Hahahahhaha

Gud..:D Ett gott skratt förlänger livet, och vissa gör så att man verkligen gör det for life!!;) Processen är igång för fulla muggar, och det är verkligen good for your soul när man väl börjat. Vissa förändras, vissa inte.. Men det är deras ensak.. Förtjänar alla en andra chans? Nja enligt mig själv så beror det faktiskt på HUR den människan sårat dig. Och om du är villig att ge den en andra chans, kommer den tillföra ngt i ditt liv som + igen? Eller innan du ens gett andra chansen är det samma sak igen? Om så är fallet, kasta skräpet! Ta in människor som man mår bra av, som ger näring till själen.. Som du sedan på kvällen sitter och tänker tillbaka på och ler för det goda den tillfört.. Inte att du ska sitta och gnaga i huvudet och må dåligt.. SÅ TRÖTT på såna människor faktiskt. Och det är jobbigt att ta bort vissa, såklart! Men när man väl börjat börjar det kännas skönt. Ytliga, - Hej hejdå. Sen nära välkommen hem till oss.. Pratade med en kvinna häromdagen och hon har gjort samma sak.. för det gick inte. Hon var vänlig mot allt o alla men fick kuk i röven till slut allt mer. Ursäkta språket men ja så är det. Så hon och hennes man sållade sållade sållade.. Så nu har dom bekanta, såna som dom hälsar på osv osv.. Sen har dom sina NÄRA som kommer till dom och är dom NÄRA.. Livet går inte ut på att ha människor som sitter och ska tänka dåligt om dig osv.. Vad ska man med dom till? Alla kan inte gilla alla, absolut inte. MEN det kommer till en gräns med allt.. Sköta sitt egna liv och bara leva det liv man lever.. Ta vara på dom som är omkring och FINNS..

Och såklart hur snäll jag än är, så är jag inte DUM. Finns ngt som heter " För fridens skull". Såklart jag fattar ditt sätt att tänka osv. Du vet, dina ögon och ansiktsuttryck säger mera än ord!;)  Don´t play that foolish game.

BTW, så tar vi INTE 4an här i Fisksätra. Utan väntar hellre på ngn annan.. Sen medans vi väntar tyckte Jhonnie det var synd att flytta ifrån gatan då mamma bor så nära och barnen springer ju till mormor hela tiden i princip. Och hon kommer över för att morgonfika osv.. Det är verkligen Jätte mysigt! Nix så Laken för våran del tills ngn annan lgh dyker upp, ngn annanstans förhoppningsvis!:)

Jahapp, dagens citat ?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: