Blir så FINT!

Hej Hopp!
Håller på att göra fint inför advent i alla fönster, kmr bli såå mysigt!! Älskar att pyssla osv.. Vi tog en brejk förut och lagade mat jag och stora damen.. Man märker att hon börjar bli mkt större eftersom vi umgås mer på ett "vuxet" sätt nu..Så mysigt! kmr visa foton imorgon då ALLT är klart.. Känner verkligen julkänslan börjar komma smått smått! LÄNGTAR som en gaaalning!:D Alla julklappsinköp och julmarknader! ses sen ! Puss





Kommentarer
Mamma

Du är inte ensam att känna pirret inför jul. Här har två tomtar intagit sin plats, plus att det är så fin stämning i fönstren nu inför Advent. /kram mamma.

2011-11-24 18:48:44
Rosie

Jaaa visst! Känns så mysigt.. Du skulle sett lilleman då han vaknade och såg myset i köket. " åh så fiiint mamma vi har hemma" hihi. Ses sen mamsen! Puss på dig.

2011-11-24 20:39:33
Anonym

ja det är den senaste, inte lika stor som en vanlig system, simplare enklare men mycket bättre, kostar från typ 5000 vill ha en sån själv!

Jotack jag mår bra, trött som attans bara. Vart i stallet hela dagen, ridit hopplektion som gick skitdåligt men annars så :D själv då ?

2011-11-24 21:24:04


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: