, han har suttit med sina hörlurar bla hela natten haha.. Im a GOOD wifey, i know! hehe. Dom vibrerar vid bas och sen lyser det på utsidan då basen sätts igång.. Det är mera gaming hörlurar, BÄSTA man kan ha för gaming dessutom men också bra vid musik. Du hör inte ett smack utanför vad omgivningen säger, och då behöver du inte ens ha högt ljud..:D Barnen behöver man inte ens säga ngt om eller? haha.. Herregud! ETT HAV av julklappar!:D

Aja ses senare all you readers! Ni måste bli bättre på att lämna ett avtryck från er. Jag gör ingen tävling sålänge ni inte börjar. För annars är det ganska genomskinligt att ni gör det bara för att FÅ ngt sen ;) tänk på det ni!



JUL!




DAG 5: Dagens outfit

Eftersom jag glömde igår att sätta in dagens outfit så gör jag det idag! Man ser inte ens att jag har röda strumpbyxor haha, men det har jag:) Och detta var dagens OUTFIT, inte dagens HÅR eller ngt haha.. Håller på och fixar det serrö.


God Jul!!

God Jul till er alla. Hoppas ni får en fin julafton med era nära och kära. Önskar jag er alla. Här är det så mkt julklappar under granen att vi fått flyttat fotöljen haha! Men det kommer ifrån många också så.. Igår var det mysigt! Tommy var här, gjorde köttfärsgratäng och vi myste hela kvällen fram till 21 tror jag han gick.. Julklappar gav han och vi likaså till dom..

Nu har barnen öppnat morgon julklapp från oss och mormor.. Sen Jhonnie fick Zlatan boken som morgon julklapp av mig och barnen.. Och jag fick en cupcake maaakeeeeeeeeeeeeeeer! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HAHHAH!:D

TACK för igår syrsan! Det var mysigt som fan! Som vi sa via sms, nästa gång tar vi barnfritt så vi kan prata lite mera ostört.. " håll upp påsen Felicia" " vad sa du Nora?" hahaha.. God jul till hela er familj!

Nu måste jag fortsätta städa ihop lite, bebisarna har krossat ostbågar överallt, sen ska jag ta och baka lite! Woho!

Puss och kram!

Ramona, GOD JUL I MASSOR till dig och din fina man + guldäggen!!


Time for food!

Fullt upp hela dagen! Varit med lillasyster hit och dit! Nu hemma och Tommy är här. SKriver mera sen, ville bara säga HEJ! haha.. har sprayat alla fönster med snö nu hihi.. INSÖADE är vi nu ;)

Puss hej!

Julservisen är frammmeee

Jadå nu har jag tagit fram den, så den är REDO att fyllas med massa gott som ska stoppas in i huvudet haha.



Snygga formar visst? Julkänsla till max! Sen dom där i love you ska jag göra åt Jhonnie på nyår tänkte jag hihi då våran special day är.... Chokladcupcakes med vitchoklad som frosting, och sen lite hjärtan osv.. =)


kl 05.15 UPP OCH HOPPA!

Japp, Bebis 1 stog och typ ROPADE på mig kl 5.15. Så jag tog henne till mig, hon var klarvaken själv var man d ö d ... Annars brukar hon somna om, ger henne en flaska eller nappen så lägger hon sig..men idag? Nej!
Efter 20 min vart även jag klarvaken så nu tänkte jag det är lika bra att fixa lite som jag har att göra.. För alla s o v e r.. ;) * hemlisar* Bra va? Hon har ännu inte upptäckt granen haha! Så vi får se, då hon GÖR det kommer hon med alla medel försöka komma dit och TA den. Då jag var på vc, hon tog alla paket och rev ner även granen på 2 röda då jag pratade i receptionen typ haha. Så jag sprang dit och fick tag i den ;) Jaa vad ska man säga, det LYSER bus i hennes ögon! Ses senare gottisar. Jag tänkte även lägga upp bild ikväll då allt är klart, så ni får se vad julmysigt det ÄR!  Kramar o pussar!!


2012

Istället för att lova mig själv träna, sluta äta godis, börja jogga eller ngt sånt som är så vanligt att jag kan göra det närsom eg så skiter jag i sånt dravel! NEJ , jag har bestämt mig för att 2012 ska jag BORT BORT BORT med alla skit energi människor. Såna som suger ens energi.. som får dig att ligga vaken om nätterna! som får dig att må dåligt! Bort med skiten bara!.. FY vad skönt. Har redan börjat lite nu, och det känns bättre och bättre. Man behöver inte ha 10 pers, hellre har jag några som står mig nära och sen thats it. Så slipper man massa problem! Nej jag vill tillbaka till den här Rosie som alltid var glad och struntade i folk! FROM nu ska jag göra det, "blunda" och se dom som faktiskt finns NÄRA!:D


längtar tills imorgon.. Då ska jag få träffa min lillasyster.. Saknat henne jätte mkt. Min älskade syster. Och såklart mosters prinsessa Nora ska med!:D hihi.. Ska bli roligt, har så mkt att prata om!:D


Mosters Prinsessa! Hon är så underbart söt den här lilla tjejen. Kommer bli så galet snygg då hon blir stor tjej!



Gaaaah älskar DIIIG!

ÄLSKAR DIG JHONNIE!

Hur går det i alla stugor?

Här tar vi det mest lugnt.. Jag slår in julklappar.. Barnen har fått klä granen, m lite hjälp men mest själva. Dom ville INTE ha ngn vit julgran haha. Så det vart en GRÖN. Med massa massa färger! Men men det är ju trots allt barnens julafton. Nästa år kaanske man får igenom sin önskan ;) För snyggt är det..

Igår satt jag och Jhonnie i soffan.. Helt plötsligt kom vi in på samtalet BRÖLLOP HAHAHA..:P Japp.. Och vi skulle kunna tänka oss om NÅGRA ÅR.. typ 5-10 år.. O då vi väl kommer på att vi ska ha, kommer vi börja spara iaf 2 år innan. För om vi tar nära vänner, släkt osv. kommer det komma över minst 120 har vi räknat. Och då är det NÄRA släkt, NÄRA vänner. Men vadå, man gifter sig en gång i sitt liv. Då ska allt kännas hundra. Plus att vi båda haha vill ha den grekiska traditionen, att vi dansar och sen alla gäster dansar omkring och stoppar pengar på oss..haha as bra ju!!:D Hm brudtärna.. Min syrra hade ju oss systrar som brudtärnor.. Men jag vet faktiskt inte om jag vill ha några brudtärnor.. OM jag skulle ha det skulle det bli 5 st. isånafall.. Alt EN person. Sen kommer det såklart såna tillfällen alla blir ledsna o besvikna. Men man kan inte göra alla nöjda.. Det är ju trots allt dagen för brudparet. Det som är väldigt roligt är att vi iaf NU har samma anseende kring saker och ting kring det osv.. Eftersom Jhonnie är väldigt EMOT bröllop eg, så vill han ha ett ordentligt OM vi skulle gifta oss. Man vet aldrig, kanske blir om 10 år, kanske 4 år..kanske blir aldrig.. Men saken är säker att vi kommer ju inte älska varandra mera bara för det, men absolut en fin sak att göra.. Men ett steg i taget.. Vi börjar nu med steg ETT som vi kommer ta snart;))

Nehepp nu ska jag ta och kila över till mamsen och hämta lite things..;)




Friendship is a single soul dwelling in two bodies, Saknar min Ramona.





Jag kommer alltid vara där om du glömt bort hur du ska flyga.. ALLTID! Tills döden skiljer oss åt!
Din och min själ är som en!


Julhandlat

Nu har vi shoppat massa fina grejor. Vart såklart mest till barnen.. Jag och Jhonnie har sagt att vi ska inte köpa så mkt till varandra i år pga vi ska spara pengarna o köpa mera till rean istället. Så det blir ngt paket bara. Och hellre spendera lite extra på kidsen. Så Stora damen fick iaf sin mp3 spelare som hon läääängtat att få hihi. Sen vart det massa annat! Och är inte klar, ska iväg imorgon.:)) Men älskar att handla åt barnen! Det är det bästa.. Att se då dom sliter upp alla julklappar haha. Köpte även ett nymalet kaffe som heter Irish cream coffee, på Te o kaffe i forum. Man tar alltså en skopa av den i sitt vanliga kaffe innan man brygger..Och omg vad GOTT DET BLIR! Det ska jag bjuda herrskapet på Julafton!;)) Det var min lilja som visade detta för mig för ca 7 år sedan och sedan dess är jag FAST! :D Sååå GOTT!!

Sprang på Nina med sin TVILLING vagn också hahah, Roligt var det och ingen annan kom på Fiskis bussen för den platsen hade vi! Muhahahah..:P 

Nehepp, nu ska jag fortsätta göra klart, baka trixa och fixa. Ses sen you guys..



Mmm så GOTT!


Byrån i toaletten är också pyntad hihi..=)


Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

Sadness...


Godmooooorgoooooooon!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IDag är det TORSDAG!!! Wiiiii Snart är det JULAFTON! Lille herrn är på väg till dagis, för sista dagen. Igår var sista dagen för stora damen men åt honom tog jag en dag till pga jag har så mkt att inhandla osv. HUR kul är det att springa i affärer då man är snart 4 år och pojke? haha.. Usch vad tråkigt för honom.. Så nej, idag är sista dagen för min bebis pojke!:D Igår hade tomten varit på dagis också!:D Gett dom paket osv.. så mysigt! Och stora damens klass mfl sjöng sååå vackert.. Sen stog man på tå för att kika om liljan var där men stora damen sa att din prinsessa är sjuk? Hoppas hon kryar på sig inför Julen och allt! Vi kan väl ses i mellan dagarna?:)


Fan vad skönt, Jhonnie omformaterade datan igår så nu gliiiider alla bokstäver fram, förut laggade det så mkt! Man kunde sitta och vänta typ 5 min på att mitt T ska komma fram liksom haha.. DAMP!

Nu ska vi göra oss klara, har skakat av mig mitt härliga morgonhumör jag har om ngn trampar mig på tårna haha.. Ouff vissa mornar, skulle ngn bara ens säga ngt " fel" eller börja ta upp en diskussion- En skalle DIREKT!- Iaf ,Jag twinsen, Stora damen och min madre ska åka iväg till Forum tills dom öppnar för att köra ett race där :D lunch, mysa m varandra osv! Imorgon blir det lite andra besök med min lillasyster fast då får dom 3 minsta stanna hemma och bara stora damen följa med!;)) Så svårt att hinna med allt och alla ju.. Så många man vill hinna ut och shoppa med.. men det är ju så tiden räcker ibland inte till!Får ta det till mellandagsrean istället!

* LETAR FORTF EFTER MIN MOBIL HÄR HEMMA!*

Var försiktig med all knäck ätande nu, så inte plomberna flyger haha!:D

c u later, alla gräddfilsfötter!

Nacka forum, så vackert!



kluck sa katten när hon slog fittan i isen haha!

Alrighty then. Nu är det sleeep dags. Ögonlocken hänger som två påsar.. Ser snart inget haha.. SÅ TRÖTT är jag! Imorgon är det dags för massa påsar, armbåga alla sura kärringar, ducka för köttbullsluktande armhålor, knäa för närkommande bananbyxor och vända på skallen då ngn fräsch öppnar sin mun och det luktar gammal blöja haha! i can´t wait! :D Vi ses imorgon då alla gräddbakelser! Sleep well, sleep tight.. Hope not bedbugs bite.


True Fucking Words!


DAGENS BEN

såhär började det..så liiiitet,

Och såhär ser ut IDAG.

men det ÄR mkt finare.. rodnaden börjar försvinna och det börjar gå åt rätt håll.. Var ner idag också såklart, och dom sa att det är ett av dom värsta fallen under sina 30 år som läkare.. alltså då en mjukdelsinfektion.. Han sa det kunde gått illa med tanke på alla dina symptom du hade osv. Fick ju hugg i bröstkorgen, frossa, yrsel, "förvirrad" vart jag var, tappade balansen.. Men det är väl den där ENVISA viljan man har! att man SKA inte bli sjuk som gör att man inte blir det.. För man stänger av liksom på ngt sätt..

Jahopp.. Här har man städat och då menar jag städat ÖVERALLT! drog fram soffor osv.. dammsög så rent och fint.. Bara liiite kvar nu! Alla mattor ute, dom tar vi in på Fredag kväll då jag ska moppa osv.. För sen på Lördag ska det vara KLART!:D Wiiii.. haha..:D Ska ut imorgon och handla julklappar i forum på morgonen. Sen på Fredag fortsätta lite på morgonen, träffa lillasyster för att åka och shoppa mera.. Längtar. Saknar dig syster!  och sen på em kommer ju Tommy.. ( Jhonnies pappa.) Sen ska vi försöka klämma in hans mormor och morfar också som ville komma då:)) Mkt att stå i kan jag säga , men man njuter för snart är det JUL! har nyss slagit in lite paket! ÄLSKAR att göra det haha.. Aaahh.. i love this feeling.:D

Här får ni ett super fint foto på min älskling då vi handlade julklappar haha!



Melvins skjorta inför Julafton!


Smile!


Dagens Middag!

Dagens middag vart hemmagjorda hamburgare, SÅ GOTT DET VAR!! Barnen, Jhonnie, ALLA åt så det putade ut genom öronen! Ska börja göra ALLT från scratch nu tänkte jag mkt godare så! Tänkte också visa dagens ben, som är mkt bättre! Men om en liten stund.. Inte just efter dagens middag liksom, det är inte meningen den ska komma upp haha!

BEFORE!

AFTER! Yummiii <3


Sen fick jag en tidig julklapp av Jhonnie.. han tyckte jag skulle ha den NU så jag kunde baka till jul osv..:D LOVE IT!!


Då högtiderna kommer...

Tänk på vad mkt man kan göra inför Julen ang dom hemlösa, dåligt ställt m.m... Skänk kläder, gör mat, baka! Allt som du själv tycker är litet räddar ngn stackares själ så den också får en fin julafton..♥ Julen handlar inte bara om att ge julklappar.. Man ska även sprida kärlek och värme, inte bara till sin familj utan också till vänner och behövande. Sträck ut din hand, det kan vara ngn som behöver den en högtid som nu.. Jag kommer iaf göra det. Jag ska skänka kläder, baka och ge en liten skinka! Inte bara till dom olika missionerna som finns..  Nej utan DIREKT också!



Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Min mamma! Jag älskar dig så mycket Mamma. Min bästa vän.

Onsdags musik.


Sometimes...


Godmorgon alla finaste själar!

Godmorgon!
Syns att man har haft två bebisar som hängt och slängt i gardinen haha.. Allt är på halv sju..:D hihi.. Ska bli så ROLIGT att ha julgran i år haha.. Då Melvin var liten fick jag faktiskt ta ett snöre och knyta fast och fästa i väggen lite snyggt. För han var GALEN! Men i år ska vi ha den i hörnet och liksom ha sofforna där.. Ni kommer få se vad jag menar! Min kamera är verkligen CP. Då bebis 1 kastade den i golvet så har den ändrat datum, tar jätte VITA foton osv osv osv.. Fick nog en lättare hjärnskakning tror jag haha..

Nu är det dags att skicka barnen till skola och dagis! Hoppas ni får en FIN Onsdag!


I Love The Way You Love Me.

Nu ska jag sova, har faktiskt legat och tittat på film med Jhonnie, 4 brothers. Så skönt, helt tyst och bara vi..Han cyklade upp och köpte en french hotdog innan.. Omg vad gott ! Andra kvällen med French hot korv haha..

sen imorgon, MÅSTE in till BR leksaker inne i stan, dom är helt klart LÄTT bäst på sitt sortiment! GALET bra är dom! Dit ska jag i veckan. Indeed..

Ses imorgon fashion chicks!




God jul till ER ALLA!







Alla tjejer säger att alla killar är likadana ? vem bad er testa hela högen .

Jahopp, då har man röjt undan det mesta.. Vart heelt svimfärdig förut.. Så man märker inside är man off lite.. Men ska iaf till stora damens avslutning imorgon. Viktigt Viktigt! Dom har sång osv. sånt får man INTE missa som mamma.;)  HUR kan man ta det lugnt då man är en mamma? För mig det blir då jag sover :)

Ikväll så är gubben utsparkad till stora damens säng igen haha. Så jag har Lille herrn i mitten, Stora damen till vänster och sen jag på bredvid Lille herrn då.. Sen bebisarna i sina sängar haha. Men det är mysigt!:D RIKTIGT mysigt.. Har suttit och tänkt på vad jag ska skaffa för morgon julklapp till alla.. Hm.. Säger bara barnens pga dom vuxna kanske läser här;P Lille Herrn ska nog få en motorbåt som låter :D Typ 25 cm lång från BR.. Stora damen ska få en pollypocket väska.. Små bebisarna ska få små nya leksaker som är roliga hihi.. Dom andra som sagt can no tell hihi. Så nu har dom hängt upp sina julstrumpor på dörren :D Ska hänga dom på sängen sen på en liten spik så då dom vaknar ligger det paket där i.. Vi brukar göra som så, alla vaknar - GOD JUUUUL- hahah.. sen kommer dom med sina strumpor till våran säng och där öppnar vi alla tillsammans!:D Älskar den här sammanspelta gemenskapen man har!:D Love it!
Och för MIG handlar det just om DET, gemenskapen, kärleken och värmen som man ska ge till varandra. Jag struntar fullkomligt i om jag inte får ngn julklapp! Jag vill att familjen ska vara samlad.. Det är en varm högtid med massa glädje. Och barnen, ja dom gör man det hela xtra mysigt för! Julgranspyssel, och massa annat.. SÅ Mkt mera än BARA julklappar inför julen. FAKTISKT.:)

Skickar tillbaka mina jeans imorgon, jag ÄLSKADE dom men dom är förstora.. Hade dom liite idag och det blir hängpung i rumpan haha.. Så det är ej så snyggt.. Nix, en stl mindre så blir det GREAT!:D Dom är galet snygga!



Trolltyg i tomteskogen!

En underbar film som nu går vidare till min egna generation!.. Hihi " Var e fjant? Här e jag mammaaaa.." Åååh nu ska jag göra mig vaaacker" Med en mask i håret haha.

Tomten var på besök hemma hos oss nyss! Vi har alltid gjort som så att tomten kommer på ett snabb besök ca 3-4 dgr innan julafton pga att barnen är såå förväntansfulla på att han ska komma! Då mättar det lite att dom får en snabb kram, säga hej osv. Lille herrns ögon LYSTE av glädje då jag kom hem haha.. " vet du vet du, tomten var häääär och han kommer tillbaka på nulafton" hahaha.. Mammas tomte mask är så himla fin. Ingen billig ICA mask utan en RIKTIG tomte mask, ser ut som ett riktigt face! Sen förut hade hon en kappa med kaninpäls osv. Men nu har hon köpt en tomte dräkt med krage osv.. SKIT FIN verkligen.=)





Hahaha såååja nu är jag fiiin.




Grattis kära kusin!♥

Grattis Jocke och Jasmine till eran andra underbart söta dotter!! Jätte fin och underbart!! STORT grattis till er båda, med massa lyckönskningar!! ♥♥♥
Ni får Felicias låt som spelades PRECIS då hon kom ut..:) ♥


YES! ÄNTLIGEN fick jag min kaffebryggare!

NU har jag använt tillgodokvittot! Wiii, HOPPAS nu att den håller haha. Det var inte eg DEN jag skulle ha men min var SLUTSÅLD! AGAIN.. :( Orkar inte vänta för jag vill ha NU NU! Så fick den för endast 199:- !
Nice ellerhur? =) Köpte även sånt som tar bort fingeravtrycken på rostfritt, sen sprayar man och torkar med en torr trasa och då blir det anti! så fingrar inte syns lika mkt!:D  Jag är nöjd. HOPPAS den håller mer än 7 dagar nu haha..
köpte massa julklappar åt lille herrn på BR pga dom hade sjukt bra priser! Åt stora damen med, fast hon börjar ju bli stor tjej så det är lite speciellt m henne haha. Häromdagen sa hon, hmm dom där kuddarna på Lagerhaus är FETT fina. Skulle jag vilja ha då jag får eget rum så jag kan inreda.hahaha! Sötis.. Köpte även en present åt henne eftersom hon varit så duktig och hjälpt till då vi varit sjuka.. Det vart en Top Model.. Hon ÄLSKAR Top Model!

NU vila!

Bra musik!



Japp, älskar utländsk musik och kommer alltid göra! Har lyssnat på det fan sedan jag var 13 ngt då jag var mest med mina vänner som var utländsk. Sedan dess- FAST!;)) Mustafa Sandal här uppe, han är GALET bra!

New clothes!:D

Hämtade ut mitt paket från bubbleroom! More happier now haha. Lite basplagg bara eg! Från vänster, tubklänning ( dock lite för kort i min smak så d får bli en top) En bastop lite rynkad, svartblåa jeans. ( skulle funkat med en stl mindre då det blir lite skrynkligt vid puppiluran, men hellre det än cameltoe haha. och sen lite vid benen och rumpa! men äsch. Torktumla ;))En cardigan och en rosa top. BAS är alltlid nice att ha! Men ändå se fräsch ut.. allt detta för 534:- INKL frakten..;) Och då tog jag mot postförskott också, vilket är eg 50 spänn dyrare. BRA pris till BRA kläder. Beställde kläder för 1 år sedan, dom ser praktiskt taget likadana ut! Och såklart jag är bäst på att tvätta våra kläder haha:P MEN det ÄR bra kvalité.

Sen var jag till syster som fixade benet.. Hon sa vi är faktiskt jätte oroliga för ditt ben, det är bland det GRÖVSTA vi sett i infektionsväg pga en hårsäck! MEN idag ser det MKT MKT BÄTTRE UT! Det är inte lika " köttigt" sår..Hon fick tom klämma ut var utan att det gjorde ONT.. det sved mest! Bra va? Men sen den här svullnaden och rodnaden jag har kvar.. Måste jag ta hand om.. för då vävnaden är infekterad så samlas allt blod här och där om jag anstränger. Då kan det bildas blodpropp. Så idag tex då jag var hos henne vart d alldeles flammigt och sen svullnade det, typ som när man är gravid. BALLONG FOT och ben.. Men men det här kmr bli FINEMANG SUNEMANG!:D Måste göra mig klar, vi ska åka till ett annat apotek och hämta min antibiotika. Den var slut här, och har redan missat morgondosen. Så vi ses sen!:D Skönt att se lite folk också!:D sen blir det svullet, upp benet vart man än står, upp till bevis om man är gymnast eller inte haha!:D  ses sen älsklingar.
Puss puss!



Nytt åk kanske...

Hm ska ev skaffa ny vagn åt barnen. Jag lessnar fort! Men saken är den att den är beige och med två små tjejer som älskar att frossa haha så blir den lätt smutsig, ibland ser man inte osv. Och det ser skabbigt ut!
Så då har jag hittat en helt annan modell, ett helt annat märke som jag inte ens testat! Detta är då BOZZ. Och jag har testat nästan alla märken på Felicia och Melvin!:D Men, hm..  kollar då så att dom inte behöver ha knäna vid hakan då dom är 2 liksom samt att dom kan ha ryggstöder ovanför huvudet och inte bakom nacken osv. Lite såna småsaker jag kollar på.. Men den här verkar bra! Punkteringsfria hjul btw, vilket är nice.. vändbar osv. Ibland är det skönt att ha dom emot sig som nu då dom varit sjuka och efteråt varit lite gnällig och man ska ut på promenad;) Så mmm ska kika runt men gillade den här! PLUS att jag måste ha separata sittdelar haha.. För som nu låter dom inte varandra vara! Tar nappen, nyper varandra osv osv.. Så det måste vara separat.. och inte som på gamla brio osv där dom sitter MED varandra. skulle inte funka på mina. Inte nu iaf! Plus den är BRED. Fick liksom ta av hjulen då Melvin var nyfödd.. för att komma in i lgh.. Så det är ju nice med babytravel att det är sthlms modellen! Man kommer in överallt! bussar, tåg..

Endast, 2695:- Nedsatt från 5490:-.. Ngt erbjudande dom har nu. Ska man slå till eller inte.. BESLUTSÅNGEST välkommen haha.




Man måste följa sitt hjärta. Ända in i döden. Aldrig svika sig själv. Man måste följa sina drömmar.

Och INGEN ska kunna stoppa det heller. Vare sig det gäller kärlek, jobb, eknomin, ALLT. Det du vill göra med ngn, själv osv. GÖR DET! Skit i andra. Avundsjuka föder skitsjuka!;)

Dröm jobb?


Bitch,please. You´ve got more issues than vogue.

Twinsen sover, dom andra är på skola och dagis.. Imorgon är det julavslutning för stora damen! Ska försöka ta mig dit..
Jag KAN gå idag iaf! wiii.. Så det är på bättringsvägen. Tänk vad lite vila kan göra MKT. Jag menar på natten då sover jag ju heela natten, och då märker man hur bra benet blivit. Men så fort jag stått eller gått för mkt då svullnar det upp ner till hälen, och blir sen rött här och där.. så VILA VILA VILA! Har ännu inte sett såret..:/ ska lägga om det snart. Bara det att kompressen hade torkat in i såret inatt så nu har jag blött upp med lite alsolsprit.. Ska snart ner till syster så hon ska kolla igen på det.. Plus hämta ut mitt paket med kläder idag :D DET får mig iaf alltid att må bra hihi.

Snart är det Jul hörrni!..:) Och snart är det NYÅR.. Julen längtar jag till för det är verkligen BARNENS högtid! men nyår.. Ouff det är min och Jhonnies högtid haha..
Ta det lugnt nu i all julstress om ni stressar;) FÖRSÖK att inte göra det. Ta hand om er alrighty?

Ses sen alla gosisar! Puss



Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.

Förutom Ramona så är det såklart Jhonnie. Vill dock inte flasha med ngt foto på henne. ;) Hon vet, jag vet! att av mina vänner är det hon. Men såklart min kärlek, Jhonnie också. Dom två delar samma plats i mitt hjärta nämligen.


DAG 1: Din facebook profilbild med flest likes.


Utmaning!

Lånade Fröken Lindros utmaning, tkr den är skön!


Utmaning, och jag UTMANAR gärna andra så dom får göra samma ;)  hihi. SÅ jag utmanar: Emma, Nicole, Jenny K. och Sandra! And do it this time.

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.

Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: Dagens outfit.
Dag 6: En låt som betyder mycket.
Dag 7: Åtta bekännelser.
Dag 8: Bild på en tid du saknar.

Dag 9: Gammal och ny bild på dig.

Dag 10: En bild från din förra sommar.

Dag 11: Bakrund på mobilen.
Dag 12: En puss- eller krambild på dig med nån annan.
Dag 13: Några favorit citat.
Dag 14: En bild som du tycker visar kärlek.
Dag 15: En bild som får dig att le

Läsa bra blogg?

Vill ni alla fina läsa en annan BRA blogg? Kika då in på den här tjejens sida!:D Nicole!
http://www.nattstad.se/nnicolee


Bigger boobs


Piffa upp erat sexliv?

Har ni hamnat på tråkigt sex läge, dags att piffa upp det hela. Eller gillar ni helt enkelt sexleksaker och testa på nya saker? Snygga underkläder gillar alla! Då ska ni klicka er in på den här länken och beställa lite skojsigt! Då jäklar ska ni få se att dunen flyger ur kuddar och täcken haha! Kom igen!:D Make your husband or wife fly!:P


Yes sir!

Glömde berätta, att Bebis nr 1 J.. Har nu blivit "godkänd" hos dr.. alla bakterier är borta! Likaså bebis 2.. så nu är det bara mami kvar! Kanske blir en bra jul trots allt.=)  Ikväll sprängde det till och sen kom det massor med blod och var ut.. Och nu spänner det inte LIKA mkt. Det känns lite bättre, kan sätta ner foten helt och inte gå på tå! :D Såklart detta är en lång process, vilket innebär som dr sa, massor av vila med högt benläge och antibiotika.. Men om jag kan gå är det BRA för mig, så jag kan vara MAMMA igen som studsar omkring hemma. Just nu ilar det och gör ont men man märker att så fort jag vilar går det åt possitiva hållet! Så det här ska nog gå super!

Ni som har en blogg! Ni vet att ni kan tjäna pengar väldigt enkelt på den? Klicka på länken nedan det tar max 50 sek att regga sig! Sen är det bara att börja. DO it, jag gjorde nyss detta!


