KOM TILL NATTSTAD!

klicka på den här länken här nere så kommer ni direkt ner till registrerings sidan! Så enkelt, kom ni också!:D Kramar
https://www.nattstad.se/register.aspx?r=769632

BYTT BLOGG!

TJA TJA TJAAA alla snyggingar! Nu har jag bytt blogg, håller på att testar mig fram lite där så ni får ha överseende med utseende osv just nu!:D OK? Hoppas ni följer med mig dit! Annars skulle jag sakna er massor!

Adressen är: http://www.nattstad.se/rperman

Hahahah



Nu ska jag ta och titta på film med min älskling!  Lite ensamtid då barnen sover, viktigt viktigt då man är förälder.. Att få till det där;)  Ville bara kika in snabbt och säga att jag blir så GLAD av era
kommentarer! Verkligen, så ska det vara! VI gör varandra glad, ellerhur?=) KRAAAM på er!





Fredag den 13e

För mig har det aldrig riktigt varit ngn otursdag just det här datumet, nej utan snarare tvärtom! Jag tycker det har varit lite extra plus i kanten hihi.:D
Här ska det väl till att bli lite Fredagsmys så småningom!

FAN, skulle ju ha ringt till tdl idag igen.. Har väntat hela veckan!! Men VÅGAR INTE RINGA!:(( Jag har sån jävla tdl fobi så det finns inte.. Men just nu samlar jag mod faktiskt till att just ta upp telefonen, så jag antar att det blir på Måndag.. Det är sjukt jobbigt det här.. Det enda jag ska boka in är ett besök ang narkostid osv.. Jag ska sövas då dom lagar allt.. Har gjort det en gång för 5 år sedan och sen i 9 års tid använt mig utav lustgas som funkar RÄTT bra.. Men tills dess att man ens kmr dit. Känns vägen RIKTIGT lång vill jag säga... Och nu på senare år har jag tänkt osv, vissa av mina tänder, allra helst längst bak har ju blivit riktigt dåliga.. Och det kan faktiskt vara pga min ätstörning jag hade vid 17 års ålder.. Så mkt kräkningar som det skedde då.. STACKARS kropp och tänder säger jag bara.. Usch! Läste en artikel om en tjej vars tänder höll på att rasa efter 8 ÅR.. Så det kan vara det också.. Men såklart att man inte går OFTA och fixar sina små hål som sedan blir stora hål..
Ung och dum, kan man säga så? Jag menar det där sitter fortf i mig.. Min hjärna är så inställd att vissa dagar får jag sån ångest då jag ätit och går DIREKT till spegeln för att titta om kilona satt sig eller inte.. Sjukt jobbigt att känna så.. Medans andra dagar går bra.. Men att vikten finns där i huvudet, det gör den konstant.
Men nu kan jag iaf hantera den.. När det var som värst vägde jag 52 kg och jag är 1.72 långt.. hade XS på byxorna tex och dom var fladdriga.

Men men, det var DÅTIDEN som smyger sig på framtiden. Men det är dags att försöka ta tag i dom där jädrans tänderna nu! Vill ju inte sitta tandlös på min 30 års dag haha!

Trevlig Helg och ha massa Fredags mys nu alla små stjärtar!


/



DAGENS VILL HA KÖP


DAGENS FOTO


DAGENS CITAT


Vad förväntar sig människor eg?

Jag menar kom igen nu! Varför ska man bry sig till vissa då inte ens den brydde sig då man själv kanske var jävligt sjuk! Ta tex då våran ena tvillingdotter hade början till hjärnhinneinflammation och jag början till blodförgiftning nästintill ! INTE ETT ORD. Så why should i care now? så är det. Tänkte , undra om jag ska höra av mig osv, men nej vet ni vad. Jag ska ju rensa fortf, och tänker fortf göra. Sluta tänka bra och få den där varma känslan i hjärtat av vissa människor, som ännu en gång, någon gång IGEN kommer få dig att må dåligt! Så FUCK OFF till alla som tror att man måste höra av sig bara för ATT.
THE END ;) Jag är galet snäll, jag VET att jag är det. Och jag har börjat må så bra det här året men Oj oj om ngn retar upp mig eller ngt. Och fast jag rensar, jag håller fortf på att få fram IP nr på det fittiga mail jag fick.. längtar tills jag får fram vem det är!, för jag tror nämligen att det är ngn mer nära än vad jag tror. Käftsmäll? ja varför inte! Dåligt humör? Nej absolut inte, men sjukt irriterad på vissa människor som fortf äter sig in i ens själ.



Sponsra mig? Eller ge tips på massa tävlingar!:D

Ja här ser ni min BLOGGDATOR! Inga knappar kvar. Har haft den här i två års tid och har nu kopplat den med USB för att kunna ha andra tangentbordet osv.. Det är nog en hel del som är sönder.. Så ni som vill sponsra eller ge TIPS på allra helst dator eller kamera tävlingar, TELL ME! Jag kommer slita av alla håret, stampa med klackarna haha! JAG VILL VINNA!! Så man kan bli en flitigare bloggare med massa mera inlägg med massa massa foton! Hur bra vore inte det då? Kääärlek till er !


Underbara älskade!

Här storstädas det! jag och Jennifer gick och la oss kl 6, med andra ord , 1 timma låg vi på golvet och myste hihi.. Jag bäddade och tog in lite gottigt till oss båda, hon lekte och jag halvslumrade på golvet. Men sen var det dags att snussa kudde! Så somnade vi och 30 min efteråt ringer väckarklockan, SKOL OCH DAGIS DAGS! Så upp igen.. Har typ svettningar av min trötthet.. Men kan inte sova nu.. Nej utan nu tar vi tag i storstädningen, skönt sen då det är dags för fredagsmyset!:D Herregud vilka underbara barn vi har! Alla föräldrar säger så jag vet. MEN våra tvillingar och jag tackar gud för att dom är som dom är just pga dom är TVILLINGAR! Dom gråter aldrig! Jo då dom är hungriga, trötta och sjuka , då blir dom gnälliga men inte gråtig! Så jäkla underbara bebisar! Som imorse hon bara "pratar" sitter vid min sida, leker och smaskar.. Morgonhumöret som var nere var plötsligt på topp! Älskar dom! mina 4 bästa vänner.. Våra finaste finaste älsklingar!

Och bara för det ska ni ta och rösta på våra underbara tvillingar så dom kanske vinner omslagstävlingen till tidningen " Vi föräldrar" Klicka bara nedan på länken och sen på rösta!:D Tack så mkt finaste ni!
/



http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-1168



Sova, vad är det?

Tvilling nr 1 har BESTÄMT sig! kl är 5 och JAG ska upp.. Vad innebär det den här natten då? att man fått 4 timmars BRUTEN sömn pga tänder magknip osv osv.. JA jag vet att jag gick och la mig kl 1 men det var den här kvällen pga jag hade sån huvudvärk osv. Sen +et på det är ju att man har ett BRA morgonhumör då man inte fått sova så länge. Såna här mornar önskade jag ibland att jag stötte på ngn som man verkligen ville skälla ut så, så mkt så att deras hår liksom står rakt ut! Gud vad skönt!

Nehe om man ska ta och göra sig en bädd på golvet vid twin så hon får leka och jag vila.

Tänk vad gott med massa gottigt just nu!

Fan vad sugen jag är på ngt SÖTT.. just nu vill jag ha en stoor marabou chokladkaka, cola, pizza, Donken, ostbågar! ALLA på samma gång också.. GAAAH vad GOTT!! Bara trycka in i brödlådan . Men nej.. hehe.. ska ta och sova nu faktiskt! Sitter och tittar runt lite.. Planerar inför tvillingarans 1 års fest nästa helg. Ska göra egna tårtor osv.. Så det kommer bli mysigt! Ena ska jag iaf ha vitchokladmousse inuti, egengjord såklart! Mmmm så GOTT. Hörrni älsklingar, jag kommer byta till nattstad tror jag nog! Följer ni med dit? Hoppas det.. Och självklart säger jag till då jag tar klivet över, så ni som vill bara hänger med!:D Men nu, säger jag GODNATT till er alla. Nu ska jag göra ett svanhopp i bingen och dra arslet över huvudet!:D
/

Min fina vän Marija...



Var upp till Mamma en stund ikväll och hon berättade att min vän som jag träffade i somras ifrån Serbien har nog troligtvis fått åka hem igen.. Hon kom ju hit utan papper osv men kämpade som en galning.. Jobbade arslet av sig och försökte fixa papper osv.. Sen hade dom NADA där uppe.. så jag skänkte täcken kuddar, kläder alltså ALLT.. hon var verkligen så snäll! Kallade våra tvillingar för "little ladys".. Synd fan.. Och hennes son och min son lekte sååå BRA!:( Fan.. Tänk vad livet kan vara konstigt? man träffar människor man aldrig stött på i sitt liv tidigare och gillar dom galet, för att nästa stund poff är dom borta ur ditt liv lika fort? Det jag menar.. Man ska ta vara på livet och dom som är sig nära. För man vet aldrig vad som händer imorgon.. Så gå och krama din fru din man din mamma el pappa nu! Smsa el ngt bara att du gör NGT.. Jag smsade nyss iaf. till vem? det spelar ingen roll utan det handlar om ATT jag gjort det!.. och sen gick och pussade på Jhonnie för att berätta vilken snäll och underbar sambo och pappa han är!

VISA ER KÄRLEK!!
/





Byta blogg?!

ÅTER IGEN så har jag stort problem med blogg.se.. Det är trögt att ladda upp foton osv osv. Det laggar jätte mkt! Hm. Funderar faktiskt på att byta blogg sida, är det ngn annan som har samma problem.. Jag VET att många har bytt pga detta! Tänkte om det är mitt internet el data som knasar sig ofta. Iaf finns en hel del sidor då som man kan byta till, min svägerska tex har bytt till nattstad.se , sen har vi devote, myshowroom, finest.. Hm vet INTE vilken jag ska ta isånafall! Nattstad får man väl betalt för varje sidvisning eller ngt sånt va? Hm säg gärna era erfarenheter.. För det lutar åt att min lillasyster får göra klart min blogg på ngn annan sida!;)



High heels?

Ja vad säger man, FESTA? haha

Are u mad ?


DAGENS CITAT, DAGENS FOTO, DAGENS VILL HA KÖP!



DAGENS FOTO


Min älskade sambo Jhonnie!

DAGENS VILL HA KÖP!
Letar ngt tills min fest är i Mars, och det är inte lätt att bestämma sig kan jag säga!



TRE DAGENS

Ok har då bestämt mig för vilka tre dagens blir!
Dagens citat
Dagens Foto
Dagens vill ha köp eller köp


Något mera ni skulle vilja se här i min blogg, skriv bara skriv! Jag blir bara glad! ;) Det är ju ni som får mig att flyga av skratt och glädje då ni skriver så fina och roliga kommenterar! Vi skrattar TILLSAMMANS. Har ni tänkt på det? Att tex igår, vi satt ju och skrattade med varandra på vissa kommenterarer! Vad betyder det? Att man gör varandra glada! Det är ju så det ska vara! Tillsammans kan vi alla få våra själar och hjärtan att må hur bra som helst! Vi tjejer måste bli bättre på att ta hand om varandra.. Jag menar man kan säga till en annan tjej att hon är vacker osv osv utan att man ska bli - fan varför har inte jag det håret, med ful avundsjuka - TEX .. Nu ställer vi oss upp för varandra, tänk vad härligt - Who run the world? GIRLS!;)






i do a lot of thinking before i go to sleep..

Hej på er alla godingar! GUD VAD JAG ÄR TRÖTT IDAG!! Därför jag inte uppdaterat ngt.. mitt huvud känns som en mosad banan! Har knappt sovit NGT inatt och sen ska man ändå fungera som vanligt varje dag.. Vissa dgr är det som om ngn har en tyngd kring fotlederna. Men det MÅSTE ju gå, och allting går eller? Jag skulle ha gjort så mkt idag men det antar jag att det skjuts upp tills imorgon. För jag ORKAR INTE.. Inte ofta jag säger så men idag säger jag så.. Helt lost!

läste iaf på Aftonbladet prognosen för 2012, har ni sett?


Hm ja vad säger man! Om detta stämmer så ser det ju bra ut! Faan vad skönt om det blir en sån där härlig sommar! Jag kan dock inte simma , så jag tänkte göra det det här året haha. Ja jag är 29 år och kan inte simma, det ligger lita bakom det nämligen om man säger så!:D Höll på att drunkna nästan vid 10 års ålder och sedan dess har jag fobi för djupt vatten.. måste känna fötterna vid botten osv! Men det ska gå och det måste gå, har 4 barn och det är verkligen behövligt att kunna veva med armarna i vattnet :D
Vad händer idag då people?
/

The best way to make your dreams come true, is to WAKE UP!

Då var det dags för mig att flytta rövva bort ifrån stolen;) håller fortf på att försöka få till designen som jag vill, med andra ord att jag säger till min lillasyster och hon fixar!:D Så snart är den färdig! Tack allihopa idag för era underbara kommenterarer. Ni gör ju så att man vill sova med ena ögat uppe och kolla om ni skickar nya haha! Nej kanske slänger in ngt senare, men just nu är det time to take care of the twins som fått ngt knas dygns rytm senaste veckan! vaknar vid 22 och ska vara vaken till 00 haha.. men men så kan det gå sa gubben som sket i det blå skåpet! Dom röjer galet nu, så snart lär ju gubben under oss blåsa i visselpipan haha!:D  Btw, hittade en jacka IGEN på Nelly ( Beslutsångest nr 1 ) vad tycker ni, är den snygg? Ok hon ser nästan lite halvdöd ut så det förstör faktiskt rätt mkt men om man bortser från det!;)


Sen såklart sitter man och kollar runt bland skor osv.. Jag fyller ju faktiskt 30 år den 18 MARS! Ska bli så roligt att få festa loss med nära och kära!:D


Redo för den fetaste 30 års festen? JAG ÄR!

/

Följ mig på bloglovin!

Så nu alla chicks, nu har jag skaffat bloglovin och ni kan följa min blogg där! Säg till om ni vill att vi ska följas åt osv.:D Då gör ni mamma glaad haha!


/

klicka er in på länken nedan så kommer ni dit där jag finns!

bloglovin


Tävling!







http://sstille.blogg.se/ klicka er in på Sara´s blogg och tävla! Det är inte dumt att vinna.. ;) Go for it !


