Kärlek samlar äventyr!

Japp, jag städar FORTF. Det går ju inte att plocka in och ut hur som helst då man har bebis 1 vaken för hon kryper ju IN I diskmaskinen! haha lilla skruttunge! Hon är verkligen ÖVERALLT, skojar inte..:) Så kl är 23 men jag MÅSTE bli klar faktiskt.. Hatar att vakna upp till smutsigt kök, no can do..

Ett litet tips! Ni vet såna här haricots Verts? Dom är verkligen super bra om ni först fryser ner dom och sen ger dom till era bebisar då dom håller på att få tänder, dom kan snutta eller bita och det är riktigt skönt för tandköttet då det är svullet och ömt.. Plus att det är ju nyttigt för dom också.. Bara en tanke, för mina bebisar har totalt ruttnat på att bita i den där tråkiga bitringen med fruset vatten, den kastar dom så den flyger in i väggen!:) Men dessa och frusna ärtor, det var en 10 poängare!;)) Try it ..


C u later Bertil och Gertrud!

Så kan det kännas vissa dgr, ETT BERG av disk! Ellerhur?

♥♥♥ Ramona... ♥♥♥

Satt i köket, efter den längsta dagen kändes det som.. Man kände sig så ledsen pga olika saker. Och JA jag satt och grät.. Så besviken och sen så ARG..Folk anar inte hur jag har mått heller under vissa perioder.. Jag har gått sönder inombords.. Och det var mkt saker som spelade upp sig i huvudet. Och det var inte bara pga det "tjaffs" som varit mellan mig och några personer.. Nej utan mkt annat. Det är för mkt ibland. Men det är väldigt privat så det kan jag inte ta upp. Mer än att vissa dagar pga det här så känns det som om ngn kramar sönder mitt hjärta, mitt inre och jag går sönder. Känns som om ALLT ska komma samtidigt just nu...Men sen plingade det till på mobilen, och jag fick ett så fint sms som fick MIG att gråta ännu mera.. För det var ett sånt fint sms jag fick av min väninna Ramona. Min BÄSTA BÄSTA älskade Ramona.. Det gick rakt in i hjärtat och jag bara kände FAN VAD JAG ÄLSKAR DIG! Hon är som en ängel, som skickar just då det känns som mest tungt.. Dina ord i smset var som att jag bara kunde springa via skogen DIREKT till dig bara för att få vara dig nära! Jag känder att oavsett VAD, så har jag alltid DIG!! TACK för ditt underbara sms!! Vi träffas knappt, fast vi bor en station ifrån varandra.. Vi har våra familjer, våra vardagsbestyr så vi hinner faktiskt inte.. Men då vi gör, är det som om vi träffats varje dag.. Vi pratar om ALLT.. Inget är konstigt och det bästa av allt.. VI VET ATT VI FINNS DÄR OAVSETT! Den här kvinnan, är mitt allt. Hon vet så mkt om mig, hon kan mig som en bok som inte ens ngn i min familj vet. HON är min dagbok.. Och jag kan också mkt om henne, och vet mkt. VI är slutna som musslor och bara vi vet.. Jag behöver inte lägga upp massa foton på henne och mig, för dom fotona vi har är våra.. fotona vi har är dom vi har i vårat huvud. Vi har så mkt minnen tillsammans och det är faktiskt privat.. Ngt som bara vi ska dela.. Jag kan tala om för hela världen hur mkt jag älskar henne! för det gör jag! Men vissa saker är det bara hon och jag som förstår, bara hon och jag som vet om.. och så kmr det förbli. Jag gör allt för henne. Den som gör henne illa, gör även mig illa. Hon är en del av mig som jag inte kan leva utan!
Ditt sms gjorde att jag bara kände att nej vet du vad, jag skiter i allt som är runtomkring, om det är tjaffs med ngn, om ngt är konstigt hit och dit. Vilka problem jag än har så tänker jag på henne. För HON ger mig alltid svar, ger mig alltid styrka! Sålänge jag har DIG behöver jag inte ngt annat faktiskt. Bara du kan få mig att skratta som du gör. Vi går in på vårat 7e år,  För du är min klippa, du och jag är enade hela livet.. Jag älskar dig som om du vore mitt egna kött och blod.
Bästa vän, min älskade älskade fina Ramona! Äkta vänskap livet ut.







He heals me.


LYCKLIG KÄNSLA!


Skippa mobilen?

Min mobil kan laddas hela natten och sen kan jag MAX ha den framåt kvällen sen laddar den ur.. Nu har den laddat halft inatt och inte mera.. Så nu tex dog den.. Och sen måste man vänta ett antal minuter innan den ska komma igång. TRÖTTSAMT! Jag vet, skaffa ny mobil osv. Men tkr det är ngt KNAS med alla telefoner i dagens läge.. Den enda som jag inte haft problem med förut, var faktiskt NOKIA.. Så kanske det får bli min nya investering?:)


I´m so fucking happy with my man so i could shit rainbows!

Godmorgon på er alla. Hoppas ni sovit gott? Det har INTE jag.. Vaknat 350 ggr.. Vi har fått avlöst varandra med tvillingarna inatt.. Skit jobbigt har det varit.. Men men så är det. Japp ni ser det jag skrivit, jag är så jävla lycklig med Jhonnie så jag kan skita ut en regnbåge om det behövs! Han finns där 24, han FINNS VERKLIGEN där. Och det är skönt, en vänskap, kärlek och trygghet i samma paket. För tro mig i den här fittiga världen behövs verkligen det. Och har man hittat ngn som ger allt sånt, var rädd om den partnern. Jag kmr ALLTID vara rädd om min man iaf. Älskar dig Jhonnie.

Igår var det skönt på kvällen, Jag och Emma tog en räkmacka.. Snackade och myste med bebis som inte ville sova.. Känns skönt med Emma, för hon är lite som om Jhonnie inte är hemma, Och  hon är här så känns hemmet fyllt av kärlek iaf.. Det är skön känsla. Otroligt fin människa som jag OCKSÅ kmr vara mkt rädd om.. Hon har funnits där i vissa situationer och visat sitt rätta ansikte gentemot mig som gör att jag känner hon är äkta vara rakt igenom.. Sen om hon har ngt otalt med andra det får dom ta med varandra, mot MIG har hon bara varit GULD.

Ses sen .

Till EMMA, Love you sötaste.






För trött..

Jag är verkligen FÖR trött för att lägga in foton eller NGT. bebis2 håller på att få ännu MERA tänder och har vaknat konstant! framtänder och 4 nedre tänder + hörntänderna kommer nu samtidigt, det har bara exploderat av tänder så hon är lite kinkig + att vi nyligen varit sjuka såklart..Sitter med henne i famnen nu, men ska gå och sova med henne nu..

Joel, Jonte, Julia, Wilma, Denise och Albin... Ni är alla mosters älsklingar.. Det VET ni. Även om vi inte ses nu så ofta, så VET ni att jag älskar er och kommer alltid göra. Jag kommer alltid finnas för er....ALLTID. Jag tänker på er varje dag och saknar er varje dag.
..


Ville bara säga Godnatt till alla finaste..



Nattens låt tillägnar jag mina underbara systerbarn.



Kiss slowly, Love Truly..





Om man är arg så är man arg, konstaterade lilla My och skalade sin potatis med tänderna.

Så var det löst. Det privata planet och jag hoppas att detta nu blir ett avslutat kapitel där inte NGN annan slänger in ngt ord då och då. För det som varit, har varit och nu har VI satt PUNKT! Och detta var mellan oss två. SÅ keep it that way.:) Så ska nog allt bli bra!;) Jag kan absolut säga NEJ till vissa andra, men hon är trots allt närmare i familjen. Medans andra är långt bort som jag INTE behöver ngt med att göra. Vissa ska man ha kontakt med oavsett medans vissa andra behöver man inte alls ha det med!

Jag fick frågan av Mikaela ( kommer inte ihåg din bloggsida? svara på min sida istället för på din!:) vilka skor jag gillar mest hihi, tänkte slänga in ett foto senare på vad jag gillar i skoväg. Av dom jag har vilka som är mina favoriter just nu! Men det blir later later, just nu så håller jag på med operation städning! Jag har inte kunnat städa på 2 DAGAR! Vilket är KAOS!! Iaf i ett hem med FYRA barn!

Måste verkligen fortsätta, hörs lite senare alla
fina plommon!








Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.


Julkort?

Det har ju blivit mer och mer elektroniskt allt med vad post heter.. Man skickar ju för det mesta mail nu.. Men nej, jag tänker skicka RIKTIGA julkort.. För det är ju något speciellt med dessa julkort faktiskt som dimper ner i brevlådan. Man får en lite mera julkänsla att det faktiskt är JUL på G!:D Tycker inte ni det också??


Blir faktiskt LESS!

Varför ska vissa människor lägga sig i sånt dom inte har ETT SKIT MED ATT GÖRA?!
Vissa människor tror att allt handlar om OMOGNAD?! Men hur vet den människan vad som finns inuti tankar, hjärta och känslor?? Det handlar väl FAN INTE om omognad! Omognad det är då andra ska lägga sig i andras problem som ngn annan liten fjortis! Låt andra sköta sina egna problem och försöka lösa dom på sitt egna sätt. För då man just fått tanken att göra det ena eller det andra så dyker DU upp och gör så man blir förbannad IGEN!
Och då kommer man ihåg, Just det.. Samma VISA IGEN. Sen kanske man har annat man försöker fixa osv för JAG har ju även en familj jag med på MIN sida som kanske OCKSÅ har problem!


Tycker att vi tänder ett ljus idag..

För alla nära och kära som gått bort nu och för längesedan.. Vila i frid.


It's always lightest just before the dark.





Min älskade familj.


Back on track!!

Yes "back on track" så gott som iaf! Fy fan.. 30 min efter jag avslutat mitt inlägg i Söndags så vart jag och bebis 1 sjuk, sen Jhonnie och bebis2 OCKSÅ! så vi sprang på toan med bebisarna i famnen liksom! Det här var nog den värsta kräksjukan jag varit med om?! 11 tim av kräk! FYYY.. + som ni vet ang mitt pågående magsår så var detta INTE skönt för magen!!.så idag är man lite seg, yr liksom.. Men såklart konstigt vore annars.. Har redan börjat städa, och moppat överallt haha..:D

Höll lite kontakt med R, vilket var som en frisk fläkt! Nu ska jag vila lite, men som sagt nu är jag tillbaka och kommer blogga as usual igen!:D

Pussar till er!





Once we get into combat, they only people you can trust is yourself and the fella next to you.

Säger Godnatt till er alla nu! Har precis haft ett otroligt givande samtal med Terese! Vi är så otroligt LIKA! med lika förflutet, lika händelser som händer efteråt, lika tankar. Ja det är såå skönt att bolla tankar med henne pga hon FÖRSTÅR verkligen ALLT. Pga sitt egna dåtida liv! Hon förstår alla dessa känslor som kommer och går osv.. Det är skönt. + att hon har såå lätt för att skratta! Det gillar vi mkt :)) Vi ska börja promenera på kvällarna nu då vi får tid över, bolla lite tankar och bara andas - ej- barnskrik-byta blöja-trots-luft! ;) det är skönt.

Nu ska jag lägga mig, börjar känna mig dålig! Fy.. HATAR att ha kräksjukan! Hoppas den spelar mig ett spratt och hoppar över mig.. IAF tvillingarna kan väl få slippa.. Urrk! käkar vitpepparkorn enligt gamla säger, Sanerar ju galet här hemma, vädrar, handskar på vid byte av sängkläder, tvätta händerna handsprit tvål o vatten.. T.o.m golvet tvättas m riktigt desinficering! För VEM vill ha den här skiten? Kanske det hjälper, kanske inte.. Man kan alltid HOPPAS! Ses imorgon, KANSKE! Godnatt alla fina, dröm fina fina drömmar!

Ps. Jag ska svara på dom 4 frågorna jag fick, och lägga upp ang adventsfotona som jag lovat. Men inte ikväll ok? Får bli en godis att suga på till en annan dag!ds.




You can give up, let yourself go... or grit your teeth and hang on like stupid people do.

Vart ingen lek idag med Terese och barnen!:( Lille herrn skulle ju ha varit hemma pga han har varit lite sjuk. Så jag tänkte köra en tjejdag.. Men så insjuknade stora damen idag och hennes lilla tjej var också galet förkyld..Så det blev hemma dag.. Då tjejerna sov, så jag och lille herrn tog fram lite chips m dipp och myste framför en film:) Mysigt det med! Hörs sen, måste fixa lite saker.

Och DU älskade vän, vet du hur GLAD jag blir varje gång jag får sms av dig? Vi MÅSTE ses snart så jag får snussa på din lilla prins! Han är ju så GALET SÖT!;) Tar det då alla är på skola och dagis så vi kan umgås bara med bebisarna hihi! Då blir det en riktigt BEBIS dag utan att ngn ska bli svartsjuk på dom små hihi.:)) Love You!





Cry a river


hahahahaha!!

It´s WORDBATTLE TIME!

Have you said Thank You Today?

God gave you a gift of 86,400 seconds today. Have you used one to say" thank you "? - William A. ward

I have!



High Heels!



Lite reklam!

Tänkte göra ett snabbt inlägg och göra lite reklam för min underbara kusin Alexander Cabrera!
Han har släppt sin musik, och det kommer komma mera den 11 Jan -2012!
Kör även som DJ på Snaps på TORSDAGAR! Då kan ni gå dit och avnjuta en riktigt SKÖN och BRA musik! Love it!
Jag kommer garanterat att göra det ;)

Lite info, taget ifrån Alex och Robert´s evenemang!


Snaps Bar & Bistro
Götgatan 48
Stockholm, Sweden
Musiken startar kl 20:00 och i vanlig ordning fimpas 01:00

Då var det äntligen torsdag igen vilket innebär att det är dags för det mest avslappnade hänget söder om stan.

Alexander Cabrera & Robert Frost ser till att fylla din öron med galen house så att du bara kommer vägra att gå hem, en välkomstdrink delas som vanligt ut till de tidigaste gästerna. Så kom i tid!

Välkomna - Welcome - Willkommen - Bienvenidos


Alexander Cabrera & Robert Frost



Här kan ni köpa! : http://www.beatport.com/release/desire/827405


Om ni går ut, leta efter den här mannen!;)) A. Cabrera!










Release 11/1-2012

Första ljuset tänt..

Så var det första advent.. Första ljuset tänt..



My god vad tiden går fort! Tänk, nu är vi i slutet på 2011 och det är snart julafton, och nyår IGEN.. Förra året satt man med stor mage och stoor förväntan då twinsen skulle komma! Det var så mysigt.=)

Jag ska ge er fotona som jag lovat men min mobil lever sitt egna liv och det går inte att ta kort med den, så jag ska ta med Jhonnies telefon och ladda upp istället.. Min är knas, det kan vara för alla små dreggeltungor från bebis och små korvfingrar från lille herrn som klickat sig fram hihi.

Det var inte så mkt frågor igår, tror ngt på 4 st bara. Så jag svarar på dom iaf, men kan vara pga det var Lördag. Tänkte inte på det! Pga jag ville ju ta med alla era frågor även ni som frågar frågor på eran egna blogg till mig=) Men det kmr flera ggr!

Vi kollade på Gangs of New York igår, den är riktigt bra faktiskt.. Men en film som jag ALLTID kollar på nu inför Jul osv det är, En julsaga om gamle Ebenezer Scrooge som bor ensam i ett stort gammalt hus, en gång ägt av hans nu döde kompanjon Jacob Marley. Han är en sur, snål och vresig man som driver en lånefirma med hjälp av bokhållaren Bob Cratchit.
Kolla på den om ni inte redan sett den, jag tycker såå mkt om den filmen.. lite av en jultradition..




Sen en annan, jag DÖR varje gång jag ser den hahahahahah. Buddy the Elf.. med Will ferrell hahaha kolla här nere


Lite tips kanske fast ni sett men glömt bort:) Ibland är det så skönt att kolla på gamla godingar också! Bättre känsla i vissa..=) 

Vad ska ni göra idag ? Själv ska man nog fara till ngt lekland med Therese och alla hennes fina barn! Det kommer bli super mysigt =)

Puss och kram, vi ses sen!

Här får ni en GAMMAL goding!

Tatuering!

Så svårt att bestämma mig! Jag ska tatuera mig snart, har bestämt en symbol jag ska tatuera in på ovanför nyckelbenet intill halsen typ. MEN tvillingarnas namn är jag osäker, vill ju ha dom på armen som dom andra två barnen.. Deras namn har jag på höger arm..Men överarmen eller underarmen, snett eller rakt hm.. Får fundera vidare på det. Stora damen och lille herrn´s tatuering är jag grymt nöjd med, den kostade 300 spänn bara haha. Och det var min kompis kille som gjorde. Och den är verkligen SUPER FIN. + att svarta färgen är fortf kolsvart!

Jag har två alternativ vem jag ska tatuera mig hos men kollar ändå runt liksom..  Har ni ngt tips på ngn BRA med BRA priser så säg till! Dom jag ska tatuera mig hos nu så tar ena 1500:- för en sittning och den andra 900:-. För allt jag ska göra! Men eftersom det är for life, så vill man ha ngn som är BÄST på det han/hon gör!

Hittade den här bilden på Google, det där är så GALET snyggt!!


Grym låt!


Frågor ger svar!

Frågor ger svar, eftersom jag fått smått smått frågor lite här och var, så är det kanske lika bra att ni får en dag på er att fråga? Så kan jag samla allt, istället för att sedan svara olika till er alla på era sidor? Bättre så ju. För just din fråga är kanske ngn annans :) MEN då tänkte jag såhär, ni får ställa frågor till BÅDE mig och min sambo! Lite för ovanlighetens skull!

Så vi startar NU och jag avslutar kl 21 ikväll!  Som sagt till både MIG OCH JHONNIE.:)
( Han är medveten om detta, så ni vet hehe )






Ni hao

Ni hao Kai Lan är en serie som går på Nick Jr, Nicelodeons kanal för dom yngsta tittarna. Serien är amerikansk men den handlar väldigt mycket om Kina. Huvudpersonen är den sexåriga flickan Kai Lan. Ni hao betyder hej på kinesiska så seriens titel är Hej Kai Lan.



Mina barn älskar den där serien.:) Tom bebisarna har börjat glutta lite smått hihi.. Snart kommer väl dom också att ropa på M U S S E.. haha, herregud den där mussepigg har man sett 511 ggr sedan Felicia var liten.. Det enda man hör som ekar i sitt huvud.. ;)



so innocence...


Sista inlägget!

Lite roligt är det ALLA min systers 6 barn har kallat mig för NENNA. Och sen nu dom här dagarna så har bebis1 ropat massor mamma mamma som hon brukar men sen har det övergått till Nenne nenne och jag tänkte det var Nenenee osv som dom brukar få till men så ikväll kom det, Nennaaa.. Det betyder ju ngt, men kmr INTE ihåg vilket språk det var.. kommer ihåg att jag hörde det på tvn..=)  Men iaf lite roligt är det.. Så jag är väl mera en NENNA än Rosie då antar jag haha. Lille herrn är ju så DUKTIG, " jag ska bara räkna på din mobil mamma" sen har han suttit och ring till massa folk, gjort inställningar för vissa prgrm..haha.Ååh våra grannar mittemot oss har fått en SON för tre dagar sedan!! Så dom ville komma över osv om det var ngt som dom undrade över osv. Såklart får dom! Vem vill INTE hjälpa med bebisar?! Så imorgon ska jag köpa lite bebiskläder och blommor! Mysigt!

Nu ska jag sooova.:) Hoppas ni får en trevlig helg, det ska vi ha iaf.

Ger lite nattmusik också. Over "n" out! Peace.






Lite Fredags tips!

Ni som shoppar via internet mkt, tänkte ge förslag på ngn internsida som JAG själv handlar mkt ifrån.

www.bluebox.se
www.coolstuff.se

Dom båda har massor av smått och gott !:))

Sen eftersom man inte ska tvätta håret så OFTA eg, eg var tredje dag.. pga det sliter ju så mkt.Emellan man inte tvättar håret så kan man använda sig utav torrschamp. Jag brukar använda mig utav Antingen H&M´s egna märke kostar ca 49:- ngt sånt, eller "dry scahmpoo original" med Baliste, 69:-.. Finns ju ett hav av olika märken. H&M´s egna tyckte jag dock att den vart lite fööör mkt i håret, såg nästan lite "pudrigt" ut trots man borstar ut osv.. Så Baliste helt klart för min del...


Sen till det här med borstar, jag själv använder mig utav som JAG kallar den" paddel" ahaha.. Det är en borste med naturhår. Finns också massor av olika märken allt från 59:- upptill 299:- .. Den jag köpte kostade 169:- ngt sånt.. Det var för 1 år sedan, men köpte den iaf på Åhlens. Och den är verkligen SUPER till oss som har långt hår. Den trasslar ut håret på engång! Utan att slita för mkt..

Tänkte lista lite julklapps tips här nere:



Sittpuff!





Dessa ska jag nog köpa till Melvin senare, har sett dom i en annan affär och det rymmer riktigt mkt i dom!




Självgående visp för den late haha..

Alla dessa finns på bluebox hemsida!

Och här nedan kmr lite smakisar från coolstuff.:)

I want this..


Låt dina shots smaka polkis


Mössa med inbygdda hörlurar? ahaha


Kuddhögtalare, vrf inte. Allra helst då man inte vill störa andra.


Ja som ni ser så finns det MASSOR, kika in där. Ni kommer garanterat hitta ngt som faller er i smaken!

Fina kläder!

Fick hem så fina jackor, Uggs och tröjor till barnen idag hehe. Måste bara visa! Kommer bli så snyggt på småbrudarna. Faktiskt så är det skönt att ha på dom bara en jacka eller ngt då man tex ska till ngt köpcentrum och snabbt ner i åkpåsen istället för massa overaller osv.:) Har redan testat overallerna btw och måste säga dom är verkligen jätte varma och goa! Testade nu då det var som kallast, och dom fick 10 +.

Håller fortf på med fönstren, hittar inte ena stjärnfoten haha.. har stått med huvudet nere i kartongerna, men hittar jag ngn fot? NEJ. Så jag köpte två nya till vardagsrummet iaf ;) Tänkte iaf visa alla fönster då dom är klara, vet dock inte om det blir Ikväll, ev imorgon!:D

Bjussar iaf på barnens kläder:) SÖTA ellerhur!
Jackorna är alltså vita, inte rosa.. tkr det ser ut som om dom är rosa? Och sen beiga inuti hihi.







Kolla hahaha, stora damen och lille herrn gjorde en tårta till mig och Jhonnie för att vi är så kära sa dom haha.. naaaw.. Har dock INTE smakat :P Dom fick ta VAD dom ville som ingrediens!






Tandvårdsrädsla

Fy fan.. Tdl ringde nyss och ville boka tid till mig. Jag ska ju ha narkos osv. Så jag ska dit och kolla först VAD som ska göras osv.. Sen blir det narkos. För ja jag är så JÄVLA rädd! Jag känner mig svimfärdig, kan inte andas och gud vet vad! Så under 9 år har jag fått lustgas och blivit sövd en gång.. Hemskt det där.. Det är lätt för andra att säga men fixa hålen bara.. mm "bara" men inte om man har RIKTIG fobi!

Usch.. Men men d blir bra m narkosen iaf.. HATAR den där lukten, känslan ALLT hos tdl!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN WILMA !

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MOSTERS TJEJ!! HOPPAS DU FÅR EN TOPPEN DAG MED MASSA GOD TÅRTA!! ÄLSKAR DIG.
MASSA PUSSAR OCH KRAMAR FRÅN ALLA OSS!!




Här får du en grattis sång från oss !:D haha..


Så kan det gå!


Fredag!

Idag är det mysfredag! Ska göra lövbiff med ströbröd m.m. och egna gjorda potatisklyftor med rosmarin, och lite rödvinssås samt bearnaise sås.. + en sallad och min egna fårost dressing! My good. Det vattnas i munnen.. Sen lite efterrätt på det. Låter gott ellerhur !:D Vad ska ni andra hitta på för ngt gott idag?

Själv ska man få massage då barnen lagt sig ikväll, som att det inte behövs! känns som att jag har ett hårt päron i nacken haha. Har sovit så knasigt och sen nu på sista tiden så har min rygg knasat av och till. Det var nog sen då jag lyfte tvillingvagnen medans liggkorgarna var på. Jag åkte en jätte lång rulltrappa och lyfte upp vagnen, och då knäppte det till i ryggen. Sen dess har jag haft problem.. Vissa dagar kan jag inte ens böja mig eller lyfta upp bebisarna liksom. Så dr säger vi får hålla kolla så det inte är ett diskbråck på G.. Samma som vissa dagar då jag GÅR så strålar det i ryggen eller i korsryggen så jag kan knappt gå!.. Usch hoppas mina övningar hjälper som jag fått för jag har sett hur mamma LED då diskbråcket kom till max i hennes rygg.. DET var inte en rolig tid. Usch.. Nej hoppas hoppas!

Tog upp bollhavet år bebisarna igår ahaha.. herregud dom där två är VILDA! Jag lovar er. Iaf bebis nr 1, hon är  överallt, Och ROTAR överallt!! Hon är den mest vilda haha.. Och sen har vi knubbsälen, som ålar sig fram haha.. så söt. Hon drar sig också upp nu, pratar massa mera än nr 1.  men VILDA, JO TACK . Men ändå så lugna efteråt dom röjt haha.. DET som ÄR skönt är att dom är väldigt lätt att tillfredsställa.. Och då man är ute i affärer el ngt så är dom huuur lugna som helst. DET är skönt för så var inte lilleman hahah. Ta tex som då jag och Jhonnie var ute i stan från kl 10-15 ca , dom sa inte ett knyst under den tiden!=) små korvungar. Sen igår iaf så fick dom upp bollhavet efter stora damen och lille herrn.., har en badbassäng med 300 plastbollar hahahha.. DET var rooooligt :P :D Blir ju bättre sen då dom får sitt egna rum dom kan vara i också!

Stora damen har hamnat i ngn förtonår.. Jisses! svar på tal, OM hon har.. Ska bli roligt att se då hon HAMNAR i tonåren. Kanske hon fått ut allt nu så hon blir lugnare sen haha..:D

Jag håller faktiskt med ang detta med Facebook, Vi satt och snackade igår om att ev ta bort den här sidan.. För det är ändå inte ngt som gynnar EG.. Massa OKÄNDA som addar. Ta tex igår Jhonnie fick ngn som hette VACKER TÅ eller ngt sånt HAHAHAHA. Anonymanvändare? Iaf han är trött, jag är trött på sidan.. MASSA andra jag känner är också skit less på Facebook.. För EG varför jag har den är pga mina gamla vänner, släkten..Jag har börjat tagit bort foton osv. så vi får se..Men det lutar att man tar bort. Den sidan har blivit så mkt att den TAR ÖVER MÄNNISKORS LIV, + lite av en mobbingsida för vuxna. Och det är INTE ok.  Jag är inte inne där så mkt nu, en gång per dag kanske. Man har inte tid längre och sen man tröttnar. Orka sitta och läsa om hur andra har skitit sönder sig, ont i huvudet eller ska torka sig en gång extra haha... Vi får la se.


slänger in ngt inlägg sen säkert, har inte tid att sitta här och lalla mera, ska fixa mig nu.:))






Blir så FINT!

Hej Hopp!
Håller på att göra fint inför advent i alla fönster, kmr bli såå mysigt!! Älskar att pyssla osv.. Vi tog en brejk förut och lagade mat jag och stora damen.. Man märker att hon börjar bli mkt större eftersom vi umgås mer på ett "vuxet" sätt nu..Så mysigt! kmr visa foton imorgon då ALLT är klart.. Känner verkligen julkänslan börjar komma smått smått! LÄNGTAR som en gaaalning!:D Alla julklappsinköp och julmarknader! ses sen ! Puss





Nyår!

åååh vad jag läängtar efter nyår faktiskt!! Vi har inte planerat klart vad vi ska hitta på, vart osv. MEN en annan planering är nu spikat som vi ska göra tillsammans, fast det är fortf hemligt. =) Jag menar man skriver ju lite vardagligt osv här på bloggen men inte ALLT man gör.. Man har ju andra saker man gör också som man inte tar upp här :) Men jag längtar så mkt efter den här dagen ska komma och vill den ska komma NU!!
Kommer bli den bästa dagen, inte nog att vi vart tillsammans på nyår men nu efter detta kommer varje nyår blir så speciellt!

Har ni tänkt redan på vad som händer vid Nyår?


Ny kamera!?

Jag måste verkligen ha tips på en BRA systemkamera HELST, det behöver inte vara just system.. Jag har en digitalkamera nu men vill ha en ny med mera funktioner osv.. Så vad vore inte bättre då än att ngn av er kan tipsa =)


MILAN VC BARCA !!

NU är det en stor match! Mellan Milan och Barca!! Nu ska jag och Emma hämta mat till oss och min älskling från macken, och sen mumsa i oss m massa gott. spänningen är här!


KOM IGEN NU MILAN!! FORZA MILAN!! K ä r l e k till er alla, ses sen.







Fake Mail..

Satt och kollade runt bland andra bloggar imorse.. Och såg även andras "problem".. GUD vad många det är som har olika människor runtomkring sig som skickar fake mail på Facebook?! Haha vad är detta? Jag förstår verkligen inte själva grejjen. Som dom skrev till mig att JAG ska mogna till mig, men vet du vad lilla vän. Det är nog DU som ska göra det med tanke på att du sitter bakom en påhittad profil på Facebook och skriver mail, och vågar inte ens stå för vem du är. Och mogna till och mogna till! Jag är JÄVLIGT glad för den jag är. För det är min personlighet som barnen älskar och det är min personlighet som JHONNIE älskar! Så jag tänker inte ändra mig ett endaste jävla dugg ska du veta. JA jag är riktigt FÖRBANNAD ikväll. Pga jag läste igenom detta mail igen efter jag läst på andras bloggar .. och då slog det mig! Vet ni vad jag ska göra?!?! Då jag fått reda på VEM detta är som fjantar sig och håller på.. Och jag spårar inte via facebook. Dom tar inte sånt här på allvar. Nej utan jag får reda på vårat egna sätt via våra egna kontakter. Så sedan ska jag sätta upp ett stort FOTO DIG och sen ska jag klistra in ditt mail under ditt foto så alla får se vilken IDIOT till människa du är! Hoppas du ligger med hjärtat i  halsgropen om nätterna nu. För tro mig, NU har JAG tröttnat och fått NOG! Vissa kanske tänker, men skit i det bara. Jo jag har skitit i rätt mkt nu men då man får RIKTIGA Personangrepp o flera mail då är det fan INTE ok! ni tror inte jag har känslor eller? Ni tror inte att JAG blir ledsen ? Jag tar inte åt mig ett SKIT men man blir ledsen för ni drar upp mitt jävla förflutna! Och alla vet, alla som känner mig vet. Pratar man om mitt ex som jag inte ens vill tänka tillbaka på eller pratar man om mina barn, då flippar jag. Och NU har jag flippat! Så nu får DU stå för det du har skrivit. För det är fan inte ok det du har mailat mig. Känns det bra?  Skulle nog tänkt på det INNAN du började jävlas med mig! Varför ens maila ANONYMT och inte detta personligen? DÄRFÖR ska jag ta reda på vem detta är och konfrontera. Eftersom inte du gjorde det så ska jag göra det. För du hade väldigt mkt i detta mail att säga, så jag vill att du ska säga det till mig ansikte till ansikte. Och allra helst FÖRKLARA dig. För det hela handlar inte om huruvida man funkar rent mentalt, det handlar om personlig integritet.




Saknad Vänskap.



Tillägnad R.

Godnatt..

Säger Godnatt till mina finaste diamanter nu. Ska sova nu.. Kan inte sova ikväll för mkt som snurrar i huvudet.  Men NU ska jag iaf.. Puss på er finaste. Sovgott!





En bra bok...

Jag satt och läste en bok ikväll.. Så jag tänkte jag skriver lite ur ett stycke från den.

" Det bankade på dörren.. Som vanligt så sprang flickan in och gömde sig under köksbordet.. darrade av rädsla och frågade mig : är han här igen?kommer han ta sig igenom dörren? Mamman drog ner alla persienner.. Hämtade sin son som var en bebis, satte sig med flickan under bordet där hon vägrade flytta sig bort ifrån. Väl där under satt dom med filtar och kuddar.. Försökte lugna henne. Bar in barnen i sängen där dom somnade alla tillsammans.. Dagarna gick, knappt så att jag inte gick utanför dörren. Pga man KUNDE kanske stöta på honom.. Man handlade snabbt eller lät ngn annan göra det åt oss.. Sen kom dagen, då det BANKAD SÅ HÅRT på dörren så att alla vi tre for upp som spjut i soffan.. Nu var det dags igen. hade jag glömt låsa? var vi säkra eller vad skulle vi göra? Det fortsatte med massa bank, öppna brevlådan, grova ord som skreks. Allt vart tyst.. Jag tassade på tå och kikade igenom ena persienn glipan och såg att där stog han med sina 6 kompisar.. ute på parkeringen. Dom sprider ut sig.. Vad har dom planerat? Ser hur han stoppar ngt innanför sin jacka och springer in mot väggen så man inte kan se honom.. Ringer polisen som är på plats inom 5 röda.. Alla har då lyckats åka. Polisen åker efter.. Dom kommer upp, pratar med mig och säger.. Det är inte säkert för er här faktiskt. Det hela har börjat bli FÖR mycket nu.. jag råder er att bo på hemlig plats. IKVÄLL! Vad händer hur när vart HUR.. vill men samtidigt INTE.. En god vän blir uppringd av barnens mormor.. Hon kommer med bil. Dom kör in garagevägen.. Väl där uppe i  lägenheten plockar mamman i vild förtvilan med sig det viktigaste.. åt sig och barnen.. Största flickan gråter och säger hon vill inte lämna sitt rum.. pojken gråter av rädsla och trötthet, han känner att mamman är stressad.. hon är rädd, hon gråter för att hon måste hon ska skydda sina barn och sig själv NU..allt raffsas ner i en stor väska och massa påsar.. dörren stängs. Låser och åker ner i hissen med mormor, mormors väninna.. Där nere står en annan bil som väntar.. Väntar på att ta mamman m sina barn till en lägenhet där inte ens mormor får veta vart dom ska bo.. Garageporten öppnas och dom åker.. mamman gråter, barnen gråter och tittar bakåt där hon ser sin egna mor stå och gråter.. Under ca 4 månader bor dom i en lägenhet som ingen visste om.. Efter 2 månader kom mormor på besök.. efter många besök hos kvinnojouren etc så fick dom komma hem till sin lägenhet. I hopp om att börja ett nytt liv.. Men vägen dit var jobbig och kämpig.. Mer än allt annat än lätt."

Tyckte ni den lät intressant? Det var ingen " riktig" bok. Det var ett stycke ur MITT LIV. Men det visste ni inte om ellerhur? Det är mycket ni inte vet om faktiskt. Ni kanske tror ni vet allt men det gör ni inte. Det kan jag lova. Syftet med det här inlägget är att, människor ska sluta döma andra!! Du sitter tex och pratar om ngn hur den är si eller så, den skriver på det här sättet och det stör dig. Men HUR vet du vad den människan gått igenom? Hur vet du vad den känner eller vad den bär på? om det finns ngt från den människans barndom? Om vad den varit med om osv? Vad ger det DIG för rätt att döma mig eller ngn annan? INGEN rätt ger det. För alla har vi ett stycke i våran ryggsäck som ingen vet om.. Och kanske inte ngn bör få reda på det heller.. Man ska inte behöva vara som en öppen bok för att folk ska sluta döma.  Det ger inte heller ngn rätt att sitta och kritisera ngn annan för hur tex MITT förflutna var. För du har inte ett SKIT m det att göra! Det är mitt förflutna som är ngt som jag inte ens vill tänka på. Jag vill MÅ bra nu vilket jag gör. Jag är lycklig och mina barn är lycklig. Så om jag skriver si eller så.  Varför ska du ens bry dig då du inte ens vet ett skvatt om det jag varit med om.. ELLER ngn annan? 
Jag kommer aldrig låta ngn bryta ner mig igen.. För jag har varit på botten. Det kan jag lova.. Jag var så nere på botten att jag tänkte, det finns ingen väg ut. Vägen ut är -hejdå till livet-...
Men då var det mina BARN som fick mig att kämpa. kämpa för dom. Såklart jag inte låter några dumma jävlar ska förstöra för oss nu då vi har det som bäst! Sköt er själv och skit i andra. VÄLDIGT bra ordspråk.Tror ni att det känns skönt att få ett rykte att man är död, att folk faktiskt TROR att du är död pga att ditt ex inte är frisk?.. Eller att din egna dotter går runt och säger" min mamma finns inte hon är död, jag ska få en ny mamma".. Efter dessa år FAST man mår bra, så kan jag berätta att jag kan tex inte åka själv till stan utan att få som en sten i bröstet. För rädslan, vad gör jag om jag stöter på honom??  Det är INTE ngt som man vill bära med sig.. Jag känner mig fängslad och tittar över axeln bara att jag sätter min fot i slussen.. Sist jag såg honom, var i slussen för en månad sedan. PRECIS bakom gick vi. Utan att vi hade märkt.. Kvällen förstörd, bilder tankar minnen kommer åter.. panikångesten börjar komma.. Väl hemma med låst dörr kan jag andas ut.. Man måste sluta döma, snacka skit om människor! För man vet inte vad som ligger i ryggmärgen på den enskilda individen.  Leva sitt egna liv. Låt andra vara.. Sopa rent framför sin egna dörr innan man kastar skit på ngn annans.. Och framförallt då det är barn med i bilden. Dom är som små små änglar, som har hela sin framtid framför sig. Jag har sagt det förut men säger det igen, JA JAG ÄR SÅ LYCKLIG NU! Jhonnie kom in som en räddande ängel, han har funnits där då min själ har gråtit av smärta.. Tagit hand om barnen då dom varit oroliga. Så till er alla haters.. fortsätt hata för mig biter det inte på!







Min morbror Ulf.

Efteråt då jag kom hem och hade träffat Emma, slog jag på lugnafavoriter som jag alltid lyssnar på i köket. Så kom låten.. Den låt som spelades på min morbrors begravning.. allt bara släppte och jag grät. Har inte gråtit på många år, har känt saknaden och tänkte att så mkt jag grät på hans begravning så jag knappt kunde gå. Att det var det som jag gråtit ut..  Men jag SAKNAR honom så mkt.. SAKNAR så det gör ont.För han var speciell min morbror..Att han fick lämna oss endast 36 år var FÖR TIDIGT!  Han fanns där hela tiden, lekte,spexade och kramade om med sin stora bamse kram.. Världens bästa människa med största och varmaste hjärtat! Jag hoppas han finns hos mig idag så han ser hur mitt liv ser ut och fick träffa barnen.. Och Jhonnie allra helst.. Jag önskar att han var här dom dagar allt känns tufft då man inte har svar på saker och ting. HAN kunde ha gett mig svaren garanterat.  Jag älskar dig morbror Uffen. Och saknaden är enorm!!

Den otroligt vackra låten som spelades.

Kvällssnack!

Äntligen klar i tvättstugan! Skönt att ha allt detta klart iaf. Nu är det bara resterande kläder som ska hängas som jag tvättat hemma.. Plockade även mamsens ögonbryn där också hehe. Drack en kopp kaffe och pratade lite. Så mysigt!

Nu ska jag ut och ta lite kvällsluft samt lite kvällssnack med Emma, har ju inte träffat henne på MASSA dagar! Saknat henne som fan! Men det kommer nog 1-2 inlägg lite senare, tänkte dela upp dom för annars är det lätt att det blir en BOK för jag älskar ju som sagt att skriva haha.
Ses senare puddingar!


Vad sägs om att ha lilla " Henry" som ert husdjur?

Slänger in lite musica åt er!






Mums!


SÅ GALET GOTTIGT!!

Inte bra planerat?

Enligt dessa medverkande i " Ensam mamma söker" så var det inte bra planerat etc för barnen osv. Visste dom hur barnen skulle bli påverkade skulle dom aldrig varit med. MEN du måste ju någonstans SJÄLV ha i ditt bakhuvud att dina barn kommer BLI påverkade , det kommer komma filmkameror, ett antal olika män, olika resor hit och dit. SÅKLART dina barn blir påverkade av detta!  Hur skulle dom INTE kunna bli det?Men men det kanske är lätt att vara efterklok vissa gånger. JAG skulle aldrig kunna tänka mig att vara med i ngt sånt här faktiskt om jag vore singel, just PGA BARNEN! men det är jag.. skulle någon av er?


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article13962981.ab


Punkat på däcket går INTE att fixa med "cykelslangs fix" så det blir att köpa ett nytt. Men ibland om man har tur så brukar dom ju ha gamla däck ifrån ngn vagn som kanske gått sönder osv som man får köpa till en billig peng. Så ska kolla med dom!

Ska springa till tvättstugan ikväll, tvättar alltid handdukar och sängkläder i tvättstugan och våra kläder inne i våran egna tvättis. Pga det spar ju LITE på elen!;))

Vad ska ni göra i helgen, börjat planera ngt redan?

NIDAL & MIRIAM 2009, MINNEN med den här låten <3



NEJ TILL STRESS

HATAR STRESS!! Och allra helst om man har början till magsår som jag har.. Smärtan man får är EJ rolig! Fy fan.:( Man ska ju ej INTE stressa. Men automatiskt blir det ju stress för det mesta. Och det gäller ju inte bara att  man ska hinna till saker och ting, det kan ju vara känslomässiga saker, tankar ALLT är ju EG en stressfaktor. Nej nu ska jag gå och KRAMAS med min "stressboll".


Shitty ideas


Tävling.

Jag skulle ju ha berättat om tävlingen men har glömt bort det.. Tänkte ha en liten tävling iaf. 2 dagar INNAN tävlingen börjar kommer jag berätta HUR den går till och NÄR den avslutas osv osv. Den fråga jag kommer ställa, då är det den som svarar FÖRST och RÄTT som vinner lilla korgen. Är det fel svar, så går frågan vidare till nr 2 som svarat! ok? Så håll utkik för dagen börjar närma sig ;))




ENLIGT aftonbladet så avslöjar detta relationen. Håller ni med? Jag vet inte riktigt om JAG gör det faktiskt. haha.. jag menar, om det blir galet varmt, man vill ha EGET täcke osv osv. då handlar det ju inte om att vara självständig? Vi sover lite hur som helst, beroende för hur man känner just den kvällen!

Nu ska jag göra ett svanhopp in i bingen och SOVA. Ikväll sover twinsen lugnt. NICE!

Ses imorgon då? Godnatt, sovgott och dröm fina drömmar- det sa alltid jag och min mamma till varandra då jag var liten :)


Don't think


Lycka är...


Knep och knåp!

Det här knåpet är riktigt bra om du har tex små barn, har haft en sån här flaska sedan Felicia var liten, och det är verkligen super uppskattat bland småttingarna!
Du tar alltså en vanlig pet flaska, fyll den med vatten. Sen häller du i det du själv önskar.. Jag hällde i röd karamellfärg, guldglitter och sen massa olika pärlor. Rätt stora så dom går att se! Sen limmar man på korken så att barnet aldrig får AV korken.. Sen kan dom skaka, rulla flaskan och se hur allt det här rör sig inuti flaskan. Mina gillade det iaf, Kanske dina gör det med ?





It´s sad..


R.I.P Lasse Brandeby / Kurt Olsson!

En av mina stora favoriter genom tiderna... Vila i frid. <3

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13963028.ab


Completely out today ..

Jag är så TRÖTT idag.. Helt orkeslös. Och det är inte för att jag gjorde mitt sista inlägg kl 02, för hur mkt jag än ville lägga mig så gick det inte serrö. Vi har nämligen ett par tvillingtjejer här som är förkylda OCH båda två håller på att få framtänder. Så vi har turats om inatt att vara vakna med dom.
Sen mötte jag Mia i Tippen som hade varit och tränat, så jäkla duktig! En stor eloge till alla er som tränar och håller på! Jag hade gymkort för FYRA ÅR SEDAN haha. Men så fort jag skaffar det, sen efter ett tag då tröttnar jag och tycker det är tråkigt och sen dras pengarna och det var bara i onödan. VILL också vara sådär duktig som alla andra som tränar och står i. Tror att jag måste ha en tränarkompis i början ;) så dom dagarna jag verkligen inte har lust, FÅR DRA dit mig. :D Men vet inte kanske man ska testa igen, 4 år är 4 år och mkt har förändrats. Det är ju så GALET skönt efteråt, en nyare fräschare person kmr ju fram..  Men som sagt ni är GALET duktiga!

Så har man fått punka på ena däcket också. På TVILLINGVAGNEN. Det är därför jag tycker luftdäck är skit. Har haft så mkt vagnar genom åren och min personliga åsikt är att plastdäck ÄR bättre, jag tkr inte alls det är lättare att köra med luft. Det hela beror ju på själva vagnen eg.

Igår möttes jag av en så ROLIG syn, eller INTE! Våran son står och kissar, ropar på mig att jag ska komma för att han måste visa ngt. Vad har han gjort tror ni? Jo han har tagit 3-4 klädesplagg som jag nyss hade tagit ur tvättmaskinen och stoppat ner i toaletten ,står sedan och KISSAR på dom. haha, NU skrattar jag men igår grinade jag haha.. GAAAAH!

Jag har nog fått en kvinnlig favoritskådespelerska. Jag har nämnt detta i min gamla blogg, men jag ÄLSKAR alla filmer och serier med henne. KATHERINE HEIGL! Goosh vad den här kvinnan är VACKER! och så bra i filmer osv.

Love it!


Nej nu ska jag VILA faktiskt, tjejerna sover. Så jag ska också vila lite innan jag ska springa på ett ärende. Ses sen alla godingar! Puss på er.


Ett favorit avsnitt ur Greys..

Styrka

Kärlek är inte bara att gå hand i hand, det är att hålla varandras händer vad som än händer.


Säger Godnatt..

Så! då är den här dagen också över.. Dagarna bara rullar på. Nu ska jag gå och sätta mig i soffan innan jag somnar.. Igår somnade jag då filmen hade gått 20 min haha. Viktigt att allra helst då man har barn, att man tar vara på varenda minut, varenda sek då man är själv att verkligen mysa till det. Vårda förhållandet. För det är kämpigt att vara mamma och pappa. Så man får inte glömma tiden som ett par, som ett älskande par som faktiskt finns DÄR! Tycker vi klarar detta riktigt bra faktiskt, kanske för att vi BÅDA är med på noterna om detta och inte bara en av oss ?  Små saker som att vi kramas då ngn av oss minst anar det, oavsett om barnen är vakna.. Säger fina ord, tittar på varandra fast utan att säga ngt. Man säger det med ÖGONEN..lekfulla sms.. Alla dessa små små saker som betyder så mkt! Jag älskar att överraska, och vi kmr göra allt för att vi två ska få bli gamla tillsammans. Att vi två ska få se våra BARNBARN tom. DET kallar jag kärlek!
Så alla ni som nu sitter framför datan och har en älskling, slit av er ullstrumporna, och långkalsongerna. Sätt på er lite fin spets och stäng av tvn. Sen kastar du dig på gubben, så ska du nog få se vad kärleken kommer spira!
Ses imorgon, sovgott alla stjärtar!







EFIT !

Hej alla! Hoppas eran Söndag varit fin, min har varit mysig.. Mkt umgås med mamma faktiskt. Det är aldrig fel.:) Här kommer iaf min EFIT för idag. Hoppas ni gillar den! Varsågoda!



ca 7, DAGS att kliva upp.. ZZzzz



kl 8, hänga tvätt.



kl 9 FRUKOST! mannagrynsgröt på G!



kl 10, Bloggtime!


kl 11, LUNCH! Glömde faktiskt ta kort så jag lånar ett från Google!



kl 12 , leka i parken.



kl 13, Banan och Festis!



kl 14, promenad på G



kl 15, handla mat!



kl 16, Fika med mamsen!



kl 17, MIDDAG!



kl 18, tvätta kläder!



kl 19, Sovdags!



kl 20, städa upp efter dagens lek!



kl 21, Bada med Jhonnie. Ensamtid är ett måste då man har barn!;)



kl 22, Måla naglarna..



kl 23, Nostalgi bland foton och surfar på nätet..


Så det var allt för denna efit. Hoppas ni tyckte om den!


Kvällens tips!

Det är dom här otroligt underbara rosbladen från Lindex för 59 :- Man får en hel burk. Dessa har du i badet, det doftar såå underbart! Lika viktigt är det då du själv badar som med din älskling, att det ska dofta harmoniskt!
Jag älskar att bada i dessa, det doftar verkligen sååå gott! Tänd ett ljus, sprid ut dessa och sen lägg dig i badet.. Du kmr känna vad skönt. Sen efteråt, då lägger jag dom i en glasvas UTAN lock, då medans dom torkar så doftar dom utåt som doftljus! O sen ser det snyggt ut på byrån också:D Så massa + i ett kan man säga! But it! Du kmr INTE bli besviken.. Överraska ditt hjärta, gör ett ordentligt skumbad, sprid ut dessa, lite ljus på badkarskanten. Sen är det klirrat, kvällen är ERAN :)




Muuuzziic


Beslutsångest- check!

Jaa jag har sån beslutsångest mellan nr 2 och 3.. MEN jag valde alltså jacka nr 2! så nu är den beställd!! Men inte i den färgen som syns på bilden, den ser ut som blå färg fast det är eg lila. Men jag valde en svart. Se bild nedan. Kan blogga sen och berätta om hur den är då den kommit! ska bli så skönt att ha ngt varmt om rumpen, det börjar bli lite kallt nu faktiskt! Men vi får se,  jag lär väl ändra mig då den kommit om det är ngt lilla minsta jag stör mig på och sen tar jag 3an iaf haha. VÄRLDSPROBLEM! jag vet haha..
Jackan heter Marlen Down Parka och kostar 1293:- på Nelly.com


Godmorgon!

Godmorgon på er!!

Idag kommer det komma en EFIT. ( Ett foto i timmen ).. Håller på med det nu.. Så den kmr upp då jag tagit sista fotot för timmen då jag ska sova i princip. För er som inte vet, så tar man alltså ETT foto varje timma, man ska inte skriva så mkt utan ETT foto just den timmen som berättar vad du gör just då. Så man kan säga att alla foton berättar hur din dag varit osv.:) Såklart man skriver ngt litet under varje foto men inget BLOGG INLÄGG MED MASSA text.;))

Fick frågan idag vad jag ska ha för vinterjacka iår,( svarade på din sida) BRA fråga faktiskt. Har ingen aning, mer än att jag vill ha en som går ner till rumpan, och en stor lurvig luva som man kan dra över sig :) Har kikat på några och jag kan inte bestämma mig! Har alltid beslutsångest, sist då jag skulle köpa skor så var jag där inne i 45 minuter haha. Jhonnie han dog av väntan. " Seriöst, 45 MINUTER?! " hahaha. Ni får gärna komma med massa tips om ni ser ngt! Men vilken av dessa tycker NI är snyggast? Jag gillar tvåan och trean..

Jacka nr 1:



Jacka nr 2.


Jacka nr 3.




Men vi ses senare, kanske slänger in ngt inlägg mellan här, annars så kommer ju en efit upp ikväll! så håll utkik!
Just det  i min "gamla" blogg hade jag tänkt att ha en tävling nu i November. Men då kör jag den här i den här bloggen istället! Så den som vinner kommer vinna en liten korg av mig med lite smått och gott i. Berättar lite senare idag hur den går till, när var och hur den startas!

Vi ses sen!

Puss till er alla vackra!




Fes du min duva? Fis igen och du är min för alltid!

Så då tänker jag säga godnatt till er alla praliner! Kom nyss hem från mamma ( hon bor 1 port ifrån mig hihi ) och har fixat iordning min fina blöjpåse från Lundmyr.
Lite roligt om man inte vill ha blöjorna bara ställandes pågolvet;) Det är en öppning under och på sidan för att man lätt ska kunna ta ut blöjorna.:)) ett tips :)




Så nu ska vi kolla på film jag och hjärtat! Vi ska se bad santa! haha, den är faktiskt riktigt rolig den där..:) Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken, har en tendens att alltid somna till tvn, eller film. Tycker det är så SKÖNT!

Om ni gillar att läsa andras bloggar osv så kan jag tipsa om min systerson´s tjej Malin. Hennes blogg är mysig, kanske passar din smak perfekt? Henne hittar du iaf här ---> http://toobad.blogg.se/

( Tack Rania! Utan dig hade jag suttit och letat tills det vuxit skägg på mig haha.)



Ger er lite mysig nattmusik också innan ni ska sova! Feel the music.











Vi ses imorgon!

Goodnight all whoopee cushions.

Fields of love..



Don´t write your name on sand, waves will wash it away.
Don´t write your name in sky, wind will blow it away.
Write your name in hearts of people you come in touch with.
That´s where it will stay.

Kings of Leon!




Älskar deras låtar
, mest " sex is on fire".. bla den spelade jag och Jhonnie massor då vi träffades.. Så det blir massa minnen! Eller som låten med Ne yo- because of you, där jag, Jhonnie,mfl var på " ett ställe" och dansade.. sen i en viss text kom han fram och sjöng för mig och pussade mig! Ni anar inte den känslan man fick! shit alltså.. men "våran"låt är nog den bästa av dom alla.. Crazy diamond med Pink Floyd. Det är och kmr alltid vara våran love song.. Den är så bra också! hihi man blir så GLAD av alla dessa minnen man har! Sen alla dessa minnen man skapar också är fint. Man blir glad av små ting eg.. Materiella ting är inte viktigt! Du kan bli överöst med presenter osv men gör det dig lycklig om du känner att du inte är älskad av den du lever med? Nej.. Ord och handling överväger allt! Som små spontana saker som man får höra, det gör att man känner sig älskad av honom. Som ikväll då han sa " vi är ett nu och jag älskar dig mer än livet själv". Det väger ju mera än det fetaste guldarmband som man kanske får och inte är lycklig. Jag är så jävla lycklig, mer än ngn någonsin ANAR.
Vissa har påpekat ( trots att dom inte vågat stå för vilka dom är utan skapar fejk konto på facebook ) att jag är falsk för att jag förut sa jag var lycklig fast jag inte var det och säger det nu också. Det handlar väl ändå inte om falskhet? Det handlar ju om att man ville leva ett liv som man insåg att man inte kunde få.. Man ville inte att ngn skulle se sin sårbarhet. Att man fick presenter osv för att man ljög för sig själv att man är älskad, ville visa för alla att - ja jag har det skit bra! Pga att många kom fram och frågade " hur står det till EG hemma hos er?" Men nu då man är lycklig är en helt annan sak, för nu lever jag det liv jag vill leva ! Jhonnie har gett oss det vi behöver.. en FAMILJ. Så tycker bara det är väldigt beklagligt att människor ska ens yttra sig om andras lycka eller olycka? Om det stör många så himla mkt att jag skriva ofta om hur lycklig jag är, SLUTA LÄS då! För jag lovar, det kommer komma MASSA LYCKLIGA INLÄGG! för jag ÄR lycklig! och pga att jag äntligen är det, vill man bara skrika ut det över hela världen. För första ggn har man fått kärlek i retur som är ÄKTA!
Sen att folk kanske själv inte är det, och måste skriva massa skit till mig via mail. EN HEL SIDA dessutom. SYND för er, hoppas ni också finner glädje och kärlek ngn dag så ni får uppleva känslan. För man märker att ni inte har det nu iaf! Så vad ska man säga, jag är ledsen att den som skrev mailet verkar må dåligt med sig själv.

Nej nog om bad energy!!:D nu ska jag fika med mamsen snabbt,sen är det filmdags med hjärtat. Sköt om er så ses vi sen! Puss / Rosie



Jag älskar dig min älskling!<3





Berätta lite om mig själv!

Tänkte berätta lite smått om mig själv eftersom fler och fler hittar hit vet ju inte vem jag är ;)
Här kommer du få läsa allt vad som faller mig in att skriva.
Jag är 29 år, bor med min älskade sambo och våra 4 underbara barn. 7,4 samt snart 1 åriga tvillingtjejer!
Livet som 4 barnsmamma är såklart kämpigt men dagarna går och det bästa överväger det jobbiga. Och jag är inte ensam, för vid min sida finns min sambo, och den människan är den mest guldvärda jag någonsin mött. Vilken pappa och sambo!! Han är en underbar man som får mitt hjärta att slå dubbelslag varje gång jag ser honom.Allt känns för bra för att vara sant. Jag är numera LYCKLIG! Jag älskar allt som är kreativt! Laga mat, baka, städa, pyssla. Hitta på nya utflykter hit och dit är så mysigt! Jag kommer slänga in tips om saker som jag gillar osv. att SKRIVA är en av mina stora passioner!  Ngt mer ni vill veta, fråga på bara!

Välkommen in i mina innersta tankar..



Buse 1 & Buse 2

Japp, det kallas bla dom små här hemma, eller stortuffsan och lilltuttisen.. Knubbisarna hehe. Kärt barn har många namn;) På dagis då dom frågar deras storebror så säger han, "kubbis och tuttis" ha ha.. Så underbart söt!

Busarna är verkligen överallt!! Imorse hittade jag "1an" inne i klädkammaren, "2an" under våran SÄNG?! sen hade hon fastnat så hon tog sig INTE ut därifrån ha ha .. Underbara barn!

Igår så köpte jag ett par riktigt snygga vinterstövlar, dom är jätte sköna också! fodrade och mysiga.. Samtidigt är dom fina så man kan faktiskt ha dom om man vill vara lite finare också.. Och sen har jag såklart ett par "ute lek kängor" inte riktigt så man vill kravla omkring med dom i snön liksom ha ha..
Massa julklappar vart det också..Och hittade dessutom på BRA priser! 29:- osv för klädesplagg?! och 100 kr för lego set osv osv.. As bra, med tanke på att vi har 4 barn och min syster 6 st sen min lillasyster 1 dotter..:)  Sen såklart ngt till dom vuxna. Så snart är det väl klart i det stora hela, bara lite smått och gott kvar.


Jag älskar Julafton!! Jag har aldrig haft en dålig julafton, nej jag är helt ärlig nu! Har så jääkla bra minnen sedan jag var liten! Vi firade varje jul hemma hos mormor och morfar, dit släkten kom. Så vi var massa folk där! Jätte mysigt!! Så detta är en stor högtid för mig med massa mat, godis, bakat, mys, film, värmeljus, kärlek, se barnen då dom öppnar sina julklappar slår allt! jag älskar att pynta, känna känslan att julen kommer närmre..=D Och i år ska vi faktiskt nog ha VIT julgran med bara röda kulor och rött glitter! :) Tror det kmr bli riktigt nice! Hur ska ni fira jul?



Man ser ju hela tiden reklam om olika preparat ang det som ska lindra och tom stoppa förkylning då den är på g. Men jag har ALDRIG testat ngt av detta, har ni testat? Vad och var det isånafall bra?

Nej det här går inte måste ta och hänga tvätten och sen ville stora hjärtat ha väckning kl 9 idag så vi ses lite senare!:D
Pussar till er alla söta/ Rosie.






Mina nya stövlar :)499:- " bara" men det är bra pris med tanke på hur sköna och varma dom är!







Musik ÄR livet! Vad vore livet utan musiken.. DYSTERT!


Ny blogg..

Tänkte att det var dags.. Många har sagt att dom vill jag ska öppna bloggen, eftersom jag har ju en annan med lösen.. Men den vill jag inte öppna faktiskt. Det står för mkt privata saker där.. Så drf öppnar jag den här.. Det blir bra, man får väl helt enkelt utesluta dom alltför privata delarna och dela med mig av lite annat mys här, det blir väl bra? Och tro mig, jag älskar att blogga. Så vissa dagar kommer det säkert komma flera inlägg, ett efter ett. I mån av tid såklart! Älskar att skriva mkt så det här har alltid varit en av min stora passion.. Får ofta höra att jag skriver en hel BOK då jag skickar sms, eller skriver ngt annat. :)
Här inne kommer jag dela mina tankar, mina funderingar, mitt dagliga liv, och mkt mkt annat! Men det är MIN blogg, där jag skriver av mig osv. Hoppas ni har respekt för det.

Ska snart sova.. Fastnade totalt framför datan.. tiden bara flög! Men tänk vad skönt det kan vara att bara låta allt du har i ditt huvud bara skriva av sig.. Det är lite som att man sitter framför en "prästan" som min son säger ha ha.. Att man berättar sina tankar och funderingar..

Nej nu måste jag dra arslet över huvudet och sova! Ny dag imorgon, som innebär MYS MED MAMMA- STORSTÄDA OCH GÖRA ADVENTSFINT- MASSA FILM MYS MED ÄLSKLING. well allt kan ändras men det är iaf det som står på schemat, sen återstår det att se om det just blir så hehe.. Slänger in lite nattmusik, så kan ni dansa er i säng .:D Godnatt på er alla krämrumpor!

BTW tryck F5 tills ni ser allt korrekt på min blogg, om det är ngt som ser knasigt ut.. Jag använder mig utav Mozilla Firefox.





Fields of love..


Välkommen till min nya blogg!