Dagens ben

Vaknade och hade blodat ner hela sängen.. Reste mig upp på kryckorna, och det bara RANN blod.. Droppade ner till golvet så Jhonnie fick torka efter mig.. var på Vårdcentralen imorse till dr och sjuksyster som fixade nytt omlägg osv... Svärmor hjälpte mig ner, Tack så mkt!!.. Dubbelkollade Jennifer också.. Benet ser inte så bra ut idag.. Huden har börjat lossna lite så dom får stryka på en kräm runt omkring såret som skall stoppa.. Dr har även höjt min antibiotika kur.. till 3 tabletter om dagen.. så ca 900 gr per dag.. Vill bli FRISK NU! :(( Men man kämpar på.. Jennifer var så ledsen inatt, hade säkert ont i huvudet.. Så Jhonnie tog Emilia och Jennifer låg på mitt bröst.. Sen plus mitt ben.. Så det ÄR kämpigt men DET SKA GÅ! .. Grät som en gris igår..Så trött på det onda, jag vill inte ligga.. Jag vill vara uppe med barnen.. städa. Vara ROSIE liksom.. Sen blir jag ledsen för att människor har så förutfattade meningar om jag inte svarar på sms eller ringer nu..:( skickar onda mail osv.. Jag är RÄTT dålig.. så jag orkar inte svara nu..

Så underbara barn.. Stora damen, hon hjälper och stöttar sååå mkt! Hon städade FRIVILLIGT hela köket igår.. Och Lilla herrn han lekte med "knubbisen och Nenniser" som han säger haha.. Han kan inte säga hennes namn så då blir det nenniser eller Vennifer hihi.. Dom är underbara.. Om man inte hade dom, hade man säkert blivit MKT sjukare. Det är för deras skull man VILL VARA uppe på benen ju! Så stora damen ska få ngt RIKTIGT fint som hon ALLTID önskat sig faktiskt. Inte i julklapp nej som TACK present! För hon är GULD!

Men ska även passa på att TACKA för fina sms ni som frågar om ni ska hjälpa med ngt osv.. Verkligen TACK! sånt värmer!
lägger upp ett foto på hur det ser ut idag...
Kram på er..


Onda benet.

Fotot som Sandra tog vid undersökningen..
Och idag det är ännu mera öppet och blöder mera.. FY FAN!

Dagens sanning ppl!


SJUKHUS 24!

Vi borde bli stammisar på sjukhus! Igår åkte jag in akut.. För infektionen spred sig på hela benet.. Såret var så infekterat att det var BLÅ SVART! Kunde inte ens gå på benet.. kändes som jag fick hjärtinfarkt varje gång jag skulle gå! Fy fan.. Så ONT! Tog prover och snabbsänkan visar tydligt på  bakterier i blodet men ska fortsätta äta min antibiotika under veckans gång, samt uppsöka Vc i dagarna och visa benet.. Samt ta snabbsänka.. Håller kontakten med min doktor och hon ska även återkomma ang sårodlingen.. Fy fan! Så jävla ont. Sandra följde med, och vi åkte in vid 19 på Lördag, kom hem imorse söndag kl 06!!! SÅ LÄNGE SATT VI OCH VÄNTADE! TACK Sandra för ditt sällskap! du var tålmodig!! Sen ska vi inte prata om taxi gubben :P hahaha.. "hjääälp".. haha...

Kommer lägga in foto på benet sen hur det såg ut idag och igår! Så får ni se VARFÖR jag har ont!

iaf sen kommer jag hem, sover 2-3 timmar.. sen vid 11 PANG Jennifer får en allergichock mot sitt penciilin och jag tar henne och åker in akut IGEN!.. Väl där inne stötte vi på FELICIAS allergi doktor Per! som hon hade för 7 år sedan, han kom ihåg henne och det var han som utredde Felicias allergi och gjorde så hon fick rätt behandling alltid osv. Samt sitt eksem! han är BÄST. Så nu ska tvillingarna dit till han också, bara för man ska slippa "TRO" att ngt funkar ang pencillin..

Nu sover damen och jag tänkte skriva ett inlägg snabbt..
Som ni SER så har jag det rätt fullt upp nu ellerhur? Jag har sjuka barn, jag själv kan inte ens gå! så ursäkta MIG för att jag inte svarar då ni ringer, eller smsar! Sluta fråga om jag är SUR?!?! Jag har kanske inte ork att sitta och fingra på mobilen 24, jag vill tillfriskna så jag kan ta hand om min familj!

Återaktiverade min facebook igår.. Vad fick man direkt!? JO ETT MAIL Från en person skriver massa"gott". Lyssna nu, för jag VET att ni sitter här och gottar er, NI 3 ! VAD har jag gjort er? Jag är inte vänner med er för fem öre. Det att jag inte hälsar är för att jag INTE VILL. Jag har sållat och har mina vänner som jag har. Jag stör fan inte er heller, jag är med mina barn och Jhonnie 24.. Så SLUTA SPRING OCH SNACKA MASSA SKIT!! Jag blir fan GALEN PÅ ER! Och du  !! Vad ger det dig för rätt att springa och fråga mina "VÄNNER" hur jag är som vän osv?! MED MERA.. sen det du skrev vad dom svarat hur jag var? Jag VET vilka ni är som gaggar och snackar.. Jag känner inte er som VÄNNER, jag känner er ytligt. Håll bara eran stora vida fula käft stängd. För ni känner inte ALLS mig! Kan ni låta mig vara ifred eller? Jag stör fan inte er ngnstans!! Men det visar ju bara att ni också är en del av det stora skitsnackar äckel patrasket i fisksätra. Samma skit med andra ord.. Jag har mkt i  vårat liv nu, man är sjuk sen är det ena och det andra.. Jag tänker inte FÖRKLARA varför jag inte hälsar el så.. sluta maila sluta snacka. Fy fan blir så lack, ni beter er som barnungar! Jag FATTAR ju vilka ni är! och som sagt jag vet att ni 3 läser;) du har ju följt min blogg galet. Det räcker nu. Ge fan i mig och i mitt LIV!!!!!!!
Hatar tanken att se er eller ens höra NGT om er 3. Det är ett starkt ord men det gör jag. Pga jag hör hela tiden ngt om mig! Sköt er själva och skit i andra!!!! Jag vill inte ha ngt med er att göra, måste man öppna sin käft så jävla mkt för det eller? Nej. Gå vidare, för i mina ögon ni är ändå bara fult äckligt smuts.

SÅ, nu var det sagt. :) Nu ska jag vila, och försöka ladda upp fotona senare på BENET! VIlket är ONT!



Follow your heart!


Ont det gör ont

Fy fan! Gick ner till dr och dom öppnade då upp lite på bölden som troligtvis blivit av ett hårstrå då jag rakat mig! HELVETE vad ooont!! Det är fortf omoget att det går inte att trycka ut varet.. Så nu är det omläggning som skall se osv. För att alsospriten ska suga ut skiten.. så ONT!

Det ser mulet ut, KAN det vara snö på väg månntro? HOPPAS.. Hörde nyss att det ska REGNA på julafton?! wtf, NO! det går ej ihop att ha en GRÖN julafton! Men jag ska köpa snöspray iaf till alla fönster haha!:D Tänkte sätta ut lite marshaller osv utanför porten för lite stämning!:D Julgalen, jo tack jag vet!:D


Fredag 16 DECEMBER

Oh holy crap, Nästa helg är det JULAFTON! Snart är det ett nytt ÅR!! Vart tog 2011 vägen?? Men man tackar för det året och välkomnar år 2012.;)) Det året tror jag bli bra år, det blir mitt och Jhonnies år känner jag! Mer tänker jag INTE berätta. VI två har massa planer osv till våren men det berättar jag då det är KLART osv. Inte ngt innan! Men längtar som en skogstokig bergsturk!:D haha!

Vad händer idag?
Hm här blir det såklart lugnt med smådamerna.. Dom andra ska få baka med mormor i helgen. Min karl han ska ut på galej med grabbarna ;) Dom ska basta osv, mysa till det helt enkelt :)

Till jul ska jag iaf baka 7 olika sorters små kakor, massor av mina godaste stora vaniljbullar och sen lussekatter också. Jhonnie har beställt hallongrottor, vaniljhorn och bondkakor bla haha.. Men det ska vara fyllt i frysen så är det bara för barnen också att plocka och äta som dom själva vill. Sen ska jag göra lite cupcakes till julen osv.=) Vräka i sig så det putar ut julmat och kakor ur rövva haha. Så dagen innan julafton kommer Jhonnies pappa till oss, käka middag, ska ge barnen julklappar osv. Vi ska ha en heldag med massa mys! Han är verkligen snäll.. Och det känns inte som förut, stelt liksom.. Han skojar,leker och skrattar! Och OMG vad Jhonnie och han är lika.. Dom sitter och gör med tummen på samma sätt, skrattar och utseendet haha..:D galet! <3
Men det blir nice faktiskt..

Får ni upp en förfrågan ang lösenord på min sida? Det har blivit ngt från min förra blogg, TRYCK BARA AVBRYT så försvinner den!

Fan vad jag saknar min H2o mopp! Hade ju en sån förut. En ångrengörare! Den var så jädrans BRA.. Den tar verkligen bort all smuts 110% på golvet.. Såg att det har kommit ut en H20 X5 nu på tv shop haha.. mmmm hahah..:D Tummen upp!

Hm jadu Ramona, jag tror vi skjuter upp vårat mys? Så inte din bebis blir smittad med ngt. Igår sa dr iaf att om man skulle testa 10 pers så har minst 8 pneumokocker. Sen beror den på hur den utvecklas osv. Men jag vill inte ha ågren för att jag skulle ha smittat honom fast dom äter sin pencillin!<3Får ta det efter jul istället!

Nu ska jag vänta på att dr ringer, måste ner med mitt ben. Som är så ONT! Nu får alla dessa ugly bakterier försvinna så då det nya året börjar, ska det vara cleant! do you hear me motherfuckers?

Ses sen alla honungspraliner! Puss på pannan.









Hemma

Nu är vi hemma igen.. Pga att hon var så PIGG då hon fått ipren och alvedon så såklart röt hon som ett litet lejon osv haha.. Så dom ansåg att sköta pencillinet hemifrån med bevakning såklart.. Nu ska jag fika med min älskling som gjort massa fika!=) Han stannade hemma med dom andra tre barnen, han kände att dom behövde pappa hemma. Så jag fick skjuts av mamma! Jag förstår Jhonnie, vi har liksom en till liten tjej som måste ha honom OCKSÅ. Så då blev detta jätte bra! TACK snälla Emma för att du ville ställa upp! Du är guld hjärtat!


ALWAYS!

Det blir Sjukhus.

Våran lilla tjej har blviit sämre, 40 gr feber som stiger relativt snabbt oavsett med alvedon går den inte ner.. Om det bara var förkylningsfeber skulle jag inte ens ringa sös. Barn KAN ha upptill 41-42 utan att det ens är ngt anmärkningsvärt. Såvida dom inte blir PÅVERKAD av den.. Man ska ju alltid kolla allmäntillståndet.. Felicia hade 41 nästan vid 6 mån, MEN den gick ner med alvedon, hon åt och drack som vanligt.. Men lilla bebisen J hon har ju faktiskt en farlig bakterie som ORSAKAR hennes feber som gör att man MÅSTE kolla upp henne. Sen är hon lite infektionskänslig nu så man måste kolla om vi ska dit eller dit osv.. Men vi ska till sjukhuset med henne iaf. Det blir en noggrann undersökning. Så vi ses imorgon alla. Önska oss lycka till nu! Jag har m mig mobilen såklart. Puss på er alla.


Happy Face!



If you´re not happy, this maybe makes you smile. Haha..



BALOOOOBAS!

Pumps, Diamonds and pearls!

Fan vad jag älskar pumps!! Så snyggt, stilrent, sexigt, klassigt! You name it.. Man kan ha det till fest, vardags, TILL ALLT! Och omg vad snyggt det är!! Dör för pumps.. Pumps med nitar, pumps med diamanter, vanliga pumps.. ALLA går! Bara det att jag sliter ner dom på en vecka haha!:D









Har någon ringt dig med detta nr?

Gå in på den här länken, och kolla får ni se.. Det är ngn störd som smsar, ringer osv.
http://vemringde.se/?q=0762075608

Julkänsla

Så mysigt det var på barnens julmarknad! Då man kom uppför backen stog på barnen på sidan och hälsade välkomna.. Sedan lite längre upp hade dom gjort eldstadar.. Bord med massa att köpa, sen gick vi in och handlade lite fika.. Så mysigt för barnen!! Jätte mysigt. Sen såg jag min lilja, höjdpunkten! Det ansiktet dör jag för. Älskar dig Ramona!

Lilla damen bebis nr 1 sitter upp nu iaf, har varit så dålig.. Alvedonen hjälper och pencillinet kanske börjar ta sig an bakterien nu.. Men det tar ju trots allt 3 DAGAR innan den börjar "rensa" .. Men bara hoppas hoppas att hon blir frisk och ej behöver läggas in..:( Vill inte att det ska gå så långt med lilla jag.. Trots att vi har bra vård så måste man vara uppmärksam på saker och ting kring ens barn och använda sitt egna sunda förnuft!
Jag tog båda twinsen pga dom har inte riktigt tillfrisknat sedan vinterkräksjukan slog till.. Bebis nr 1 har ju haft GRÖNT snor, tjockt snor som varit jätte tjockt! Med feber av och till.. Så jag tog dom och då var hon ju bara snuvig.. Men sen igår FEBER som bara den! Het och röd.. satt bara och hängde med huvudet.. vaknar av och till på natten och SKRIKER.. så jag kände det är NGT fel.. Så igår ringde dr, bebis nr har början till hjärnhinneinflammation.. och bebis2 har fått en bakterie ner i luftrören som gör att hon inte kan andas.. Så nu får båda pencillin. Bebis1 ( J ) ska då ha a3 ggr om dagen en starkare dos än sin ålder. och bebis 2 ( E ) ska få 2 ggr per dag. Båda två i 7 dagar.. OM hon har feber ( J ) på tex lördag och medtagen innebär det att pencillinet inte tar sig på bakterien och vi måste åka in.. Änsålänge, hon är tagen men äter och dricker.. Vilket är ett gott tecken.. Så båda twinsen går på pencillin..:( Man får dock inte glömma att dom är TVILLINGAR.. och dom är lite känsligare pga som dr också förklarade att dom delar moderkaka blablalbal och får mindre antikroppar osv men skitsamma. HOPPAS HOPPAS detta går över.. Min kompis son var döende i samma bakterie för 6 mån sedan..  Hans kropp hjälpte inte till..Så jag hoppas och ber att detta går över så våran dotter får bli FRISK! även stortuffsan.

Ibland kommer det skeden i ens liv, tex att ngn går bort, att ngn blir sjuk att ngn nära i din fam blir sjuk. Då känner man verkligen vissa saker. Som jag känner efter detta besked, alla som inte gillar mig, snackar skit eller som är falsk! Jag tänker inte behaga ngn jävel ska ni veta. Upp till dig vad du tkr om mig. Bara att mina barn och min älskade man och
och mina vänner som jag VET vilka är, mår bra då är JAG nöjd. Resten skiter jag i. För hur man än vrider och vänder på sin röv så kommer det alltid vara fel i NGNS ögon. Sånt orkar jag INTE med! Man har ett liv man vill leva, inte tassa på tå för att vara orolig man gjort ngn ledsen, att ngn inte gillar det du gör el säger, att ngn blir irriterad pga ngt. Seriöst nu är det slut med det! Orkar inte behaga ett helt sällskap bara för att den och den och den ska vara nöjd. Ta mig för den jag är, det jag gör. Annars, DRA ÅT HELVETE! och nej jag är inte deprimerad, eller arg varje dag. Bara trött på falska idioter som simmar omkring mig. Som Ramona sa till mig en gång i tiden, " dags att rensa ut allt skit och damm innan du får en allergichock" Det är fan SANT.

Sen om ngn måste antyda ngt om mig, måste snacka om mig, måste säga ngt dumt.. Gör det då! För vet NI vad? Jag skiter i. Varför ens tänka på det liksom?! Det är bara ni som gör allt detta som förlorar själv på det.:) Och om man orkar sitta snacka om en person, då måste ju den betyda ngt för er också? visst.
känns skönt att man tänker så faktiskt.. Jag samlar på possitiv energi just nu och det känns nice!
Så keep on driving.. I´m not going with you anyway!;) Jag har inte sagt och antytt detta till ngn specifik! Detta är rent allmänt, så om ngn känner sig träffad, bad for you,








Shut up and drive.

Det börjar bli kallt, skönt! Snart kommer väl snöflingorna som man så länge väntat på. Jag kommer inte blogga lika ofta som förut på ett tag pga en del händelser som sker kring familjen just nu.  Kommer inte ha tid, utan måste få dom friska och krya. Familjen går före allt, så är det ju... Utan kanske slänger in lite då och då men inte lika ofta.. SKa på familjefika idag på stora damens skola.. Fika och julmarknad ska dom ha med uppträdanden.. Med självkostnadspris så det är ju nice.. Kommer säkert bli mysigt!

Kommer ni ihåg min tävling som jag skulle ha? Tänkte ha den nu innan jul. Så keep your eyes open..

Ok suckers, vi ses kanske sen. Om inte, ha en toppen dag!


Love it, tycker dessa är så GALET snygga!!Kandelaber ifrån golv..;)


Snö!

Jag vill ha snö NUU! Ingen jul utan snö! Så barnen får åka pulka och göra snöänglar! NUUU!! Finns inget bättre då en riktigt vinter kommer! Inte slask utan VINTER!Knarrande skor och massa glada barn som leker!


showa lite!

Dessa + lite annat beställde jag igår, tror och hoppas dom är lika snygga i verkligheten!



Hittade dessa nedan nyss! Gillar dom där jeansen, ska nog göra en liten order på dom, det var rea på dom tom.. Jag älskar det slitna, så galet snyggt!



den är riktigt snygg, undvik att kolla på hennes fula min hahaha.. Bajsnödig?
Gaaaah, blir galen. Det finns så mkt fint att köpa.. kan man inte bara få en mille på kontot typ NU!

Beroende av internetshopping?!

Har precis städat massa och är ännu inte klar.. Imorse då jag kom hem efter dagis och skola kollade jag på Jägarna 2.. Den var helt ok.. Men jag har så svårt för svenska filmer det är det.. Men helt ok! Sitter och kollar lite på nätet, har fan blivit beroende att surfa och söka bland kläder och saker haha!hittade bla den här! Tycker den var super söt! 377 :-, LITE för dyrt haha.. Man vill ha snyggt men också BRA pris;) Samma som rean nu efter jul.. Visst man kan hitta massor efter jul men BÄSTA rean tycker JAG är i Januari.. Det är ju då man hittar mkt nedsatta till superlåga priser! Sen efter Jan också.. Risken är väl att det kan vara utplockat men ändå, som förra året jag hittade ju kläder för 15:- sen var det också att var tredje plagg man tog var det halva reapriset.. Sjukt bra pris! VILA, 6 plagg för 99:- oavsett pris. Det gillar vi hihi..:D Nästan gratis ska det vara :P

Nej nu ska jag tvätta my leg.. måste byta förbandet och skiten. Sen städa klart innan kidsen ska hem.:)

Have a nice day sugarpies!




Söt ellerhur?

En karamell att suga på tills imorgon!

Nu ger JAG er en fråga! Om ni återkommer hit för att läsa, vad är det som gör att ni återkommer? Lite nyfiken då man tittar på statistiken som är hög;) Ngt bra måste det ju vara, kan ju inte bara vara av ren nyfikenhet.:) Tell me!:D Godnatt snuttisar.

Klar med köket, dags att söva!

Vart klar med köket preciis. Skurat och fint.. Hatar att gå och lägg mig, sedan vakna upp på morgonen och se stök! NO NO, BIG NO.  Hellre stannar jag uppe senare och fixar allt fint..=) Dags att sova nu.. Stora damen sover med mig inatt. Hon har lite extra närhetsbehov just nu mitt lilla hjärta. Så då flyttar min älskling ut inatt hehe.  Så får hon sova med mig och twinsen. Viktigt att dom får den närhet dom behöver oavsett ålder. Och hon har också sina dagar då hon behöver SIN egentid. Mitt hjärtegull. Jag och stora damen kommer alltid ha ett speciellt band, med tanke på det som hänt förut. Älskar henne så mkt och jag tackar gud för henne och ALLA mina barn. Vi ska ha lite mys nu under juldagarna bara hon och jag. Vi ska handla julklappar, äta mat, fika och bara mysa.. En hel dag.;) Sen ska lille herrn få gå på bio med Jhonnie ;) Det kmr bli SUPER.. Wiiii snart är det jul hörrni!! Fatta att det är verkligen nedräkning.. LÄNGTAR att få se våra barn öppna sina julklappar! åååh så underbart! Underbaraste älsklingar.

Ramona, ska vi försöka hitta på ngt mys innan jul med tjejorna? Och bebisarna såklart hihi. Så kan Lille herrn få ensamtid med jhonnie samtidigt!:D

Nej nu ska jag gå och mysa med min älskade bebo. Sen snussa på min dotter! Ses imorgon alla päron!
Stäng munnen, du är så inne i det jag skrivit att du har öppen mun! hahaha.:P
Godnatt angels!


Älskar twilight!

Ska fortsätta titta på Twilight som går på 5an just nu.. Love it! Dom är så jädrans bra! Ellerhur?
älskar special effekter samma på som på Matrix..:D hihi.. ses sen!

"Dom skulle tänka sig för, om dom förstod ett hjärta som slår som mitt gör. Det går på för det får aldrig nog. Men hur skulle dom förstå? Dom vet ingenting om oss."

Hej på er alla varmhjärtade!

Sitter med en kopp te.. Barnen sover och det är bara jag hemma.. Vilket gör att tankar m.m poppar upp, inte alltid på ett negativt sätt.. Nej det är faktiskt skönt för man går igenom sina arkiv uppe i hjärnkontoret på ett annat sätt, och jag tycker om att vara själv.. Det är behövligt faktiskt ibland..
Sitter och tänker på föregående kommentar bla där "Lena" skriver om Sandra osv.. Förstår inte varför människor alltid ska försöka förstöra för andra? Ger det dig den där lyckliga känslan så du kan sova bättre om nätterna?
Eller som det sista mailet jag fick. Jag hoppas verkligen att DU läser nu. För det mailet du skickade, skulle jag ha dig FRAMFÖR MIG NU, gud vet vad jag skulle göra då! Fy fan vad låg man kan vara. Och bara så du vet, Jhonnies kompis håller på att ta fram ip nr .. Så sen då jag får reda på vem det är, upp med fotot-smack- här är idioten!-



Vet du att då du skickade detta FINA mail och jag läste det,ett tag innan hade jag suttit med min dotter i famnen pga att hon mådde jätte dåligt över sitt öga. Hon satt och GRÄT i min famn.. Hon grät av smärta och hon grät pga hon tycker att hon inte har fina ögon!Hon hade så många frågor och vissa kunde jag inte ens ge svar på.. Hon har en ögonsjukdom som gör att hon ALDRIG kan bli frisk på sitt öga. Sen då man suttit med sitt egna barn i famnen som skapats i min mage, och tröstat för att ngt gick"fel" då hon skapades..så får man se detta mail du skickade. Jag tar inte åt mig ska du veta, men det du skrev var lågt och man går inte till personangrepp! Mår du bra efter det du skrev till mig? Varför ens dra upp mitt ex? varför ens dra upp vad han gjorde med mig? att jag skriver si och så om hur lycklig jag är att bara för ngn annan har en annan åsikt så ska jag bli förbannad? att jag äcklar människor? Det är därför många vill umgås med mig då eller?ALLT det du skrev, vart som en extra tyngd för mig. Inte för att jag tar åt mig, nej utan för jag vart chokad det du skrev.. Att man ens har så mkt att skriva till ngn utan att ens våga stå för det.. Det är patetiskt. Jag har inte fiender ska du veta. Och visst det finns människor man inte tycker om, men för den delen ska jag då sitta på facebook, skapa ett fake konto och skriva en hel sida med massa skit för att trycka ner den personen? Nej då skiter man i den bara! Alla kan inte gilla alla.. Och jag anser att om man har så mkt att skriva till ngn då är jag nog intressant för dig! DU är avundsjuk på MITT liv som jag lever. Ja det finns människor som skriver ut på sina statusar eller blogg hur dom bråkar med sin sambo/man/ pojkvän.. JAG gör inte det för jag tycker det är våran privata del.. Jag skriver ut hur lycklig jag är, pga att jag ÄR lycklig!! Och såklart inget förhållande är en dans på rosor. KONSTIGT vore det ifall det var.. Man lär sig ju oftast utav sina tjaffs osv. Det är så sjukt det du skriver! Vem orkar att göra det här?
Hur ovän jag än har varit eller är med ngn så vill jag inte den ngt ont. Varför skulle man? Alla har sina ggr då man bråkar tjaffsar som vänner men oftast går det över.. Men vissa saker går inte att få ogjord.. Så den som skrivit allt detta till mig, när jag får reda på vem det är.. Då kommer jag konfrontera dig. Bara så du vet, spelar ingen roll om du så bor nere i Malmö. Jag KOMMER ATT KOMMA. Jag är glad för mitt liv ska du veta. Jävligt glad. Jag förstår inte mig på människor som är så hemska mot andra faktiskt, jag menar man vet inte vad den personen har JUST DÅ omkring sig, hur den mår osv osv. Tycker det är tragiskt.. Jag har tagit bort min facebook nu för ett tag.. Vet inte om jag ska ha kvar den heller.. Men tills jag bestämt mig får den ligga nere.. Dels för att jag orkar inte med all skit som cirkulerar, allt kodspråk hit och dit där man inte namnger men man MENAR en viss person osv.. Sen för lite andra orsaker. Vi får se helt enkelt..
Men om DU läser detta, så tycker jag du borde vara iaf så rakryggad att du mailar smsar eller ngt till mig att det var du som mailade. Det kommer bli mkt värre då jag får reda på att det var du om du inte erkänt. Erkänner du bevisar du lite iaf att du kan stå upp NU och förklara varför du skrev som du gjorde.

Sen skiter jag totalt i dina ord, allt det du säger lägger jag på samma hög som en katt skiter, och i mina ögon är du en idiot som har så mkt problem hemma att du måste kasta dom på ngn annan.
Sköt dig själv, och skit i andra.


Jag har säkert sårat ngn också på ngt sätt, och det har jag bett om ursäkt för.Men har dock aldrig sjunkit på detta sätt!





Svar till dig Lena!

Lena om Väggdekor!:
Ser att du har kontakt med din svägerska. Tror du verkligen på riktigt att hon vill ha något att göra med DIG, snarare att det är sin egna bror hon vill åt.Inget illa menat men du bör öppna dina ögon.

Sv. Hej LENA , och välkommen du med till min blogg.
Tycker EG inte att det är ngn ide att svara på din kommentar pga den är verkligen dum ;) MEN tänkte göra det iaf eftersom du skriver till MIG och anger även min svägerska. Man kan aldrig veta vad andra människor tänker eller känner MEN det är nog lite konstigt om hon lägger ner så mkt tid för att smsa, eller VILL träffas bara för att komma åt sin bror, tycker du inte? Och komma åt sin bror.. hmm.. Komma åt han kan hon väl göra oavsett om hon har kontakt med mig eller inte. Det behövs inte jag till..Mina ögon är öppen ska du veta, det som man stänger dom ,är då människor som tex du som ska skriva en massa onödig fakta. Då stänger man dom helt enkelt. Det jag SER är en tjej, min blivande man´s syster som tycker om mig inte för att jag är hennes bror´s sambo utan för att vi är nära som vänner och mer därtill. Jag ser kärlek och en tjej som vill att vi ska vara en familj. Sen om du inte ser det, det är ju tråkigt för dig. Kanske du borde själv öppna dina egna ögon och se att du SER henne eller oss med avundsjuka/svartsjuka? Du är välkommen att skriva igen, men helst inget dumt. För detta är min familj och kommer alltid vara. Ha det bra, och glöm inte kära du.. INGEN är anonym på internet ;)

Väggdekor!

Sitter och kollar lite olika sidor för inredning till hemmet.. Köper ju lite då och då, sparar tills vi får våran 4a. Det är ju lönlöst att sätta upp och fixa totalt nu i 3an om man ändå SKA flytta liksom.. Så jag hittade iaf lite dekor till sovrummet.. Sen runtomkring just DEN texten tänkte jag ha foton på mig och Jhonnie.. Det är en text som står: Alltid vid din sida, du och jag.. Lite skrivstils aktigt..



Sen I vardagsrummet ska vi ha på barnen och på oss osv. Det blir super fint tror jag..:) Helst svartvita foton.. med den här texten här under.


Tror det kommer bli riktigt nice! Kommer göra så FINT i den nya lgh. Och det mesta kommer att komma ifrån, Chilli, Lagerhaus, Mio och Eden.:)) Nu ska jag springa upp till mamma på en kaffe. Ses sen om ni kikar in. Kärlek i mängder till er.



Bebo♥

Kommer ihåg den här pirriga känslan så fort han kom igenom dörren.. eller då ngn nämnde hans namn.. Nu kommer Jhonnie! Gullp, en sten i magen haha. Omg vad jag kämpade för att få den killen. 8 månader! Men det var det värt.. Man kan tjaffsa, säga saker man inte menar då man är arg m.m. Som det hör till i ett förhållande, tror bara det gör en starkare såna här små saker. Ngt vi faktiskt gör, det är att sitta ner och prata.. Ikväll tex satt vi ner och pratade om allt! ALLT mellan himmel och jord. Det är verkligen suuper skönt. Och sen det sista han sa innan han pussade mig var" Jag kan inte leva utan dig, du är min bästa vän och trygghet, inte bara för barnen utan för att du är MIN"..Älskade du... Och vart står vi nu ännu? Jo tillsammans. Och det är det som räknas! Min älskade bebo, ♥ Bebi älskar dig så mkt!!

Halloween fest hemma hos mig 2009, här var vi på G näst intill tillsammans!! Så härlig känsla!



Penojs

ALLTSÅ HAHAHAHHAHA.. Detta är en t-shirt! Jag bloggade om detta på min förra blogg. Undra VEM som vill gå med en sån här? Finns säkert många, och det lär ju bli en hel del blickar hahahaha. Här har ni adressen, dom har en hel del tokiga saker! http://www.dunken.se/VisaProdukt.asp?ProduktId=7768

- Varför dricker norrmänen mjölken i affären? - Jag vet inte varför? - För det står - öppnas här på mjölk paketet

Hallojsan alla fågelholkar!

Har haft fullt upp idag så har inte alls haft möjlighet till att update min sida. Luciatåget för lille herrn var sååå fint imorse. Sen efteråt var det fika med bullar och massa gottigt.Så vi var där från 7.15 till ca 9.. Vi satte oss där inne i lekrummet och lekte med barnen.. Och herrn uppskattade det MASSOR kan jag säga. Mysigt.. Familjemys!

Har nyss beställt ännu mera från internet.. kläder, inredning till lgh och massa annat smått och gott. Skönt då man sitter i stillan ro och kan göra det.. Medans huliganerna SOVER.;) Mitt ben är INTE bättre. Det har spridit sig GALET mkt så nu har vi fått börja markera med spritpenna, för blir det värre med feber vilket jag håller på att få, så måste jag åka in.. få dropp med antibiotika.. Det är nämligen risk för blodförgiftning osv. Men änsålänge SKA jag få bort detta själv:)

Hur har ni haft det? Ses sen. Pyssar!

Livet är kort.


Nu sova!

Godnatt mina änglar där ute.. Ska sova.. Det är ju dags för Lille herrns luciatåg imorgon 7.15 ! Så farmor, jag, mormor, Jhonnie och tvillingarna kommer att gå.. Och Stora damen såklart!=)

Har fått en infektion i benet, det ser ut som ett litet sår på huden, men tydligen har det kommit in bakterier där så nu har det röda, själva infektionen spridit sig och är as ont. Så jag ska käka antibiotika i 10 dgr, 4 ggr om dagen.. Det har gått fort från igår tills idag så är det över halva vaden nu ikväll.. Och jag kan inte gå för det gör så ont.. Lite blårött är det. Men det går väl bort så fort man börjar knapra..:) Efter det ena kmr det andra.

Vart lite musikbloggning idag. Men vissa dgr är så, så skönt att bara lägga in foton, eller musik.. Like it a lot!
Sovgott.. Puss Puss ...


Te amo

Den här är för dig Ramona, kmr du ihåg resans gång med den här låten?


Smash into You


Beyonce, bra medicin för själen.





Need it!

Måste köpa en sån! Så jäkla snygga.. Vid NK kostar dom runt 750:-, Gamlastan nästan liknande 350:- och sen vid Stadium 150:-.. För mig spelar det ingen roll om jag har falsk päls, vet inte om jag vill ha ngn riktig.. djurplågeri-för man ska se bra ut liksom.. Men iaf, så fejk toff it is! Dom är riktigt snygga, och ja alla har dom haha men det skiter jag i. Dom är fina!:D

Whatever life gives you, even if it hurts,just be strong and act like you´re ok. Strong walls shake,but never collaps.




Hahahahah, jag dör!

Det här är min favorit reklam! Jag dör för den här.. " Oh helga naaaaattt" Sen bup på knappen hahaha. Kolla hur han studsar i fotöljen! hahaha.. Sen god juuuul hahahaha..

Sen julen är blalba högtid, " Men inte på SIBAAA!" hahahaha





Morgon Musik!


Godmorgon!

Har ni sovit gott? Hoppas.

Tänk vad mörkt LÄNGE det är ute då man kliver upp! Lite svårt för barnen att säga," nu är det morgon, dags att kliva upp" dom säger så ofta nu,- men det är ju mörkt ute?- hehe.. Men det är mysigt.. Sätta sig, tända ett ljus med lite kaffe och sen glutta på the voice.. Som sänds på 5an. :D Det brukar oftast bara vara jag och stortuffsan som vaknar av ALLA först.. Så då passar vi på att mysa lite innan dom andra huliganerna vaknar.=)

Vad händer idag gott folk?


Själv så ska jag fixa massa viktiga mail som jag inte fått fingrarna ur arslet att sända i helgen.. Sen träffa Faster Sandra. Alltså det är barnens faster inte min haha. Min svägerska med andra ord!
Sen blir det nog att jag träffar Emma och mamma lite,tror jag nog också..Vi bor bara några portar ifrån varandra haha så man stöter alltid på varandra. Som igår, sugen på glass! Bara att springa en port upptill mamma och hämta. Så skönt!
Det är lite att trycka in idag på schemat hihi. Imorgon blir det så roligt, ska träffa en gammal kompis, Katta! Faaan vad längesedan jag träffat henne.. Ska bli as roligt att hon kommer hit!

Nu dags för frulle till kidsen! Dom börjar alltid 10 som jag sagt tidigare på Måndagar- så sköönt!-
C u later havrebollar!



Godnatt!

Nu är det dags att sova! Ny dag imorgon med nya tag. Kolla vad stora damen visade mig och Jhonnie.. hon har en dagbok och hade skrivit in namnen på sina bästa vänner, dvs. sina syskon och mormor. Sen kom hon och sa, vill ni se? Visade och sa igen, ni är mina ALLRA BÄSTA vänner! så underbar.


Just det, lovade att visa telefonen jag vill ha! Här är den.



Där är den.. kostar nu ngt på 3000:- och den finns i svart också. Tangenterna är GALET bra! bra batteritid osv..den verkar kanon, så den är jag kär i totalt!


Sovgott ni alla där ute.. Ni som känner er ensam, ni som är ledsen, ni som är nervös över ngt. Tänk på att det finns alltid ngn som sitter och tänker JUST PÅ ER. Så ni är alltid i andras tankar.. Sovgott, dröm fina drömmar.


Vad önskar du dig i Julklapp?



Själv så har jag massor på listan i år! haha.. Så fram med stor pluskan och handla! hahaha.. Nej faktiskt, jag älskar att ge och SÅKLART det är roligt att få men det ÄR roligare att GE. Iaf Här kommer min önskelista för Julen 2011 sockersötaste!

1) Kitchen Aid.

2)  Smink från Makeupstore!

3) Parfymer! aahh.. Burberry!

4) Parfym Laura

5) Cupcake ställ.. Finns så fina på Lagerhaus


6) Kakfat m.m..

7) Bakformar av alla dess slag

8) Leylas recept böcker är GULD!

9) Cupcake baker. Finns på ÖB för 159 kr så får jag ingen ska jag testa den haha.

10)  Smycken av alla dess slag

11) smyckeshand för att hänga ALLA smycken

12)  Hårprodukter

13)  Mönstrade nylonstrumpbyxor



14) Handkräm


15) Cardigan eller kofta. Love it!

16) Doftljus

17) Butiken Chilli har ALLT man kan önska sig i inredning. Älskar den och älskar allt där!

18 ) Nya tallrikar i snygg design. Lite vågiga osv :D

19 ) Nya ear plugs!

20) värmeljushållare i glas och på FOT! oftast i 3 pack. så snyggt!

21) kandelaber

22) Tygliljor i bukett..


Jahapp här ser ni ju på ett ungefär på vad jag önskar mig:D haha. Så många som frågar då är det praktiskt att göra så här eg.. Jag menar, det här är det jag önskar mig men det är ju en tanke också i det hela för det finns ju ett stort utbud under varje kategori! Tex allt inom bak, allt inom receptböcker, allt inom ljus osv osv..:D Ni förstår vad jag menar?:D 

Men vad önskar NI er? Skriv en lista på eran blogg. Det är ju bra tips! För sen kommer ju även födelsedagar för vissa TEX MIG haha.. och många andra.. Och då vet man ju på ett ungefär vad den personen gillar och önskar..:D Sen don´t forget the love basket!:D




just click på fotot! hihi.. =D  rosie - Mylovebasket.com mode online


The girls are not anorexic, but the clothes is.


Gillar tröjan i första bilden, och jeansen i andra.. Basic plagg liksom som är sköna att dra på sig snabbt men ändå se fräsch ut!! Kläder är viktigt för att känna sig bra eg. Har du luffiga kläder, och du går bredvid din kompis som har fräscha såklart du känner dig DOWN haha. Viktigt! Och man kan hitta snygga kläder till bra priser. Behöver ju inte ALLTID vara DYRT MÄRKES för att det ska funka liksom. Som förut, jag kmr ihåg att jag ALLTID handlade på OHIO, ni vet den inne istan som säljer eller iaf förut sålde dom väskor för 99:- bla. As bra väskor som HÖLL.. sen handlade jag mina byxor där också som höll riktigt bra! Millers är också bra. Dit måste jag åka ngndag! Fan vad jag älskar den butiken.. Men iaf, hittar man ngt till bra pris och som inte alla andra bär är det ju mkt roligare!=D

Så med andra ord vet ni, i år får ni julklappar från 10:-´s lådan på ICA haha.. Nejdå! Tar 20 :-´s den är det liite mera kvalité på haha..:D


Ett måste!

Har sett en telefon jag MÅSTE ha! Ska lägga upp den sen, för jag vet inte ens modellnr på den haha. Det var Robot som visade den igår.. Omg.. min julklapp direkt!:D haha..

Jag fick tips av Sandra ang en lovebasket sida. Där kan ni följa mig vad jag gillar, vad jag vill köpa, vad jag HAR köpt osv.. Det är ju skit bra! Man kanske får tips till presenter,julklappar eller tips till sig sj! Så bli medlem jätte enkelt, och följ.. Det är bara några enstaka fält man fyller i, sen klart!:D
Min lovebasket hittar du här-->
rosie - Mylovebasket.com mode online

Nu ska jag dammsuga snabbt, hann inte med ngn date idag! Måste upp till mamma och käka nu, sen träffa Sandra.. Ses sen sexii!! Puss

Mariposa

Mariposa betyder fjäril på spanska.. Och det vart som en "stämpel" då jag äntligen vart FRI efter all skit som jag varit med om.. Då jag bröt mig fri.. Så började vissa kalla mig för La mariposa.. En instängd fjäril som äntligen flyger fritt.. Så det är en anledning att jag ska tatuera in en fjäril ngnstans tänkte jag..  en stärkande symbol av mitt förflutna..


Sötnöt!

Love you sötnöten!


Music is the key for a happy soul

Musiken är verkligen allt! Det är så himla skönt att lyssna på musik. Är du arg så blir du gladare, el iaf att det känns bättre. Är du ledsen får du gråta ut och sen är stenen lite lättare i bröstet, vill du parta så är det muuusic som gäller! Så vad betyder det? Musik är som mat till själen! Jag skulle inte klara mig utan musik! Hell no.
Det är därför jag har så mycket inlägg med musik, det blir lite som min musikbox, där jag lägger in massa musik som jag har som favoriter.. Dels för er men också för att man ska kunna gå tillbaka och lyssna sedan! :D Sen älskar jag själv att höra musik, se bilder på andras bloggar. Det behöver inte vara VANLIGA foton på dig eller så, utan även andra tecknade.. Bara att det är NGT.. Annars tycker jag att det blir tråkigt.. Man går in skumläser sen klickar man ner lika fort man fått upp sidan!

Idag kommer min storasyster ner med alla sina 6 barn, så vi ska till mamma senare idag och käka middag.. Då blir det FULLT hus, 10 barn hehe.. Men först ska dom ta med sig våra större barn för att åka in till stan och mysa lite.. Själv ska jag möta upp Jonna lite. Får vi se vad som händer! Har inte träffat henne på aslänge!


Igår var en riktig myskväll! Jag och Jhonnie gick och sov vid 02 typ.. Efter Robot och Emma gått hem. Men mysigt var det trots diskussion vid spel hahaha.

Ibland får jag frågar varför jag inte namnger alltid, jag tycker inte det är så viktigt faktiskt. För detta är ju en LITEN del av vad som sker osv.. Tycker inte man bör namnge alltid eller berätta allt i minsta detalj! Det är ju själva innehållet som är viktigt inte namn!;)


Foto ifrån sommaren 2009, tagen med Anette.. Ngn som jag inte heller träffat på länge! Tog bort henne här uppe  pga jag har inte frågat, om det är ok ang att lägga upp på henne ;)





Vad gör NI just nu?



Själv så har vi fixat allt, städat, lagat mat. Och allt ni vet..
vi ska ha lite spelkväll! haha..massa allmänna frågor osv. Kommer inte ihåg vad det heter men aa det är roligt iaf! Så nu väntar vi bara på sällskapet som ska komma!






Hoppas ni andra får en fin Lördag! Mys med varandra, ge varandra en kram. Livet är kort och man ska ge kärlek till dom som är i ens närhet. Skicka ett spontant fint sms, ge ett extra leende då du ser ngn du känner ute! Allt det där spontana kan göra ngns dag. För man vet inte hur ngn mår på insidan ellerhur?
Jag ger er ALLA massa kärlek ifrån mig iaf. Ses senare eller imorgon! Puss på er alla!



♥♥♥Jhonnie ♥♥♥

Du är den ende. ♥♥♥ Utan dig vore jag halv.. Och som du alltid säger, " Det är du och jag mot världen." Kärleken för dig kan inte beskrivas.. Men jag andas för dig och barnen.. Bara du får mig att bli glad! Att se dig le, att krypa in i din stora famn och känna ditt hjärtats slag slår allt.. Jag kan inte andas, jag kan inte leva utan dig. Vi två är som pusselbitar som funnit varandra.. Känns för bra för att vara sant.. Och det känns verkligen som vi är ämnade för varandra. Som vi säger, Jag hoppas också vi blir gamla tillsammans. Jag tror på mirakel och ödet. För miraklet är du och ödet gav mig dig. Du är mitt allt. Min själ, min bästa vän, min man. Mitt allt!♥ Jag älskar dig Jhonnie och kommer alltid finnas vid din sida oavsett vad som än händer.♥




Sweet dreams Sharmouta.






You can either focus on what´s tearing you appart, or what´s holding you together.

Jag älskar liljor. Dom är så vackra, och jag vet ngn fler som gör det med! Ramona!:)) Hon är min lilja.. Min underbara lilja.♥

Tänkte slänga in ett happy inlägg. Försöka iaf. Jag menar alla är vi människor med känslor. Känslor som kan komma och gå hela tiden. Därför är det väl skönt med en blogg där man skriva av sig alla tankar. Tror det skulle bli rätt jobbigt om tex man ringer sin vän för den lilla minsta tanke man har som gör att man blir arg? eller.. Hehe jag skulle bli knäpp iaf. Sen då man skrivit av sig så känns det LITE bättre iaf.
Ibland blir jag arg på mig själv. För jag är FÖR snäll mot vissa människor.. Man blir behandlad som skit och sen nästa sekund så är jag super snäll mot dom.. Jag har alltid varit så som person.. Mitt hjärta är varmt. Jag är inte sån som kan bajsa på folk i oändlighet. Oavsett om det är MITT EGNA KÖTT ELLER BLOD! Men arg, ledsen och besviken blir man faktiskt. Man får ju skylla sig själv såklart! Men sen tänker man, varför uppskattar inte människor den vänskap man ger? Jag kommer ihåg då jag bodde i Rågsved, då jag var 20 år ngt.. Jag sprang till jobbet stressande som en galning. Hemma hos oss bodde då hans syster ( Mitt ex ) med sin man och barn pga dom skulle renovera deras lgh.. Väl då jag kommer hem, hon sover! fortf och kl var typ 18.. Barnet sitter i sängen med bajsig blöja liksom. Vad göra? Jo bada barnet, gå till tvättstugan, laga mat, städa och vika deras kläder.. För jag VILLE och för att hjälpa. Men sen nu då jag tänker efter, fick jag ngn credit för det? Neej. Utan hon tog för givet att jag alltid gjorde det.. Samma som då hans mamma åkte till sitt hemland. Åkte dit skurade och städade hela lägenheten.. Sen till jobbet sen hem till hans andra syster, hjälpte till där med alla barn osv osv.. Sen hem sov lite.. Hade jag pengar, lilla minsta 20 lapp kvar eller så fort jag fick lön- det gav jag BORT. Jag handlade mat, kläder åt deras barn, presenter.. bjöd på mat varje dag osv. För att jag VILLE.. men man blir ledsen då man tänker på hur utnyttjad man kan bli.. Därför är jag i dagens läge rädd för att öppna mitt hjärta 110 bara pga man blivit utnyttjad såhär och mkt mera.. Flera ggr. Det är fan inte ok eg. För man borde få vara den man är utan att folk ska trampa på dig? Utan att människor ska anse det eller det.. Det är FEL. Man är den man är, och EG om ngn inte gillar..- F U CK  O F F !! - Men så kommer då mina tankar ifrån hjärnan rakt ner i hjärtat.. och sen blir " ok det är lugnt".... Förlåter för fort vissa ggr. Vissa ggr är det bra men sen vissa saker som faktiskt är djupare känns det som man är för efterklok.. Men och andra sidan.. Det är sån jag är som person.. Och det blir ju bra i slutaändan trots allt.. Men på djupet om jag frågar vart Rosie är? Det är bara ett fåtal människor i min närvaro som får träffa henne pga jag känner att dom inte kommer såra mig. Medans andra är jag kyligare mot av rädsla att den ska såra mig.. Men tror allt här i livet präglas av vilka ärr man har eller situationer man upplevt..
Sen det värsta också är då vissa spelar ett spel bakom ens rygg, för att sedan komma åt ngn annan.. Och dom tror inte man genomskådar detta.. TJEJER! ett dagligt problem.



Behärska din vrede och fatta kloka beslut.

Morgonen startade bra iaf.. Men sen nix. Så sjukt jävla irriterad och skulle bara vilja ge en bitch slap! MINST.



Vi är lyckliga och starkare nu mer än ngnsin!

Jag ska sluta vara rädd för att se dig då jag åker ngnstans. För jag har MITT liv nu och det kan du aldrig ta ifrån mig.. Vi är så starka mer än du ngnsin anar!Inget kan bryta ner mig en gång till.. För dig är det säkert bara massa minnen som suddats bort. För mig, det är LEVANDE minnen. Smärta i själen som tilltar. Jag har fått ärr i själen som inte går bort..Vissa saker kan man aldrig förlåta oavsett hur lång tid det går. Den smärta jag haft pga dig, kan jag inte beskriva. Och det är inte bara jag som haft smärta! Vi har legat som en klump på golvet smälta tillsammans jag och stora damen.. Gråtit och frågandes varför.. NU har vi det bra. Jag hoppas verkligen vi får fortsätta vara ifred. För nu lever vi ett lugnt och harmoniskt liv.. Du vet, jag vet vad som hänt innanför dåtida väggar.. Bara svarta moln som inte ens borde få existera.Så om jag skulle möta dig, du får gärna säga ngt för jag har INGET att säga dig mer än att vända på klacken och gå med huvudet HÖGT! Du förtjänar inte ens att jag ska titta på dig eller tilltala dig.



Slänga sig i bingen?

Japp tror jag ska göra det snart.. Ska hoppa ett svanhopp rakt ner i bingen med ett BRAK hahah.. Då jävlar ska ni få se på ett fint hopp! Fy fan haha skulle väl knäcka min egna rygg mitt itu hahaha..

Emma kom upp snabbt förut innan hon skulle möta Sofie..( KUL o se dig förresten, hoppas du hade det bäst i Paris ) Träffade kidsen lite, busade med mig hahah.. så nu har jag Suttit och surfat runt lite, kollat på julklappar osv. Det är så skönt att handla via nätet .. Men också farligt haha. Sikinerna bara rinner ur plånkan då också..

Mötte Sandra förut och fy fan vad KALLT det var! Höll på att frysa shinksen av mig.. STORM med stort S.. Usch, om det blir KALL vinter med sån här storm.. Då blir det EJ GULLIGT att vara ute..:/ Jag som måste iaf ta en promenad varje dag annars får jag damp! Men men det ska nog gå.. Börjar seriöst fundera vart FAN ÄR MIN JACKA?! Jag köpte ju en via nelly, kmr ni ihåg? Men nix ingen jacka på posten och dom säger att den ÄR skickad?! ingen avi, ingen sms ang ngt paket.. Konstigt. Men jag tänker då fan inte stå att betala för ngt som går tillbaka som jag inte ens sett skymten av? :/ Ska Schenker imorgon och dom kanske kan hjälpa mig.. spåra via kolli osv.

Vad ska ni göra imorgon?


Här ska ni alla snornäsor få ett TIPS! Mamma har iofs fått den här ifrån Polen. Men TROR det går att få tag på här också, VICKS eller ngt.. Men iaf, det är som en gele som man stryker under näsan och duttar inuti. Din nästäppa försvinner! Den är GALET BRA!

Nej ni alla fess! ( Fess är rumpa på norrländska hahah ) Nu ska svanhoppet intas sakta men säkert, sovgott!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Love you.

Japp då kör vi en till då haha

Jaa jag sitter här, och känner bara för att lalla runt lite haha.. Hittade den här listan :D
Så jag UTMANAR : Sandra, Carolina och Emma på denna!
:P

Det gäller telefonnummer i telefonboken i mobilen.

Har du pussat nummer 2? Absolut inte! Min advokat

Vad har du för relation med nummer 20? Det är en vän som bodde i Fisksätra förut.. Har dock ingen kontakt längre..

När ska du träffa nummer 30? Eftersom det är Jhonnies kompis och min kompis är tillsammans med honom så blir det väl om dom kommer hit eller om vi går dit!

Är nummer 18 söt? hahahahahah Nej faktiskt inte. Dock har jag fått in Jhonnies telefonkontakter också då vi bytte telefon förut en gång.. Såå hahaha..:P

Vad var ditt första intryck av nummer 13? Trevlig och väldigt artig

Gillar du nummer 14? NEJ VERKLIGEN INTE! Fy fan..:( hade dock kvar det nret. FÖRFLUTNA.

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden? Har aldrig träffat henne, det är Jhonnies kompis.

När ska du träffa nummer 26 nästa gång? Vi ska ses i mellandagarna

Är du nära vän med nummer 23? Nej

Har du gått på bio med nummer 4? Nix

Skulle du kunna gå ut med nummer 35? Hahah Bobis!! Ja vi var alltid ute förut, och nu menar JAG som vän. han är bäst bobisen!

Vad pratar du och nummer 5 oftast om? Gamla minnen, hälsa på osv

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram? Gör jag alltid då jag träffar henne, händer inte så ofta. Bor ju så långt bort!

Vad har du och nummer 24 för relation? Mammas kompis

Vad skulle du vilja göra med nummer 25? hon är från Norrland och rolig att gå ut med så, en rolig helkväll!

Vad är det bästa med nummer 8? Inget.. Jhonnies kompis..

Brukar du och nummer 16 träffas? Ja ibland då han är tillsammans med min kompis


I brist på annat..

" Men kan du va tyst?! " Fan vad jag dog av din kommentar..hahah.

En lista om det senaste jag gjort


Låt du hörde: Rihanna - Man down

Film du såg: 100 girls


Mat du åt: Svärmor´s kyckling gryta


Kram: Min lilla son


Puss: Jhonnie


Fest: haha FEST? hm för 3 månader sedan, om det räknades då jag och Jhonnie gick ut för att fira Emma´s 18 årsdag?


Känslan: Lycklig


Ilska: igår


Resa: Nacka forum


Glädje: Ikväll då Jhonnie sa innan han skulle gå" kan inte leva utan dig"

Dröm: Att taket ramlade in och det satt en bög med mig och Jhonnie, ( kmr INTE ihåg vad han heter) haha


Boken du läste: " Det ska bli ett nöje att döda dig din hora, med Magdalena Graaf

Personen du träffade: Förutom sambon, Emma


Personen du pratade i telefon med: Mamma


Personen du fick sms av: Sandra


Gången du åt en 7-eleven korv:Ojj hahah, måste varit för 4 år sedan ngt!


Gången du var utomhus: För ca 4 timmar sedan med Sandra


Gången du sov: 17 timmar sedan


Gången hela din familj åt middag tillsammans: Med min mamma sambo svärföräldrar? Men hm jadu, det var nog ett tag sedan faktiskt!


Konserten du såg: HAHAHA BACKSTREET BOOOOYS!:D Mina idooler hahaha.. Jag var så kär i Brian!:P
Irritationen: Nyss?! Varför en del av den här texten blir till FET stil då jag inte ens gjort det och det går ej att ändra?




Spöregn?!

Wtf? det spöregnar och det är snart JUL! Neeej, det här går inte ihop för mig. Det ska vara vit knarrande snöööö! Och sen PÅ julen ska det vara stora snöflingor så stora som boxarhandskar som dalar ner! DÅ är det julfeeling!
Vet ni, satt och tänkte på om det kan vara fint med guld bara i granen också!Hm.. Haha.. Beslutsångest. JA det har jag sagt förut :P

Det  var ett sååå fint luciatåg igår.. Barnen var superduktiga! Det var jag Jhonnie Sandra Mamma och barnen såklart! Mysigt var det =))  Viktigt att familjen kommer då det är sånt där, för barnens skull! För om inte jag hade kommit tex hur känns det..:( Var jätte många föräldrar som inte kom och det är synd. Såklart vissa kan inte ta ledigt men dom som KAN, skulle verkligen göra det.. För tiden,kärleken och lyckan i barnens ögon får du inte en andra chans på!

Jag var heeelt slut igår! Tvättade 8 maskiner med tvätt i tvättstugan! Jaa, efter 2 dagars avbrutet pga att proppfan gick till tvättmaskinen, jag dammsög och min dammsugare gick sönder haha. Så small det till och allt vart svart! så man ej kan tvätta + massa sjukdom då blir KAOS! Men nu är det borta så det är bara att börja tvätta idag igen fast hemma såklart haha. Det är skönt med tvättstugan också ibland för då får man bort ALLT!..

Nej nu ska jag göra oss klar! Vi ska iväg på en liten roadtripp, stora damen också.. Hon fick vara hemma pga hon klämde sina fingrar i dörren imorse. 4 st..:(( så nu är dom alldeles blåiga..stackars snutta!

Ses sen alla snyggingar. Trevlig helg!




I will be


Älska mig hata mig!







♥ Att kramas är ett tecken på kärlek.
♥ Att skratta är ett tecken på lycka.
♥ Att ha mig som vän, det är ett tecken på förbaskat god smak.
♥ Du kan älska mig eller hata mig, ogilla mig, det är upp till dig! Men jag har inte tid till att hata dem, som hatar mig.
♥ För jag är upptagen av att älska dem, som älskar mig.... ♥ ♥ ♥

Godmorgon!

Kom inte in igår då internet bara fes och försvann! Nu ska vi göra oss klar iaf och snart gå till stora damens julshow.. Kommer bli så fiint! Vad stor hon börjar bli!! slänger in ett foto på hennes tomtedräkt..:) ses senare! Pyss

Ingen smak i lökarna!

Haha ja då menar jag i smaklökarna och inte mina andra lökar. För dom vettefan hur dom smakar ahahah. Tänker då inte ta reda på det heller.. Men jag är så förkyld! Känner inte ngt av det jag äter.. Så idag jag har inte ätit NGT. Har inte haft ngn matlust alls! Drack en kopp kaffe idag med mamma och bebisarnas Faster Sandra.:)) Sen dess, hm.. Nej inte ngt mera, en liten chokladbit. Gud vad hemskt om man skulle förlora sin smak för alltid?! My god.. Jag som älskar mat, o allt det goda. K A T A S T R O F!!

Aja, tiden närmar sig för JUUUUUL!! Omg vad jag längtar!! Älskar julafton så mkt. VET jag säger det ofta men jag gör verkligen det haha. Vi blir stor familj på julafton, barnens farmor och farfar, deras mormor och deras Faster. Sen vi och barnen.. =) Massssa julklaaappar hahaha, skojar!:D Nej men det kommer bli mysigt. Älskar då man går hem till varandra, folk kommer hit. Har alltid varit så.. Förut kallade dom mig för turkkärringen haha. För jag bakade gick hem till nära o kära 24..:)) Men sen så vissa kvällar så kan det vara skönt att vara HELT själv också! Utan man och barn haha..Bara bada och ha egentid! Men iaf, Ska dekorera lite mera här osv men det kommer bli GREAT!
Hur ska ni fira jul??


kör ngt inlägg igen sen, ska visa min dotters tomtedress hon ska ha imorrn på julshowen! Så fin kmr hon vara lilla tjejen..:)) Men NU måste jag ta bebis1, hon kan inte sova.. Är väl uppspelt efter att faster varit här och busat haha.