Släpp pattarna fria!

Ja fy fan vad skönt det är att släppa ut dom rackarna, ingen bh är nog det bästa! Idag har det varit - bara- vara - dagen! Och det är så skönt! Brösten är fria, en slapp tröja och inget mera! Sen springer man omkring så avslappnad hela dagen, ibland får man sig en slap in the face av boobisarna som hänger så fint avslappnat hahaha. Nej men man behöver såna dagar! min älskade sambo har fixat både lämning och hämtning på skola samt dagis! Jag var hemma med dom små tvilling huliganerna som undrade vad mamma hade under tröjan haha! Ena dagen glada boobisar andra dagar trötta boobisar! Dom är lite som mitt humör kan vara, ena dagen uppåt andra dagen neråt haha.:D
Arma barn, kommer få men för livet då dom kryper under tröjan och ser det dom ser! haha.. Nej så hemskt är det inte, men lite piffighet skulle inte skada ;)



Håller på att fixa en kamera av min mammas sambo iaf. Vill lägga in massa med foton osv.. Visste ni btw att jag har gått en fotokurs då jag var 16 år ngt.. fotade, framkallade, tog fram ljuset och allt detta! Intressant till max var det! Skriva och fota, det är en av mina passioner. Vart passar det bättre då än i min blogg?:D

MEN MEN MEN, jag skrev ett inlägg imorse om vad NI vill ha för DAGENS? kommentera annars väljer jag det själv! Mkt roligare om ni väljer eftersom det är ni som läser hihi! Annars blir det: Dagens citat. Dagens goding ( på vilken människa som helst i min närvaro el ngn annan som man inte känner också! ) Dagens foto. Vad säger ni om DET?
/

Tävla hos Esmeralda!

Esmeralda fyller år idag! Och vad gör hon tror ni? Hon delar med sig till oss att vi kan tävla och vinna en goodiebag bara för hon fyller år! Massa kärlek till henne och en stor grattis kram! Jag har tävlat, gör det ni också!:D Jag blev nr 4, vad blir ni?
http://esmeraldaaa.blogg.se/


Korsetter i all ära!

Ska ni på fest eller rent av vill sexa till er lite? Då ska ni garanterat beställa från toplady! klicka på länken som jag lägger in så slussas ni dit DIREKT ! Sjukt bra priser och massor av SNYGGT! kolla in dessa tex:

179 kr
219 kr

228 kr

Var dom inte snygga?
säger ju det! klicka dig in på sidan bara! --->
/>

Musik som gör din dag skön

Slänger in en låt lite snabbt;) Lucie Silvas sjunger Metallicas- nothing else Matters.. Hon gör det riktigt bra också! Vad tkr ni? /

Bitchology!


TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG?

JADÅ DET GÅR! KLICKA ER IN PÅ DEN HÄR LÄNKEN, GRATIS OCH DET GÅR SUPER SNABBT! JAG ÄR MEDLEM, BLI DET NI MED!:)


Nya underkläder?

klicka er in här på den här hemsidan, dom har galet fina underkläder! Jag har beställt därifrån.. Gubben eran, tjejen eran.. NGN som ni har lär bli VÄLDIGT glad då ni piffar till er med det goda som finns där! :D haha! Go for it!:D



ELLER här nere, det är ju en smaksak! klicka på och se vad ni gillar tjejer! /


TRE DAGENS??

Ni är lite dåliga på att kommentera tycker jag! Jag VET ju att ni läser, ok kommentera inte allt men en kommentar då och då skadar inte! Ellerhur;) Jag tänkte jag har ju nu DAGENS CITAT, som jag fick mess tom att det var önskemål hihi. Tänkte om jag skulle ha två till som är dagens. VAD vill NI ha för dagens? DAGENS FOTO? DAGENS MUSIK? DAGENS OUTFIT? DAGENS MIDDAG? DAGENS TVPGRM? KOMMENTERA och säg, så kommer det här bli riktigt bra!:D Jag känner mig sjukt taggad nuförtiden att skriva, och det kommer inte att minskas då min mammaledighet tar slut.. Nej jag tänker köra seriöst på min blogg nu!

Men lite mera gensvar vill man nog ha ;) En sak som jag försöker att fixa men måste fixa till det här med både kamera och mobil är att jag kommer ha massa foton framöver! För det är sjukt roligt att läsa då;) Men det kommer lite senare, för just nu krånglar det mkt.. Sen som sagt min blogg är just nu under min lillasysters fingrar hehe, hon håller på att fixa till den. Bara det att jag måste också få fingrarna ur min röv att säga till henne HUR jag vill ha :D Ska försöka fixa det ikväll! Men kom igen nu, nu är det upp till er att få bestämma lite vad ni vill se här! Vill ni inte skriva erat namn? Skriv anonymt då!:D

Let´s Rock people!:D

/






Dum eller urblåst?

Något jag har svårt för, är dumma människor! Jag säger inte att JAG är geniet nr 1, MEN människor som är rent allmänt dum är så jobbiga! Som inte fattar skämt, som bara sitter där som en fågelholk då man pratar och inte eg fattar vad man pratar om eller för att i slutändan säga, " va vadå, jag fattar inte" .. hahah Jevlar då får man lust att pick pock på ögat haha! ALLMÄNT DUMMA med andra ord. Det har jag svårt för haha..

Lovebasket!

Har ni varit inne på min Lovebasket ngt ännu? Om inte, klicka er in!:D För er som inte vet vad det är så är det alltså min"korg" där jag klickar på allt jag tycker om eller har köpt från Nelly, Vila etc. Finnas MASSOR av fina kläder som jag fastnat för, kanske ni också gör det? och detta blir ju därmed tips till er! Ni kan också klicka på ngt det jag gillar etc och köpa det om ni vill. Så klicka er in och kika runt i min lilla modekatalog! Massor av smaskigheter!:)
Klicka på länken nedan så kommer ni dit, och ni behöver INGEN blogg eller ngt för att kika runt och köpa ngt.:)
/

KLICKA PÅ DEN HÄR---> rosie - Mylovebasket.com mode online

Ta inte dina nära och kära förgivet, visa att du bryr dig istället!

Ja vad är eg det? Att man trots allt, hur mkt man än försöker att inte få "huvudvärk" så får man det iaf? Jag tänker att allt har sitt stopp eg. Visst jag är snäll osv osv, men allt har ett stopp. Och då jag får NOG då får jag NOG.. Då spelar det ingen roll hur mkt man slickar röv för mig, och jag vill inte ha rövslickande efter mig.. Jag vill ha äkta vara som VILL vara där med mig genom livet.. varför bara ge då man inte får ngt tillbaka? Varför tillåta att ngn bara spelar ett spel med din givmildhet och kärlek? Nej man är mkt mera värd än så, LIVET är mkt mera värd än så. Får man inte ngt tillbaka, nu menar jag inte i materiella ting nej utan det kan vara ord, hur man beter sig som vän osv. Varför ens ödsla tiden på en sån människa då det finns många andra som kanske vill ha din uppmärksamhet och kärlek som VILL ta del av ditt liv på ett fint sätt,  men inte får den?
/






DAGENS CITAT




It Will


Älskade citat!

Som ni märker, älskar jag citat! Love them.. Så det blir lite här och där utav dom.. kmr köra DAGENS citat som i gamla bloggen  varje dag.. Så ni vet.. Alltid fint att spara och tänka på.:)



Om du vill bli älskad, älska själv.

Så har man då anmält sig som statist till Persbrandts nya film haha..:D Får vi se om man kommer med, liten kul grej bara ju!:D Spännande :D Livet är kort, kör på bara! och spela dina kort väl! :D

Guud vad känslig son jag har! Igår skulle jag rensa avloppet och vad hände, han kom in för att fråga vad jag gjorde och SÅG det härliga som kom ut och SPYDDE hahah.. Han får kväljningar av sin egna bajslukt då han bajsat liksom haha.. Eller om jag gör till mig att JAG får kväljningar då spyr han rakt av haha..Lilla pruttgubbe!

Vissa situationer Som hänt i sitt liv lär man sig faktiskt av.. Det kan handla om VAD som helst. Svek, lögner, tillit, familjen. Ja vad som helst! Och det är jätte lätt att man sitter och kanske tänker tillbaka på vad som varit osv, jag gör själv det.. Men VARFÖR ska man göra det eg? Det gör ju bara mera ont för en själv då man gör det.. NU är nu. vi står här vi står IDAG.. Vi har gjort våra val IDAG.. Det gamla bakom oss vad det än må vara, är ju ett kapitel som vi inte kan ändra på? Det vi KAN ändra på är ju IDAG..  Jag tror man kanske är rädd för att tilliten ska komma och sen försvinna igen, att ngn vill förstöra det man bygger på osv.. Men varje val man gör har ju ngn sorts betydelse. För oavsett vilka människor som finns i ditt liv som du kanske är arg sur ledsen eller besviken på måste ju betyda ngt om du tar in den igen? Annars skulle du inte tänka på den, du skulle inte ta tillbaks den överhuvudtaget? Jag menar man måste få som människa en andra chans. INGEN är felfri.. Men en andra chans kan man väl få.. Jag tror att kanske då man fått den andra chansen är man mera rädd om den. Att den chansen inte ska försvinna för om man sumpar den ännu en gång då kanske man förlorat den människan för gott..  Livet är eg för kort för att bara sprida galla om varandra, att kolla snett då man passerar ngn osv.. Lev, skratta, njut av livet.. tänk vad underbart det skulle vara.. utan att ha ngt i baktanke osv.. Inte utnyttja situationer osv.. Utan faktiskt ta hand om dom som står dig nära.. Behandla dom med kärlek.. Ställa sig upp för dom om det behövs.. Jag vet inte, lite av mina egna tankar. Tycker bara att det är onödigt för kropp och själ att må dåligt i onödan. Visst man kanske är rädd att släppa in den som förut, kanske inget kan bli som förut.. men eg vad är förut? Förut är ju dåtid och nutiden är nu, och man kan skapa ngt NYTT nu? Ngt ännu bättre och ngt ännu mera bra med varandra?  Våga stå för ngt, att stå för att JA JAG TYCKER OM DEN HÄR PERSONEN Osv oavsett vad ngn ANNAN tkr.. Det är ju DITT liv, dina val och dina känslor.. Vad du och den ena personen haft kan aldrig ngn annan någonsin känna eller veta. BARA du..

Jag tycker iaf, att man ska take care of eachother.


DAGENS CITAT.


Fixa din egna lovebasket på din blogg! klicka på annonsen nedan!

Simply as that, bara klicka dig fram!:D klick klick!

Be grateful. not hateful







Snart har det gått 1 år!!

Tänk vad tiden går FORT.. Snart blir våra tvillingprinsessor 1 år gamla! helt otroligt..
Här inne låg dom och gosade sig hihi.. För att sedan och komma ut och bli dessa sköna tjejer! Jag bjuder på dessa två fast jag är inte är ett fan av att lägga upp foton på våra barn!



Berätta lite om mig själv..

Tänkte berätta lite smått om mig själv eftersom fler och fler hittar hit vet ju inte vem jag är ;)
Här kommer du få läsa allt vad som faller mig in att skriva.
Jag är 29 år, bor med min älskade sambo och våra 4 underbara barn. 7,4 samt snart 1 åriga tvillingtjejer!
Livet som 4 barnsmamma är såklart kämpigt men dagarna går och det bästa överväger det jobbiga. Och jag är inte ensam, för vid min sida finns min sambo, och den människan är den mest guldvärda jag någonsin mött. Vilken pappa och sambo!! Han är en underbar man som får mitt hjärta att slå dubbelslag varje gång jag ser honom.Allt känns för bra för att vara sant. Jag är numera LYCKLIG! Jag älskar allt som är kreativt! Laga mat, baka, städa, pyssla. Hitta på nya utflykter hit och dit är så mysigt! Har jobbat på Nk, Lindex, utbildad som nagelteknolog m.m.. Jag kommer slänga in tips om saker som jag gillar osv. att SKRIVA är en av mina stora passioner!  Ngt mer ni vill veta, fråga på bara!

Välkommen in i mina innersta tankar..




Genom att visa människor tillit, lockar du fram deras goda sidor.

Vad skönt det är att bara kunna knata över till ngn väninna om man känner för det, att man bor så nära menar jag! Som i Lördags, Jhonnie satt med sin kompis osv.. Sen kl 00 kände jag nej jag var inte ens trött! GALET uttråkad bara.. Så hade jag ändå suttit och messat med en kompis som bor på Harrgatan.. Äsch kom över hit då messade hon. Sagt och gjort kl 00.30 var jag hos henne haha.. så satt vi där, käkade godis, drack Cola och snackade massa skit :D Så jävla skönt att ha ngn så nära! Satt till kl 04! Det är det jag menar med att man ska uppskatta även dom små sakerna! Inte ta för givet osv.. en sån sak kan göra att man får tusen mera energi än om jag inte hade haft henne så nära tex.. Att man kan göra spontana saker närsom! Oavsett om du har 1 eller 4 barn.. Där handlar det ju mycket om hurvida mannen hjälper till ;)

Sen det här att människor drar sina slutsatser.. hm ja det är ju alltid något som kommer vara ett dilemma tror jag.. Varför inte glädjas åt andras lycka? att glädjas att det går bra för den ena eller andra.. Och vill man inte det, varför ska man ens kasta massa smörja så den blir ledsen.. Det är ju inte ett dugg snällt! Jag menar om någon vill skrika ut sin lycka, den behöver väl inte ljuga för det? Och om den ljuger, skryter eller vad den nu gör som ngn anser, låt den göra det då! Det har man inte med att göra som individ eg! Jag själv fick höra för ngn månad sedan att jag ljög osv bara för att jag skrev ofta hur lycklig jag var då jag inte var det förut.. Men det här är ju mitt nya liv! Det är skillnad på att skriva för att man VILL folk ska tro än att skriva för att man ÄR lycklig. Men eg, det är mitt liv och min framtid. Var och en ska ju få leva sitt egna liv. Dåtiden är dåtiden, och inget som jag tar med mig iaf. För jag lever ju mitt liv nu som jag alltid drömt om.. Så varför ska jag ens blicka bakåt? Jag blickar framåt och njuter av varenda dag som går istället..

Små små saker som gör att man mår bra själv som person.. Det är viktigt sånt där. För vi alla ska leva tillsammans i många många år. Och då måste man nog ändra sitt tankesätt om man inte vill bli alldeles sur och nergången av negativa tankar! Var glad och gläds åt det ni har.. titta omkring er, ni har era underbara barn om ni har några dvs. man, sambo, pojkvän, dina vänner, eran familj! Alla har NGT som man gläds åt och är tacksam för. Open your mind, börja skratta mera och släpp in syre i själen! Radera allt som får dig att må dåligt. Det är inte värt ens att ge en tanke åt det.




Säljes!

Är det någon som är intresserad av att köpa detta vitrinskåp så BUY IT! vi har två st och vi får inte plats med alla saker! 400 riksdaler, men ack så vackert det är!:D  Sen kan man även koppla spotlighten som finns inuti.. Vilket jag inte orkat.. Intresserad?



♥ Min älskade man!


Tänk att man kan älska ngn så mkt? Ngn man är villig att ta en kula för? Han är mitt liv. Mitt allt, verkligen.. Jag har gett mitt liv i hans hand.. Vill följa honom tills jag blir gammal, vill dö vid hans sida.. Älskar dig villkorslöst.


Muffins bak!

Idag blir det bakdag med barnen.. Smaskigt och mumsigt.. Måste verkligen fixa min kamera, för mobilen går det inte att ladda upp ifrån längre.. Eller så får man väl köpa en ny, urrk. Men iaf, tänkte börja uppdatera med bilder lite mera osv.:) Tycker själv dom bloggar jag läser är roligare då man får se bilder osv. Kan vara på vad som helst eg!

Worry Less!


Helluuu

Hallojsan people! Har inte kunnat skriva så mkt pga det är så mkt som sker..:)) Sen eftersom datan varit upptagen så har jag inte kunnat ens på kvällarna haha.. Men såå igår tog jag fram min gamla bärbara och kopplade upp mig, Wohoooo!! It´s working! haha.. Bara att det är lite streck på skärmen, men det funkar!:D

Kommer att skriva lite senare idag. FULLT Upp kan jag säga ;) Båda barnen är lediga ifrån skola och dagis, vad betyder det? FIGHT haha..:D Så det blir massa lek ute som vanligt. Han måste ut VARJE dag annars klättrar han på väggarna! vad tkr ni om designen som min lillasyster håller på att fixar åt mig då? Nice visst:D  Tänkte fixa till bloggen eftersom många faktiskt TYCKER OM att läsa den så ska den ju även vara trevlig att komma till! Mera foton, snygg design osv! ;) Det kmr bli BRA ! Kan passa på att fråga, är det ngt speciellt ni vill att jag ska skriva mera om? Sug på den karamellen tills jag kommer tillbaka, sen får ni spotta ut den och berätta haha!:D Varför bloggar man eg? Jag vet inte varför just andra gör det.. Men om jag går till mig själv.. Vet att jag nämnt detta tidigare MEN det är för jag älskar att skriva..Älskar att skriva av mig osv..Tycker det är skönt att släppa ut tankarna i form av ord. Ibland kan det även bli personligt, dock inte namngett men det är för just DÅ är det mina tankar. Och vad sa jag förut? Välkommen till mina innersta tankar.
Älskar att ge inspiration och tips till människor. Om jag kan nå ut till ngn, då gör det mig glad och varm i hjärtat! Som jag sagt förut, man kanske räddar ngns dag just den dagen då man skriver! Man vet aldrig.

Så iaf, ni som är intresserade av att få en snygg design, och ändå tänkt betala till ngn annan! säg till mig så får ni kontaktuppgifter till min lillasyster. Sen får ni kontakta henne för kostnad osv.;)

C u later!




Förlovningspresent

Haha! Jag fattade verkligen inte min och Jhonnies förlovningspresent utav mamma?.. Vi fick ju en stor bukett med blommor och sen en helkväll tillsammans ute osv så hon kommer hit och är med barnen..  Hon sa igår, men det blir väl bra att ni går ut och käkar och på bio osv.. Aah sa jag det blir nice. Sen hon ba eller.. blir du inte glad? för vadå sa jag? Att du ska sitta här m barnen? Såklart jag blir! Det är guld av dig. Hon säger, Neeej ni ska ju FÅ bio OCH middag på restaurang av oss som present! hahahaha.. Omg! Jag älskar dig sååååå mycket mamma! TACK TACK TACK TACK TACK!!!! Världens bästa mamma! Som nu kom hon uppifrån ICA och hade spontant köpt blöjor, desserter,typ 2 påsar från ICA bara för HON VILL! Jag har nog fått detta efter min kära mor, att man vill ge saker från hjärtat men förväntar sig INGET i retur.. Man ger för att man vill osv.. Generös!.. Mkt fina egenskaper jag fått utav henne.. Min älskade mamma.<3

Älskar dig Svea Gunnel Elisabeth! Du är verkligen min bästa vän och kommer alltid vara.Två bästa vänner! Skrattar, gråter, tjaffsar men oavsett så är vi alltid MOR OCH DOTTER som alltid finns för varandra.




Sunshine!


Dreams


Thank you syrsan!

tryck F5 för att se den nya designen.. Vi testar oss fram iaf! TACK Bästa syrsan! Puss!:D

Testing testing

Testar ny bloggdesign.
Man kan behöva uppdatera sidan för att se någon förändring.

Buddha, true words.


Hahahahhaha

Gud..:D Ett gott skratt förlänger livet, och vissa gör så att man verkligen gör det for life!!;) Processen är igång för fulla muggar, och det är verkligen good for your soul när man väl börjat. Vissa förändras, vissa inte.. Men det är deras ensak.. Förtjänar alla en andra chans? Nja enligt mig själv så beror det faktiskt på HUR den människan sårat dig. Och om du är villig att ge den en andra chans, kommer den tillföra ngt i ditt liv som + igen? Eller innan du ens gett andra chansen är det samma sak igen? Om så är fallet, kasta skräpet! Ta in människor som man mår bra av, som ger näring till själen.. Som du sedan på kvällen sitter och tänker tillbaka på och ler för det goda den tillfört.. Inte att du ska sitta och gnaga i huvudet och må dåligt.. SÅ TRÖTT på såna människor faktiskt. Och det är jobbigt att ta bort vissa, såklart! Men när man väl börjat börjar det kännas skönt. Ytliga, - Hej hejdå. Sen nära välkommen hem till oss.. Pratade med en kvinna häromdagen och hon har gjort samma sak.. för det gick inte. Hon var vänlig mot allt o alla men fick kuk i röven till slut allt mer. Ursäkta språket men ja så är det. Så hon och hennes man sållade sållade sållade.. Så nu har dom bekanta, såna som dom hälsar på osv osv.. Sen har dom sina NÄRA som kommer till dom och är dom NÄRA.. Livet går inte ut på att ha människor som sitter och ska tänka dåligt om dig osv.. Vad ska man med dom till? Alla kan inte gilla alla, absolut inte. MEN det kommer till en gräns med allt.. Sköta sitt egna liv och bara leva det liv man lever.. Ta vara på dom som är omkring och FINNS..

Och såklart hur snäll jag än är, så är jag inte DUM. Finns ngt som heter " För fridens skull". Såklart jag fattar ditt sätt att tänka osv. Du vet, dina ögon och ansiktsuttryck säger mera än ord!;)  Don´t play that foolish game.

BTW, så tar vi INTE 4an här i Fisksätra. Utan väntar hellre på ngn annan.. Sen medans vi väntar tyckte Jhonnie det var synd att flytta ifrån gatan då mamma bor så nära och barnen springer ju till mormor hela tiden i princip. Och hon kommer över för att morgonfika osv.. Det är verkligen Jätte mysigt! Nix så Laken för våran del tills ngn annan lgh dyker upp, ngn annanstans förhoppningsvis!:)

Jahapp, dagens citat ?


It´s time for tattoooos!

Japp true true, men vart fan jag ska ha dom är en annan femma. Har bestämt den ena tatueringen 110 och det blir liksom OVANPÅ nyckelbenet. Förstår ni vad jag menar? Inte under utan ovanpå den tjocka leden som leds upp till halsen? hahah.. Svårt och förklara och jag vet inte ens vad det kallas där?! Aja men där ska jag ha ena.. men SEN, Hmmm ska jag ha snett på underarmen, överarmen där bak på ryggen? Hm... Jag ska iaf ha en symbol på ngt skulderblad eller vaden! Och det kommer bli så katt! I know it!
vill inte det ska se för mkt ut på "framsidan" av kroppen.. då ser det bara kladdigt ut och det är inte snyggt tkr jag.. Får se hm..Eftersom det är for life så måste jag känna och det SKA se snyggt ut 110! Sen är ju frågan vart man ska göra, ÄNNU EN GÅNG!... Martin som gjorde Felicia och Melvin på mig han bor inte kvar.. 300 spänn?! Min kompis kille men iaf! Hm.. Så vi får se. Har fått lite tips på olika men måste nästan se in real life på dom som gjort osv.. Vet ni vad som är så snyggt, då man tatuerar in på benet som ett halsband och sen hänger liksom själva kedjan! Galet snyggt.. Tror jag hade en sån bild förut i ett inlägg..

Men detta är ngt "projekt" som bör startas nu snart anyway! längtar som en galning! :D Och såklart kommer jag visa för er här sen!

HÄR är en bild på hur jag ska ha ena tatueringen som jag bestämt 110. Så jävla bra kommer det bli!







Dagens Citat




Word


Lite film!

Jag och Bebo ska kolla på film nu..;) lite nattligt mys hihi. Scream 4.. Har ni sett den? känns som om jag sett ALLA filmer .. Ge tips på ngt NI gillar, gammalt som nytt!

Om man fortsätter blogga, vilken sida har ni som erfarenhet och som inte laggar så mkt? Jag ser så många som bytt! Och det är verkligen SANT.. Blogg.se´s sida är skit jobbig vissa dagar.. Det laggar, går inte att ladda upp bilder, eller inlägg. Sen kommer det 3 foton på samma inlägg.. eller på vissa av mina inlägg har jag sett att fotona bytt plats med andra inlägg?!

Så tips på film och tips på bloggsida!



Små sura




Alltså har alla tjejer mens 24 eller ? haha.. Jisses alltså! Tycker den ena efter den andra verkar så SUR! ryck upp er, ta ngt gott att tugga på , LE och sluta vara så sura hela tiden! Såklart jag har också mina dagar MEN herregud.. " jag läste det" jag såg det" eller jag fick inte sms av dig" osv.. Då kan vi snacka på Felicias ålder va? Kom igen nuu! SLUTA VARA SÅ SUR OCH NEGATIVA. Skit i vad andra säger, skit i vad andra läser, skit i vad andra skriver! Mind your own fucking buisness och om du vet, du inte vill ha ngt eller inte HAR ngt med den buisnessen att göra, FUCK it then! Skit i det? Eller??? Den enda som mår dåligt är DU SJÄLV.. Tänk alltid på hur du själv ska må i första hand. Sen skit i allt annat. Dra inte heller förhastade slutsatser! Om ngn kollar på dig, betyder inte det att den vill mörda dig liksom, kan vara för att du själv kollar.. Om ngn står och snackar med sin vän, kanske dom pratar om ngt annat behöver inte heller vara om just dig.. Man har så lätt som människa att ta åt sig.. Jag vet, jag själv har också varit känslosam på sånt förut.. Men om man tänker efter och tänker hur man SJÄLV tittar eller pratar så klarnar det rätt snabbt.. Visst?

Fan vad mysig kväll det var ikväll.. Jhonnies kompis med tjej kom över och vi fikade massa, barnen hoppade upp och ner på dom hahah.. Och gissa vaaaaad:D Dom vet om en FYRA! så vi ska kolla på den nu i veckan.. Och ja det är här i Fisksätra. Men what to do? Vi har inte tagit den ännu så antingen lägger man på speeden och försöker fixa en annan lgh ngn annanstans och om det ej går, då tar vi denna.:) Sköööönt det skulle vara! Ni anar inte hur trångt detta känns nu alltså. allra helst för Felicia som måste ha ett eget rum.. Hon börjar bli stor tjej nu.. Vi har suttit och bestämt hur vi ska inreda hennes rum hihi.: Och det är INTE ngra prinsess saker osv där inte, " det är för småbarn" haha.. nej det är väldigt stilrent om jag får säga!:D Ska bli sååååå nice!






Snöar!

Hell yeah! Fan vad mysigt! Tänkte först, om den ska komma NU får det vara.. men nej.. Det är ngt speciellt och jag ÄLSKAR SNÖÖÖ! All slask kan man skippa men snön.. Mmmm.:D kikar in snabbt och säger Tjing medans jag tar pause!:D Har ett jävla lyckorus just nu, och det är så WUNDERFUUUL.. haha..:D



Nu laga middag-städa-baka paj- göra gottigt- snart gäster!  Ses sen beautiful ni! Puss





shoooos


What to do without it?

För alltid..

Att vakna upp och se detta ansikte bredvid mig går inte att beskriva i ord.. för varje dag som går växer vi MER starkare tillsammans och MER som EN.. Som du sa Jhonnie bara att du åkte till Norsborg och skulle handla så saknade du mig.. Det är så, vi har sån fin kärlek och fint band mellan oss att saknaden blir bara att man kliver utanför dörren..  Vi är speciella tillsammans, och kommer alltid vara. Ödet har gett mig dig, och du är mitt allt.. Vi har våra stormar men vi rider ut dom lika fort. Det är det som räknas, att man står vid varandras sida oavsett. Jag älskar dig så mkt och är så STOLT att ha dig vid min sida som min man!


Powerful lady!


Rainbows...


Lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta..

Det är KALLT ute.. hahahahha alltså barn är så ROLIGA! Melvin då vi var på Mc donalds häromdagen och jag satt och åt, tog precis en tugga och öppnade munnen så säger han: "Vilken STOR mun du har" hahahahahahahah Eller igår då jag hade duschat" ÅÅhh lilla mamma, vilka fina tutter ( JA tuttER) du har" HAHAHAHAHHA.. Alltså denna lilla pojke kläcker ur sig saker varje dag som man bara dör för ! haha.. Så underbart bäst. Ska skriva upp allt han säger, gjorde ju det med Felicia också och det är så roligt att läsa dom! Som hon sa ang då Melvin låg i magen" Jag tror bebis kommer kl två." - Ok vad kul sa jag-  " mm fast om vi inte vill ha honom så kan vi lämna tillbaka han på Åhléns" hahaha..:D Eller då hon borstade tänderna och fes," Ojj en geting i bumpi ( rumpan ) " hahahah..:D

Vart klar med alla julsaker inatt. Wohooo! Så jävla skönt!.. Emilia sov hela natten trots hon är snorig som niagra fallet.. Jennifer som är helt FRISK, har fått för sig som då jag var liten tydligen :P att vakna kl 00 och vara vaken till 02 och LEKA.;) Spelar ingen roll hur mkt man ligger i sängen osv osv då blir det värre, och väcker Emilia.. så upp och lek, sen zznark! haha..:D Men men perioder med ALLT eg. Efter det ena kommer ju det endra. Vart sjukt nöjd med mitt vardagsrums fönster, ska slänga upp ett foto då det blivit lite mörkare ute, för vill ni ska se belysningen osv som vart så klockrent! Och nu skulle vi haft våran soffa bara!! Fan.. Vi ska köpa en ifrån Chilli eller från solna.. JUMBO divan soffa haha.. kommer bli as snyggt! Sen ska ni få se mina örhängen som jag köpte sist, Jag älskar dom! Jag är så petig på sånt, hittar oftast inte ngt som jag känner 110 för.. Men dessa.. Mm true 110.

Nix går inte att sitta här inte, ska bära ner allt i förrådet osv. Ska troligtvis träffa min väninna snabbt..:( *stackars* Sen ta hand om min kära mami lite :))
Älskar att umgås med henne.. Vi skrattar och har så jävla roligt! Har alltid varit så faktiskt.

c u alla kramgoa!



Men vi fundererar på att antingen köpa den nu, eller så väntar vi och tar den då vi fått en 4a så slipper vi släpa den hit och dit.;) Vi får se om vi kan hålla oss haha..

den här är också jävligt snygg! RENT mode.. Kika runt är ett måste innan vi bestämmer oss iaf!

DEN HÄR, har galet breda dynor vilket vi behöver också med tanke på att Jhonnie är så lång..


Crumpled


Hinner inte!

Dessa dagar är så fullspäckade att jag hinner inte sitta vid datorn ngt! Det är mkt gäster osv- men mysigt!  Tack för besöket idag Nidal! Så mysigt att träffas igen.. Så vi "avbokade" besöket för kvällens mysisar som skulle kommit, pga man är Dödligt trött!  håller just nu på att städa bort ALL julpynt! Skönt.. Det är mysigt att ha där över julen men så skönt då man tar bort det!:D Känns så undanblåst och fräsch på ngt sätt!

På två nätter har vi sovit 6 timmar SAMMANLAGT. Trött? JA. Men det blir så då dom är förkylda osv.. Var iaf till dr idag med Emilia pga hennes sega slem hosta.. men blodproverna visar INGEN infektion så det är bara ngt segt virus.  Men hon håller på att bli bättre, vilket är SKÖNT..  Men jag kan INTE sova på dagarna.. För det är så mkt annat man har att göra då.. Inte bara hushållet osv nej det är ju mkt annat med privata ärenden hit och dit osv.. mkt mkt mkt hela tiden.. Fattar inte dom som säger att man bara ligger hemma på soffan då man är mamma ledig?!
Eeeh har ni överhuvudtaget ett hem som ska skötas eller? För jag menar HÄR hemma, städa, laga mat, tvätta 100 maskiner per dag, plocka, diskmaskinen, byta blöja, byta kläder som blir nerkletade och dreggliga 70 elva ggr per dag, mellis, ärenden, trösta, torka snor, skura det och det.. Jag menar nu har jag nämnt det sedvanliga sen är det tusen andra saker jag "glömt".. Så hur kan man säga till ngn- " aah men du går ju ändå bara hemma".. OKEY, visst jag "går hemma" MEN, ta och sov 3 timmar på en natt och sen köra allt det man ska köra som vanligt på dagarna med skol och dagis lämning, etc etc etc.. SEN kan man diskutera om man bara" går hemma".. ;)Jag menar jag tkr det är mkt enklare på ett jobb om man måste jämföra..Då jobbar man osv sen slutar man.. Då man är mamma ledig, har man 40 tusen andra saker på ett ANNAT sätt man måste göra hela tiden.. Man är JOUR hela tiden..Nu tror jag dom flesta som jag älskar att vara hemma med barnen osv osv. Spelar ingen roll hur lugn bebis eller bebisarna är, det är saker KRING som måste skötas också! Eller?  Men att förklara på ett sätt som är enkelt var just på det sättet.
Jag ÄLSKAR att vara mammaledig med bebisarna, och är jävligt stolt över att vara det också. Tiden går så snabbt så snart börjar dom på dagis. Varför ska man stressa med saker och ting om det ändå funkar?

Vi har iaf idag börjat planera inför tvillingarnas födelsedag och vi kmr göra det väldigt enkelt. PGA det är två st till som fyller år i Feb sen kommer jag i Mars.. Och det kmr kosta lite pga då jag fyller år blir det STOR fest. Så nu blir det nära och kära..




trust you?


Godmorgoooon!

Hoppas ni får en fin Tisdag!!:D Jag möblerade om igår inne i sovrummet.: Såååå fint hihi.. älskar att ändra saker och ting, inreda och allt sånt!:D LÄNGTAR tills vi får en 4a.. Håller på att kika runt. För HELST vill vi ha kanske en station ifrån osv.. området är det inget fel på här MEN alla människor som typ käkar på varandra, som ska snoka, snacka skit dom tar död på en! Dom finns överallt såklart, men här är det så litet också så då blir det värre såklart! Men vi får se! Man vet aldrig vart det bär an.. Fiskis, igelboda, Saltsjö Järla.. We will see!:D Nu måste jag do the makeup!Bye

C u!

I don´t need words to express..I don´t need tears to shed..i don´t need to ask for a smile..Or a hand to hold me..All i need is to be your friend forever!!♥♥♥

♥♥♥ Fan Ramona vad jag SAKNAR dig.. Jag ÄLSKAR DIG!! ♥♥♥förstår du det! Jag satt och pratade med Jhonnie iförrgår.. Han låg på "sin" soffa och jag på "min".. Sen började vi prata rent allmänt om vänner.. Och jag kom in på hur mkt jag älskar dig och hur mkt jag VET att jag kan lita på dig.. Jag skulle kunna ge mitt liv i din hand.. Och hur mkt du funnits där.. Gråtit, skrattat, kramar, kräks haha.. Du var med tom då jag gjorde ultraljudet och fick reda på att det var tvillingar, sen var vi så glada och uppspelta att en stackars cyklist höll på att bli överkörd! hahahah.. Du kommer alltid ha mig som din skugga.. Din skyddande skugga. Vad det än gäller, då du är ledsen, glad, bekymmersam.. så FINNS JAG DÄR.. Jag kommer sitta på din axel tills jag lämnar detta liv. Har du ont, så har jag ont.. Är du glad så är jag glad.. Jag är din andra hälft som känner det du känner och förstår dig till max! Vet du att jag tänker på dig hela tiden.. Lika mycket som jag tänker på Jhonnie fast jag BOR med honom.. Jag tänker på er två, då jag vaknar, innan jag somnar, då jag städar, då jag diskar, då jag skurar, då jag skiter haha.. JÄMT! Det är för att jag älskar er så in i helvete mycket!


Så mkt fina minnen.. " Roossiiii" HAHAHAHAH USCH. :D Eller då jag träffade Jhonnie och herregud vilken resa, men du var med på den!.. Skulle åka in till stan och gå ut med din syster, kmr du ihåg? Sen ändrade jag mig inne vid slussen, köpte grillmat, godis osv och åkte hem till dig istället hahah. Eller "godis" som alltid stog och kollade bakom godispåsarna på ICA hahahah.. Äckel.. Jag gör allt för dig ! Vi delar på så mkt, vi är som en dagbok för varandra.. Sen har vi ett lås på den här dagboken och INGEN kan låsa upp den. För bara vi kan öppna, läsa för varandra eller fylla i mera för varje blad.. DET är speciellt! Jag får ont i hjärtat då jag skriver, för jag saknar dig så mkt.. Vi måste hitta på ngt, du och jag för en kväll.. For old times.. Jag kommer alltid behöva dig i mitt liv. Kommer alltid behöva ha ditt namn i mitt hjärta för att må bra.. Jag måste ha dig i mitt liv, annars är det ngt som fattas. Du är min förebild, min styrka och min själ.. Den dagen vi såg varandra på öppna förskolan för snart 7 år sedan, det var starten på ett liv tillsammans som två bästa vänner livet ut.


Ramona..♥♥♥

Dag 8: Bild på en tid du saknar.

Glömmer bort den här utmaningen men fortsätter såklart ändå!:) Om man ska ta lite nostalgi så blir det mina barndomsvänner från Sundsvall.. Men om vi tar ifrån NUTIDEN.. Så är det min Lilja.. R&R på turné hihi.. Doris och Gunvald hahaha.. alla våra samtal, hur vi målade din lgh.. Hur vi åkte hit och dit,solade som GALNINGAR.. Satt på papperskorgen och bara ville sjunka genom marken för att man mådde dåligt hahah.. Så underbar tid vi hade där!




weakness for my darling


Peace motherfucker!

Tänkte skriva lite snabbt, har så mkt nu så man hinner knappt sitta vid datorn ngt.. Men fick sms idag" Hallååå, blogga då, din blogg är som aftonbladet för mig " hahahah.:D Gullig du är ! Mitt i allt så hjälper jag en vän just nu.. Som verkligen behöver mig 24.. dag som natt. Och såklart finns jag där för henne. Det hon går igenom är ngt som det skär i mitt hjärta. :((

Men hur som helst, vad ska ni göra imorgon?=) Själv ska jag först iväg med min väninna på ett ärende. Sen kommer det gäster på kvällen, så då blir det blåbärspaj och massa annat smaskens till lite film mys med dom!:D hihi.. Kommer bli mysigt! Kikade in i forum idag också, gick in på lindex och ville byta lite kläder.. Så såg jag till min FASA att min fd chef nu är i forum.. hon befann sig i Högdalen då jag jobbade för dom..Detta var dock år 2003, men iaf, MARKATTA! Usch.. Hittade lite smått och gott faktiskt.. Felicia var ju med så vi hittade lite smycken åt oss båda hihi..
Min stora vackra tjej, så underbart att umgås med henne! Det där kommer bli som jag och mamma vart och är, två bästa vänner!:) Älskar dig mamma!

Vi satt och snicksnackade lite förut jag och en väninna i telefonen, som vi gjort större delen av dagen hehe.. Men faktiskt vad förundrad man blir på vissa människor? Som man tror sig ha nära men inte kan glädjas åt ngt så stort som tex att vi har förlovat oss? DET är en stor sak som man borde glädjas åt TYCKER JAG.. IAF om man är nära varandra. Sen märker man på ett eller annat sätt att den INTE gör det? Men det säger ju rätt mkt om man inte gör det också. Ellerhur? och vem bryr sig eg.. faktiskt så orkar man liksom inte längre tänka på den och den och den.. men såklart fast man inte VILL bry sig så poppar det upp som popcorn i huvudet då och då.. Tror inte DET handlar om hurvida man rensar eller inte, för sina tankar och funderingar har man alltid kvar.. OCH känslor.. man måste bara lära sig att sortera bort det så man inte mår dåligt av det.. Och på ngt sätt, så då jag tänker på MITT sätt, så har det börjat kännas mkt mkt bättre.. Men fuck that, huvudsaken är att jag har min älskling och barnen som mår underbart!





En vän.


Be nice to the people that are close to you!


Underbara känsla!

Den här underbara känslan kan man inte beskriva.. Ni vet själv vad jag pratar om ni som har den.. Men min lycka som jag har, den är oersättlig! Jag känner mig verkligen som EN med Jhonnie nu.. EG ska det inte spela ngn roll.. Men man känner sig mera närmare varandra på ngt sätt.. Han tkr också det.. Man är lite som "ihop pusslad" på ett annat sätt.. Konstigt eg vad en RING kan göra mkt.. Man blir en familj på ett annat sätt.. Lite som man faktiskt valt att göra ett STORT steg med varandra..  Oooh vad jag älskar Honom.. Han är mitt allt! Och jag vill verkligen dela vartendaste steg och andetag i hela mitt liv med honom.. Det känns som mitt liv har förvandlats från en hemsk saga till en askungensaga! FAKTISKT.. Jag fick en man som jag alltid drömt om hur han SKA vara.. Den där kärleken som finns mellan oss som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva.. En man som ÄLSKAR sin kvinna och inte är rädd för att visa det.. som finns för oss som en MAN ska göra. Jag kommer kämpa för min familj och för min man, blod svett och tårar om det skall behövas! För nu har jag det liv jag vill leva,man kämpar i uppgångar, nergångar med varandra.. Finns där OAVSETT för varandra.. Som det SKA vara..!såå GLAD!

Sen igår tog Jennifer sitt första steg hihi.. Så idag knatar hon och går lite varstans då man sätter sig ner haha.. Så jäkla söööt!:D Nej det var lite snackis ifrån mig. Nu ska jag ta och städa, göra lite gottigt till min älskling, pussas med alla underbara barn. Puss o kram till er alla, och massssssa kärlek! Ta hand om er..






2012-01-01

Till och börja med måste jag säga, GRATTIS  PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN! Hoppas du får en mysig dag.:)

Så har vi äntligen förlovat oss! Jag fick rysningar, gåshud och tårögd på samma gång igår.. Det var så himla fint.. Tack för alla era fina sms! Där kände man verkligen er kärlek, ni är så underbara.

Då han tog sin ring och satte den på mitt finger, så hade jag lust att gråta.. För jag älskar Jhonnie så mkt. Och vi är FORTF samma par MEN här sitter jag med en man, som var TOTALT emot , flickvän, barn och förlovning överhuvudtaget! Och NU sambo, barn och förlovad.. Jag är LYCKLIG! Han ger mig ALLT det jag behöver. Och vi är en FAMILJ! Vi har genomgått mkt tillsammans, som bara gjort oss starkare. Det är verkligen Rosie och Jhonnie, och han är min älskade man.