Ses sen alla myskorvar!



Kolla han är galen den här norrmannen! Han kör alltså all musik själv samt sina egna röster.. han spelar in med foten som han sedan direkt lägger in så det blir kör i bakgrunden osv då han sjunger, galet nice. Han var med på Ellen Degeneres show! Såå bra. Visst?? Jag gillar honom iaf :))


♥♥♥


Stor och Liten!

Känner ni igen dessa? Det är stor och liten leksaksaffär! Dom fanns då jag var liten.. Nu har dom kommit tillbaka!! Kommer ihåg hur jag och mamma handlade där, sen ville jag ha en jätte stor svart puma för tusenlappen, då jag inte fick den så grät jag ögonen ur mig hela dagen! Hahaha..! Man kan ju även kika via nätet, ---> http://www.storochliten.se/ :D

Jag har ofta fått frågan, senast idag varför jag inte har foton på barnen eller mig.. Om jag ska vara ärlig så känner jag att Ja jag har en blogg, där jag skriver lite av allt möjligt.. Men det är ju bara LITE vad som händer i min vardag,det alltför privata lämnar man ju åt sidan. Jag bloggar för att jag älskar att skriva! Och angående barnen så känner jag att jag vill lämna dom utanför.. Dom har inte godkänt att jag ska slänga upp massa foton osv på DOM. Mig kan det väl hända att ni får ngt då och då, men dom små nej.. Kallar dom även inte vid namn. För dom som känner dom, vet ju redan vad dom heter.. :) Sen har det ju sina andra orsaker också.. Lite att man kanske är lite mera " vissa kan inte se direkt att det är jag" om jag har såhär.. Såklart ingen ska kunna stoppa och jag vet att möjligheten finns då jag skriver på en öppen blogg! MEN, sålänge det inte finns för mkt foton kanske risken minimeras genom att ngn känner igen osv. Sen är "kriget "igång igen..

Men tänkte slänga upp ett foto för din skull Marlene!;) Såg nu att min profilbild samt info text är ju helt BORTA?! Måste nog ändra designen.. Ska betala ngn så får dom hjälpa mig att fixa detta hundra! För jag vet ju på ett ungefär hur jag vill ha men kan inte fixa allt detta själv!




Har suttit och funderat, grön eller vit gran! Vi var ju inne på vit.. Och det blir NOG så.. En vit julgran med rödbelysning med små små lampor, ungefär på den som jag har i mitt kök? slängde ju upp foton iförrgår.. Sen röda kulor, med rött glitter.. Eller allt vitt, som bilden här nere, hittade den via google. Det tror jag blir riktigt snyggt! Vad tycker ni?





Vad är det med män och deras förkylning?

Så fort männen blir sjuka eller förkylda, jag säger inte alla men dom flesta jag stött på haha. Så är dom SJUK! och då menar jag dödssjuk.. Dom ska ligga i soffan och vara helt stilla, för rör dom sig då blir det värre! Dom kan då inte gå, stå eller knappt prata pga dom får ju sån hemsk yrsel! hahahah. Jag tror jag dör av garv! Sen då man ställer frågan, hur tror du jag orkar med allt då JAG är förkyld eller sjuk då? Men du vet ju inte hur VI MÄN känner oss då vi är sjuka? joo men kom igen nu, ni behöver ju inte bli döende bara för att ni är snoriga liksom! Jaa men du är ju kvinna! Kvinnor orkar mera och är STARKARE. Wohooo, ser ni alla kvinnor. Erkänt, vi är starkare än männen ahaha.. Jisses alltså! En "sjukdom" bland dom flesta män tror jag ;)

Middagen undanstökad, städat, fixat Lurvis bur och nu ska jag snart ner på trappombudsmöte. Ska först ta hand om min sjuka sjuka man som är så sjuk. Han känner sig febrig och lite snorig, då blir det inta soffläge. För då ÄR MAN SJUK! haha..




I love you. I am who I am because of you. You are every reason, every hope, and every dream I've ever had, and no matter what happens to us in the future, everyday we are together is the greatest day of my life. I will always be yours.




Fan vad jag älskar clementiner! Det är nog det godaste som finns! En riktigt söt clementin. Men man får akta så det inte blir för mkt för magen, då kan det knipa till hihi.. Men GOTT är det! Nu ska jag fixa mat, VÅFFLOR! fan så gott det är!! mummss... Kmr ihåg förra året då jag tvingade i NGN att äta det haha..:P
kmr du ihåg?

Måste gå, syskonfight på G, och deras fight är inte easy. Det är FIGHT!! Puss plommonstjärtar!



Kaffe på fat?

Ja tack! Det är så himla GOTT!! Alla har vi våra kaffe minnen, själv har jag då ifrån jag var liten,ca 4-5 år.. Mormor och Morfar satt alltid och drack kaffe från ett litet kaffefat. Sen sörpla dom i sig det med en sockerbit samtidigt. SÅ GOTT.. Så då satt man där bredvid morfar allra helst, en liten sockerbit som dränktes i kaffe och sen spillde man upp lite kaffe med massa mjölk i ( börjades redan då haha, halva kaffe,halva mjölk ) på kaffefatet och sen sörplade man hihi.. Så goa minnen..
Stog igår och skurade diskhon, så kom Jhonnie in och skulle göra ngt. " JÄVLAR VAD HETT DU HAR!" sa han då han råkade nudda vattnet, det har jag nog fått ifrån mormor.. För då jag står och håller på med vatten av ngt slag, så ÅNGAR det för att det är så HETT. Där har jag mina fingrar haha.. Men jag tycker inte det är så hett.. Hon var likadan, stog alltid med ångande vatten och diskade.. Fan saknar dom så mkt... =(

Iaf här uppe ser ni min favoritkaffe drink! Ett STORT glas med massa massa kaffe, och hälften ska bestå av mjölk. Som är skummad helst.. så den blir tjock och god. Här ovanför som jag dricker nu, är vispad grädde med lite kardemumma strött på.. MMMMMMMM !! Smaskigt. Tänk då våran kaffebryggare gick sönder och jag hade inte mina rutinkaffe, kvällskaffe morgonkaffe.. Gaaah höll på att bli galen! haha.. micron skiter jag i faktiskt. Går bra att tina kvällen innan,värma maten på spisen.. Det är en sån "liten" grej som man kommer snabbt in i.. Ska såklart köpa en micro men måste hitta ngn som jag VILL HA.=) Men utan kaffebryggare? Big no no.. Min som jag vill ha har ju inte kommit in på MediaMarkt pga den är slutsåld hela tiden, och jag hinner aldrig dit då dom får IN den, så tills dess jag köpt den får jag låna mammas perkulator. Thank god for that!

Den här mjölkskummaren, köpte jag på IKEA för snart ca 7 år sedan och den kostade då 19 kr! Har fortfarande den kvar och den är BÄST! jag har haft elvispar och allt vad man nu ska ha för att få bra skummad mjölk, MEN den här är min favorit. Skummet blir perfekt tjock och alldeles underbart gott!:D Kolla om den finns kvar, o köp den. Ni kommer INTE ångra.. Ni ser, dyrt är inte alltid bäst :))

Nu kaffe, sen lägga bebisar!:D Ses sen alla kaffe lovers!

♥Må bra ♥

slösa inte din tid på en människa som inte slösar sin tid på dig. Slösa inte din kärlek på en människa som inte slösar kärlek på dig. Slösa inte dina tårar på människor som får dig att gråta om och om igen, utan att fälla en enda tår för din skull. Le mot människor som får dig att le, Lita på de som är värda att lita på. Slösa din tid på de som uppskattar det, och kom ihåg att varje människa gör sin egen lycka genom att välja de människor till sin närhet som får en att må bra!!♥ ♥ :)


Sova

Jag säger godnatt till er alla nu,ska kolla klart på Jersey Shore, dom har precis kommit till Italien..Omg jag måste se nästa gång haha.. spännande juh! Där kan vi kalla action i ngn serie!Men sen blir det SOVA! Är så hängig och den här huvudvärken går inte bort! Gaah! ses imorgon.. Kramar


Ont i huvudet..

Usch,  har haft sån huvudvärk heela dagen. Håller på att bli förkyld eller sjuk..:( bebis 1 är också det.. Och 2an började snora idag.. Fy. Trött på allt vad sjukdomar heter just nu.. Men men så är det..


Nu ska jag ta en kopp varm choklad med ngn macka, sedan titta på " mitt syrianska bröllop".. Fast får se om det är bättre den här kvällen, sist tyckte jag det var tråkigt.. mer intressant att se alla vackra klänningar.. men tkr det är mkt skryt och Malak säger bara samma saker varje gång. Inte sånt som faller mig in i smaken, det är ju trots allt inte BARA dom som har det fint på sina bröllop;) Enligt mig iaf. Sen hur många människor som kmr, det är väl skitsamma. För det är ju en dag i kärlekens tecken inte i penga tecken..

Ses sen fina!


♥♥♥











Omg!

Herregud, fattar inte hur han ens SITTER upp?!

Shhh...



"Frankly, my dear, I don't give a damn."

Har precis fixat jullovsenkäten! nu börjar det närma sig, känns så skönt.. Jag har dock kvar massa julklappar som jag inte haft TID att fixa. Det kommer jag göra lite senare, för jag blir faktiskt inte stressad längre. TROTS massa barn osv.. Varför ska man stressa? Det blir ju knappast bättre? Nej utan jag tkr det är mysigt att strosa omkring osv nackdelen är väl då alla dessa miltals långa köer som uppstår då ALLA ska ut och handla samtidigt.. Förra året var jag ute på JULAFTON haha. Då var det inte mkt folk kan jag lova.. Men det misstaget gör jag inte om, det kändes FEL.. Nej på Julafton då ska man vara hemma, sitta mysa och bara vara. Inte ens gå utanför dörren.. Då är allt inhandlat, redo bara att vräka i sig massa!:D Mat, desserter, godis, choklad.. Åh fy fan man kmr gå upp 10 kg under dessa dagar haha. Men det är det värt, är det jul så är det! Och vi har verkligen allt på bordet, jag älskar att göra massa massa mat. Så man bara äter och äter ..:) M Y S!


Som vanligt fastnar man! MEN NU ska jag sova..

TRYCK F5 tills ni ser den nya designen! NU har jag hittat den som känns rätt till mig!:) Hoppas ni också tkr den är fin! snussa sött!





Tofflor!

Jag bara älskar tofflor.. att strosa omkring i hemma.. Samma med barnen! Dom har på sig sina ofta ofta, myser och kollar på film sen ser man två stora kanintofflor ligger och vickar fram och tillbaka haha!

Men här ska jag beställa iaf åt småtjejerna och dom andra.. Hade åt Felicia därifrån förut och dom var TOPPEN BRA! Så TIPS TIPS TIPS, gå in ni kanske hittar ngt åt dom småfotade.. STORFÖTTERNA får vända sig ngn annanstans:))
http://www.toffelhjalten.se/tofflor/?c=5-10



Nehepp hörrni, nu ska jag dra arslet över huvudet och sova! Barnen börjar alltid kl 10 på Måndagar, det är super skönt. Fräsch kom igång start liksom. Sovgott alla ni, ses imorgon!
tjingtjongtje !




Ni som är rökare btw!

Dom har ju tydligen lagt i naftalen i cigaretterna nu.. Det här är vad en rökare berättar:

EDIT2: "Från 17 november 2011 blir det standard i hela EU med cigaretter som släcker sig själva och det blir förbjudet för butikerna att sälja andra typer av cigaretter."
http://www.fri-kopenskap.se/zino.aspx?articleID=37941


Nya FSC Cigaretterna

Det står inget alls på askarna om det är eller inte är det.
Du märker det efter några månader, när du nästan fått kronisk huvudvärk, förstoppning, magbesvär,och
andra konstiga åkommor som du inte haft innan. Eller när du sett askan gå i golvet innan du hinner till ask koppen..eller fått tända samma cig tre gånger.
Orsaken är att pappret behandlats med en kemikalie, typ mattlim, brandsäkert lim som gör att ciggen
ska självslockna. Är man storrökare mår man extra pyton av dom. Går du till läkaren för huvudvärken så
skrattar dom och säger du ska sluta röka. Inte ens läkaren vet vad vi får i oss nu.
För att hindra oss att kunna bojkotta detta har man valt att göra det hemligt, dvs. att inte märka askarna med FSC som i USA. Där kan det bli dyrt om man förgiftar folk utan att upplysa om innehållet
men i EU och snålsverige så räknar man att kunna lirka sig ut med byråkrati eller att vi dör innan processen är klar. Detta som de nu gjort i ett halvår i tystnad borde strida mot alla mänskliga rättigheter vad gäller konsumentlagar, hälsomässiga lagar,och annat men rökare räknas nu i
kapitalist samhället som utbölingar utan rättigheter. Vi sa snällt betala 40 spänn och gå hem och röka
våra giftcigg och må pyton vill dom.Enligt mig borde dom arkebuseras snarast.
Jag fick huvudvärk själv efter 4-5 månaders konsumtion utan att veta varför.
Jag rullar nu på tysk tobak med vanliga hylsor och mår bättre men har oftare huvudvärk än innan.
Kemikalien," mattlimmet" i FSC ciggen är inte testat alls på effekter på djur eller människa utan det
har dom oss rökare till nu i ovisshet. Vi borde ha ett rejält skadestånd om det vore rätt.
Ett sånt samhälle vi fått där man förgiftar folk utan att ta någon hänsyn alls eller ge folk en chans att välja annat rökalternativ.Men exempelvis mariuhana förbjuder man direkt trots att det rökts i tusentals år utan skador, men otestade kemikalier går bra att tillåta på ovetande människor.
Jävla hyckleri samhälle vi fått...snart dags att göra nåt drastiskt åt detta beteendet.
Rök på mina vänner men se upp för vad ni får i er...det svenska moralsamhället kan väl inte göra så
här mot folk va??! Jo så illa är det faktiskt.. Har ni migrän av dom så gå inte till läkaren för dom är
noviser på dessa nya gifterna så dom kan ingen hjälpa..det kostar bara onödiga läkarbesök.
Sen i sin frustration kan dom bara säga sluta röka..så vi sitter i en hopplös situation..


Kanske värt att tänka om man verkligen ska fortsätta ni som gör det där ute.. :/ Tänk vad mkt SKIT dom stoppar i utan att ni vet om det, förutom tobaken menar jag ;) Take care all you smokers!


Tre korta andetag..


Mitt Mirakel är du.

Sättet man mådde.. hur själen bara skrek av smärta.. alla dessa vakna nätter.. ALLT som man har som ett ärr i själen. Trodde ALDRIG att jag skulle finna ngn att dela mitt liv med.. Men så Juli 09! då förändrades mitt liv.. Och miraklet var Jhonnie... han har hjälpt, tröstat och verkligen kämpat med alla dessa "demoner".. Och det kmr jag honom vara evigt tacksam för!


Res Sa Katten När Hon Fes!

Gaaah, blir galen rent ut sagt! Nu har mitt jävla minneskort gått sönder i mobilen också! Fan.. Alltid ska det vara ngt. Snart skiter jag i att ha ngn mobil! Min sambo är också trött på sin HTC desire, den buggar konstant. Så vi BÅDA får flipp här hemma vissa kvällar haha..:D Har gått och käkat av pepparkaksdegen i kylen som vart över.. Och nu har jag lite magknip, får se om man skiter ut ngn pepparkaksgris eller gubbe senare haha..:P

Jag håller fortf på att leta efter en design som passar MIG.. för den här är fin i headern men sen känns den för blek på ngt sätt.. Den andra älskade jag men den var FÖR mörk..Så vi får se..


Weeelll, GUESS WHAT!? Nu kommer iaf fotona på mina julfönster! Wiiii. Som att jag själv suttit och längtat att få se dom på ngns blogg liksom hahaha.. Nej men det känns så bra, för jag är sååå NÖJD med dom! SUPER nöjd. Sen kmr jag säkert lägga till och ändra 70 elva ggr, men nu är grunden gjord och det fattas bara lite girlanger i taket och the christmas treeee!:D Fan vad gött! =)  Så bjussar på dom nu iaf!

Kids room!



Vårt sovrum


Bedroom by darkness, ooh lalaa :D


Vardagsrum


kök







Och till sist, stora damens pepparkakshus hon tillverkar hos mormor i helgen!:)





The moon is dancing..


There´s a place...


Hemligheten till att ha ett privatliv är att inte svara på för många frågor om det.

Hoppas er helg har varit superb! Min har varit mysig,stressig, ja lite av allt faktiskt! Igår så skulle jag ha träffat Mia och sen Emma, men nix. Jag hade faktiskt inte tid, och jag hade verkligen lovat Mia.. Men det blir så ibland.. Och om jag går till mig själv så känner jag att jag MÅSTE bli klar med vissa saker, för att annars blir det bara uppskjutet och det går inte riktigt då man har så många barn. Planering,rutiner och att allt blir avklarat är A OCH O! Tog upp mina sista lådor, så nu har jag haft 6 av 8 jullådor uppe!:D Flyttkartonger med MASSA julsaker! haha.. sa ju det förut, JAG ÄLSKAR JULEN! Så jag tänkte att jag visade mina adventsfönster med ALLT istället, med julsaker osv..:D Så slår jag ihop en fluga i en smäll! Bra va?
Igår så vart vi så hungriga på kvällen, så jag och mamma tog en promenad till macken för att köpa lite smaskigt till mig och Gulle.. Sen vart det filmen, " Home Alone".. haha min favorit då jag var liten!:D

IDAG, har jag massor framför mig.. Har varit igång sedan kl 6.30,städning, papper som ska skrivas under och massa massa annat! Så om jag får paus kanske man slänger in ngt inlägg annars, ses vi kanske ikväll!

Här får ni ännu en av min och Jhonnies låtar..:) Nämnade ju ett tidigare inlägg att det också var Crazy diamond m pink floyd? Den här låten var det han sjöng för mig på ETT STÄLLE på Södermalm, inför sina vänner som jag berättade om? haha.:D NOSTALGI!:D:D



Gråhårig Kärring i Busken!

Vet ni HUR rädd jag vart igår då jag hade lämnat barnen eller?? Kom där i min egna värld.. Sen hör jag hur det rasslar till galet i buskarna i diket på vänster sida.. kollade, nej såg inget.. bara massa buskage och annat skit.. sen går jag, sen RASSLAR det till GALET igen.. Sen upp kommer en gråhårig kärring med ett hår som svinto, slitna kläder, inga tänder och hade en sån vad heter dom.. ser ut som en man plockar potatis med? långt träskaft, sen typ järn"krok" som är djup. Tänk er en lie som är liten och man kan hacka jord med? För det är ju en kolonilott där uppe i skogen så hon kom väl antagligen därifrån.. Men iaf, sen då hon kom ut på vägen så fick hon fram" heejj" med en hes röst.. Jag svarade HEJ. Sen sket jag typ på mig, jag lovar! jag har aldrig gått så fort hem! o ingen annan kotte på vägen heller! oh shit oh shit tänkte jag haha.. Lovar hade bara Bengt eller Sigurd, Majken eller Annabritta kommit hade jag tagit dom i HAND så hade dom fått gå med mig hela vägen! för det där var mig en hemsk syn och upplevelse hahaha... Fy fan! Ni tror inte jag kommer skita knäck för varenda prassel i buskarna på Måndag eller? ska ha på mig Ipod och sen ta en snabb joggis hem!:D det blir bra!


Everything will be ok


Julmusik!♥



Tack så mycket!

Kära svärfar för hjälpen!:) Nu har svärmor och svärfar varit här. Så nu ska jag ta och börja göra iordning middagen.. Idag blir det stekt kassler med kokt potatis :) Smaskens! Igår gjorde jag stekt lövbiff med senapssås! och ris.. Mmmm så GOTT det är! Hmm tänkte på min design, den är super fin MEN jag tror jag ska ha lite mörkare text, eller är det bara jag som tkr det? För det känns lite som om texten är jobbig att läsa för den är så LJUS? Annars kmr jag nog ha kvar själva designen ett tag iaf..:)) Småtjejerna + lilleherrn sitter redo inför lite pepparkaks bak i köket medans jag kör maten.. Stora damen är hos mormor och gör pepperkaks hus! Aaah vad härligt med JUL!
ses sen. Pussar till er alla!



Så kan det gå sa gubben som sket i det blå skåpet!

Lördag!-tvätta-städa-pynta mera-besök av svärmor-laga mat-tvätta mera-sortera-fixa lite annat - Igår vad vi garvade jag och Jhonnie, vi kollade på filmer en efter en.. Barnen sov och det var bara VI. Det brukar det vara men alltid ngn liten fot som vill ligga i soffan m oss osv och det säger vi inte nej till haha. Men igår, så somnade alla små fötter och det var bara VI! Så jäkla mysigt.. Först åt vi en god middag, alla barnen och vi.. Sen film som var anpassad för barnen också. Dom somnade som stockar en efter en.. SEN kollade vi.. Så mysigt! Kröp upp i soffan och vi bara kramades och man kände den här kärleken fast man inte säger ngt.. så underbart.. Vi skrattade så tårarna rann.. Sen måste jag alltid göra ngt under filmen haha, hoppa på honom och kittla, eller "störa" han på ngt sätt.. Sen slutar man ganska snabbt när han börjar göra SINA grejer haha. Då säger man AJJJ, antingen har man inga händer kvar, eller nypmärken över hela benen hahaha..  Men det var en mysig kväll! Får se vad som händer ikväll, vi ska kolla på ngn julfilm han laddat ner :)) Lite varmchoklad och nybakade lussebullar blir det då!:D
Vad händer hos er folket?
Trevlig resa Sofie!! Hoppas du får det underbart i Paris! Vi ses då du kmr tillbaka!:D btw, TACK för ditt sällskap igår och hämtade barnen på dagis och skola.. Så snällt av dig hihi..:D love to you from me!




Ny design!

Tänkte ha lite ljusare design och testar mig fram. Men ni måste trycka F5 flera ggr tills ni ser designen! :))

Torrt,livlöst och "dött" hår?

Nya mirakelkuren är tydligen här! Jag ska testa iaf, pga jag har så långt hår så blir det lätt torrt då man borstar, sätter upp det osv. Hinner ju inte alltid köra hårinpackningar.. så jag ska testa iaf!! Ska ni?

http://www.mediaupdate.se/kampanjer/eleven/2011-08-16/hyllat_harmarke_antligen_har




Såhär säger vissa människor om produkten!:

Många svenskar tycker att det är svårt att hitta bra hårprodukter som gör håret snyggt och lättskött. När Macadamia Natural Oil introducerades i Sverige växte namnet snabbt och blev ett av de mest populära märkena på marknaden. I den populära tidningen NOW Magazine fick Macadamians olja toppbetyg:

"Seriöst så har mitt hår aldrig sett så hälsosamt ut. Det gav min lockar stuts och en fantastisk glans"/ Skriver den nöjda recensenten

 

"Rekommenderar denna inpackning för alla. Det är den bästa jag har provat! Gör mitt färgade svintohår alldeles mjukt och underbart"

/ Skrivet av en annan användare




FredagsMys! ♥

Trevlig helg, här vankas det Fredagsmys med la familia!♥


Massa födelsedagar!

Ja nu börjar det närma sig. Först har vi tvillingarna som fyller hela ETT år!! ska göra superfina tårtor i form av ETTOR, Och det blir en STOR FEST kan jag säga! Med massa gottigt! sen har vi då lilleherrn och stora damen m sina kalas.. SEN har vi då MIG som fyller 30 ! F E S T!! Med massa mat, massa gott!! Ojj vad jag längtar. Vi sitter och håller på med inbjudningarna nu, kollar över vilka som man ska bjuda osv m tanke på att det är så många som vill komma, så måste vi det. Men jag älskar sånt här, att få fixa - trixa - göra fint inför kalas, fester! Då Jhonnie fyllde år så lagade jag massa mat, alla hans vänner kom, sen var det efterätter m.m.. Väldigt lyckat, och VÄLDIGT uppskattat. Jag citerar en viss Herr Robot´s kommentar om min egengjorda dressing till persiska maten" Fan den här var som en orgasm för smaklökarna".. Får men den kommentaren då är det fan GOTT hahaha! Så det kmr bli sketa nice! Jag älskar att laga mat, baka och mysa till det. Har nog gjort det ända sedan jag började steka ägg till mamma haha. Kommer ihåg att jag var så stolt då jag hade tillagat fisk med kokt potatis åt henne då hon kom hemifrån jobbet.. Men har nog fått detta av henne faktiskt.. Hon har alltid varit sån som överraskat med fika på sängen, god mat osv. Sen nu då hon vart utbildad kock för ngt år sedan, så har ju hennes inspiration flödat, och man äter och får ännu mera inspiration själv! Så jag har nog fått allt bak- mat - stök från min kära mor!♥






Cupcake maker

Har hittat en cupcake maker, Finns för  159:- och det finns dyrare. VÄRT ATT TESTA.




Ett nyckelhål



En blogg är ett nyckelhål in i någons liv, inte en redovisningsbikt./Magdalena Graf.


Goodie


Doftar underbart!♥

Jag är TOTALT och då menar jag TOTALT beroende av dessa två. Nivea och palmolive körsbär! Got to have, annars kmr arga Birgitta fram haha.. Nej men jag måste ha Nivea! Dels luktar den GOTT men så bra också!Sen som stora damen har haft eksem av och till sedan bebistiden, och bebis1 har börjat visa sig att hon fått känslig hud hon med.. Så alla dessa krämer från apoteket som är receptbelagda och även utan är ju jätte bra MEN kan man undgå att smeta in dom m alla dessa så är ju det så sköönt! Och NIVEA funkar suuuper BRA! Wohoo, ME HAPPY!

Nu ska jag ta ut ngt annat som doftar gott, nämligen en blåbärs paj! Lille herrn önskade det sig idag tills han kom, såklart han ska få en paj! Och chokladbollar då vi HÄMTAR. Varför inte, det är ju SUPER gott! ellerhur?







Harmoni..




♥ Grattis på Födelsedagen Mosters GullPrutt ♥

GRATTIS PÅ 19 ÅRSDAGEN JOEL!! Shit 19 ÅR!!!! ♥Massa kramar från oss!!


Upp och hoppa!

Godmorgon alla!
Sovit bra? Det har jaaaag! :) YES dom har sovit inatt. Så nu är det lite bättre med dom små risgrynen! Här sitter man nu med en kopp te, och försöker koppla av lite innan vi ska ta tåget.. Barnen är klara, har ätit frukost och sitter nu i soffan.. Tittar på Bikupan på Disney:)

Vad MÖRKT det är ute nu... Men det brukar ju bli bättre så fort snön kmr.. Jo jag tänkte faktiskt ändra till jul tema i designen, Vad tycker ni om det?? Feedback tack!:D


Godnatt!

Jag tänkte faktiskt säga Godnatt nu, ska messa klart hihi sen sova. För inatt VERKAR dom sova BRA! * peppar peppar*  Ses imorgon! Sovgott och dröm massa mardrömmar, haha skojar! Dröm bara fiiint!

Pussar till alla småugglor som sover i mossen!:D



höga, låga, kilklack. Alla är dom lika snygga!

Slänger in fotona på skorna snabbt som jag nämnde i veckan!  Meen iaf. Ser skor på allas bloggar nu haha.. Alla bloggar som jag varit inne på nu senaste 5 min, och det har gått av en snabbis fart! Så handlar det om skor. Men jag håller faktiskt med er alla, man MÅSTE älska skor! Själv har jag nog lite av en mani på väskor och skor..:/  Jobbigt då man köper och inte använder?! Men jag sliter så otroligt mkt! haha, Jag köpte ett par av Ramona för två år sedan. GALET snygga, svarta pumps i ormskinn.. PAJ efter en månad.. HELT trasade! Samma som mina sneekers nu denna sommar, 3 veckor så är hela skaftet utefter hälen UTANFÖR skon? släpar foten, nej.. hm.. Vet fan inte vad jag gör men dyrt blir det iaf haha..:D

Dom första jag slänger upp är då alltså mina favoriter som jag antingen har på mig då vi går ut och käkar tillsammans. Eller dagis :) Bild nr ETT, dom svarta med kilklack, dom har jag köpt på DEICHMANN eller vad dom heter.. FÖRRA året, och dom har hållt! RIKTIGT bra kvalite!

Den andra bilden är mera fest skor! och lite mer somrigt..